Ajde neka bude vise koji plus..minusa je dosta..mozda deseti mjesec bude taj kad vec prosli nije.
Hope2804 ne pratim ovaj mjesec ni trakice ni temperaturu..rekla sam sama sebi da necu..stvaram si samo jos veci stres...pise mi na nalazi da je endometrij normalan..11 mm..sve ok ali ona nista ne vidi..iscjedak mi je pojacan a obzirom da me tek danas poceo bolit jajnik..nekako se nadam da ipak jos nije bila...
Peggy jako mi je zao..isplaci se ako ce bit lakse...meni je isto tako bilo..bas je grozan ovaj ciklus bio svima 🙁😪
Evo upravo je stigla vjestica 😥😭😭😭😭
Draga, drzi se, uz tebe smo, idemo dalje, novi ciklus, nova nada
😘😘😘😘😘
Ajde neka bude vise koji plus..minusa je dosta..mozda deseti mjesec bude taj kad vec prosli nije.
Hope2804 ne pratim ovaj mjesec ni trakice ni temperaturu..rekla sam sama sebi da necu..stvaram si samo jos veci stres…pise mi na nalazi da je endometrij normalan..11 mm..sve ok ali ona nista ne vidi..iscjedak mi je pojacan a obzirom da me tek danas poceo bolit jajnik..nekako se nadam da ipak jos nije bila…
Onda mozda stize... Sad akcija
Isplakala sam se jucer jer sam osjetila da stize 😭 nadam se da ce ovaj mjesec biti koji plusic ❤ super mi je sto imam vas, nekako mi je lakse to podnijet, razumijete me 😊
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Hope2804 ne pratim ovaj mjesec ni trakice ni temperaturu..rekla sam sama sebi da necu..stvaram si samo jos veci stres…pise mi na nalazi da je endometrij normalan..11 mm..sve ok ali ona nista ne vidi..iscjedak mi je pojacan a obzirom da me tek danas poceo bolit jajnik..nekako se nadam da ipak jos nije bila…
Onda mozda stize… Sad akcija
Akcija je od kad je menga zavrsila svaki drugi dan..pa sta bude...
Isplakala sam se jucer jer sam osjetila da stize 😭 nadam se da ce ovaj mjesec biti koji plusic ❤ super mi je sto imam vas, nekako mi je lakse to podnijet, razumijete me 😊
Tako sam se ja bila isplakala ovaj put kad je dosla..kao nikad do sad...sve teze to pada iz mjeseca u mjesec..ali kad prođe opet je nada tu..zelja je tu..volja..vjera..i onda krene sve ispocetka..a nismo ni same svjesne koliko mozemo podnijet.
Nekako sam uvijek voljela vjerovat u onu..sad je tesko..da bi nam poslije bilo puno lakse 🙂
Evo upravo je stigla vjestica 😥😭😭😭😭
😲😲😲😲 Baš mi je zao
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Peggy čini se meni da si nam jedino ti mogući plus rujanskog odbrojavanja…. Nas 3 što čekamo sutra prekosutra i što smo već pišnile minuse se nadamo jer smo klasa optimist al šanse su nam zapravo i ne baš jake. Mene i dalje žicaju jajnici sad me malo smetaju i sise al evo ne pridajem neku važnost obzirom da imam ogromni minus. I temp. Mi je postojana 37.1…. Ugl… Čekamo što će dalje biti!
😂😂😂😂😂😂😂😂 Čekaj, čekaj ništa još nije gotovo
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Aaaaa Peggy žao mi je, polagala sam baš nade da imaš +
Mikixy je jači optimist od mene 😂😀
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji