Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anchy29
    01. Listopad 2019. 20:29

Ajde neka bude vise koji plus..minusa je dosta..mozda deseti mjesec bude taj kad vec prosli nije.
    Hope2804 ne pratim ovaj mjesec ni trakice ni temperaturu..rekla sam sama sebi da necu..stvaram si samo jos veci stres...pise mi na nalazi da je endometrij normalan..11 mm..sve ok ali ona nista ne vidi..iscjedak mi je pojacan a obzirom da me tek danas poceo bolit jajnik..nekako se nadam da ipak jos nije bila...

• Anchy29
    01. Listopad 2019. 20:30

Peggy jako mi je zao..isplaci se ako ce bit lakse...meni je isto tako bilo..bas je grozan ovaj ciklus bio svima 🙁😪

Napokon 2804
    01. Listopad 2019. 20:32

peggy95

Evo upravo je stigla vjestica 😥😭😭😭😭

Draga, drzi se, uz tebe smo, idemo dalje, novi ciklus, nova nada 
    😘😘😘😘😘

Napokon 2804
    01. Listopad 2019. 20:32

Anchy29

Ajde neka bude vise koji plus..minusa je dosta..mozda deseti mjesec bude taj kad vec prosli nije.
    Hope2804 ne pratim ovaj mjesec ni trakice ni temperaturu..rekla sam sama sebi da necu..stvaram si samo jos veci stres…pise mi na nalazi da je endometrij normalan..11 mm..sve ok ali ona nista ne vidi..iscjedak mi je pojacan a obzirom da me tek danas poceo bolit jajnik..nekako se nadam da ipak jos nije bila…

Onda mozda stize... Sad akcija 

peggy95
    01. Listopad 2019. 20:48

Isplakala sam se jucer jer sam osjetila da stize 😭 nadam se da ce ovaj mjesec biti koji plusic ❤ super mi je sto imam vas, nekako mi je lakse to podnijet, razumijete me 😊

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Anchy29
    01. Listopad 2019. 20:51

Hope2804

Anchy29

Hope2804 ne pratim ovaj mjesec ni trakice ni temperaturu..rekla sam sama sebi da necu..stvaram si samo jos veci stres…pise mi na nalazi da je endometrij normalan..11 mm..sve ok ali ona nista ne vidi..iscjedak mi je pojacan a obzirom da me tek danas poceo bolit jajnik..nekako se nadam da ipak jos nije bila…

Onda mozda stize… Sad akcija

Akcija je od kad je menga zavrsila svaki drugi dan..pa sta bude...

• Anchy29
    01. Listopad 2019. 20:53

peggy95

Isplakala sam se jucer jer sam osjetila da stize 😭 nadam se da ce ovaj mjesec biti koji plusic ❤ super mi je sto imam vas, nekako mi je lakse to podnijet, razumijete me 😊

Tako sam se ja bila isplakala ovaj put kad je dosla..kao nikad do sad...sve teze to pada iz mjeseca u mjesec..ali kad prođe opet je nada tu..zelja je tu..volja..vjera..i onda krene sve ispocetka..a nismo ni same svjesne koliko mozemo podnijet.
    Nekako sam uvijek voljela vjerovat u onu..sad je tesko..da bi nam poslije bilo puno lakse 🙂

Mikixy
    01. Listopad 2019. 20:53

peggy95

Evo upravo je stigla vjestica 😥😭😭😭😭

😲😲😲😲 Baš mi je zao 

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

Mikixy
    01. Listopad 2019. 20:54

Mallla

Peggy čini se meni da si nam jedino ti mogući plus rujanskog odbrojavanja…. Nas 3 što čekamo sutra prekosutra i što smo već pišnile minuse se nadamo jer smo klasa optimist al šanse su nam zapravo i ne baš jake. Mene i dalje žicaju jajnici sad me malo smetaju i sise al evo ne pridajem neku važnost obzirom da imam ogromni minus. I temp. Mi je postojana 37.1…. Ugl… Čekamo što će dalje biti!

😂😂😂😂😂😂😂😂 Čekaj, čekaj ništa još nije gotovo

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

Mallla
    01. Listopad 2019. 21:16

Aaaaa Peggy žao mi je, polagala sam baš nade da imaš +
    Mikixy je jači optimist od mene 😂😀

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.