Hehe pozdrav svima! Evo mene i na ovom forumu! Lh trakice koristim zadnjih 4 mjeseca.! Svima vama želim jedan veliki plusić! ☀
Curka je ❤
A sad cure - dakle, ja sam bila potpuno sigurna da ću dobiti i to (iako na ovom odbrojavanju iz nekog razloga drugačije piše) - u subotu. U subotu mi se umjesto M pojavio iscjedak sličan kao kod O. U nedjelju i dalje ništa pa sam se slomila i iskoristila jednog kineza. Kinez je bio plus, ali to je kinez pa idem danas u Muller kupiti 'normalan' test. I dalje nema ni traga M, nemam nekih simptoma, a taman sam počela prošli tjedan piti antibiotike.
Jučer me ulovila panika - teško objasniti, ali toliko sam se nadala i onda kad bi to moglo biti to me ulovilo kako ću to sve… Uglavnom, tisuću nekih pitanja.
Ana Marija! Isto to se i meni desilo. Bila sam sigurna da ću dobiti, a kad ono vodenasti iscjedak. Kasni mi dva dana. Ja ću se testirati kroz dva-tri dana pa što bude.. Sretno nam :)
Nećeš se ranije testirati?
A sad cure - dakle, ja sam bila potpuno sigurna da ću dobiti i to (iako na ovom odbrojavanju iz nekog razloga drugačije piše) - u subotu. U subotu mi se umjesto M pojavio iscjedak sličan kao kod O. U nedjelju i dalje ništa pa sam se slomila i iskoristila jednog kineza. Kinez je bio plus, ali to je kinez pa idem danas u Muller kupiti 'normalan' test. I dalje nema ni traga M, nemam nekih simptoma, a taman sam počela prošli tjedan piti antibiotike.
Jučer me ulovila panika - teško objasniti, ali toliko sam se nadala i onda kad bi to moglo biti to me ulovilo kako ću to sve… Uglavnom, tisuću nekih pitanja.
Ne pise drugacije.😁 Tockice na odbrojavanju oznacavaju sljedece: da je M trebala biti ali nije dosla ili nije prijavljeno da je dosla. A isto tako nije prijavljeno ni da je test ➕ jer bi u protivnom bila ✔. Sve dok netko ne javi dal je dobio M ili mu je test pozitivan ili beta tockice ostaju. 👍...a tebe stvarno zeza ovaj ciklus 🤔. Jel i inace tako ili? Probaj jos jednom testic. Moja frendica je na dan ocekivane imala - a 7 dana kasnije +. Tako da. Sve je moguce. Ne zelim ti uljevat laznu nadu ali sve je moguce. 🤗
Ovo mi je prvi put da umjesto M dobijem bijeli iscjedak. Kažem, kinez je pokazao plus, ali nećemo njega računati pa idem do Mullera po test. Mislim da neću vjerovati ni ako taj Mullerov pokaže plus, uopće se nisam nadala ovaj mjesec, još me zbedirao loš nalaz urina i opet tura antibiotika :(
Hehe pozdrav svima! Evo mene i na ovom forumu! Lh trakice koristim zadnjih 4 mjeseca.! Svima vama želim jedan veliki plusić! ☀
i ja 3 mj i ulovim pik al jos nista 😂
Ana Marija! Isto to se i meni desilo. Bila sam sigurna da ću dobiti, a kad ono vodenasti iscjedak. Kasni mi dva dana. Ja ću se testirati kroz dva-tri dana pa što bude.. Sretno nam :)
Nećeš se ranije testirati?
Ma ne. Mislim da ću osjetiti manje razočaranje ako u međuvremenu dobijem. 😁
Koje simptome imaš? Ja imam povremene grčeve u trbuhu, naotečene grudi, i neki pritisak u glavi-malo je neugodan te povremene vrtoglavice, ali nisu prestrašne.
Kakav je taj test iz mullera? Ja sam kupila first sign u dm-u...
Curka je ❤
i ja 3 mj i ulovim pik al jos nista 😂
Hej, pa ti si mjesec dana u prednosti! 😁 Da, i ja sam dosad svaki mjesec ulovila pik, ali ovaj ciklus se nekako čini značajniji. Budemo vidjeli 😁
Kad trebaš (ne)dobiti? ☺
Curka je ❤
Ovo mi je prvi put da umjesto M dobijem bijeli iscjedak. Kažem, kinez je pokazao plus, ali nećemo njega računati pa idem do Mullera po test. Mislim da neću vjerovati ni ako taj Mullerov pokaže plus, uopće se nisam nadala ovaj mjesec, još me zbedirao loš nalaz urina i opet tura antibiotika :(
Uuuuu cekamo ondaaaaaa nestrpljivo......🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞...
ma to je too. čestitam :)) koliko dugo ste radili na bebi?
Dobro dosla. Super👍👍...jel ulovis pik? I tebi da uskoro ugledas plusic 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji