Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    01. Listopad 2019. 14:16

Dakle danas mi je 16dc inace imam uredne ovulacije al ovaj ciklus trakica nije bila pozitivna.
    Ginicka kaze endometrij 7mmmm. Vodeci folikul 12 mm. Oba jajnika uredne građe i veličine. Desni jajovod slobodan, bezbolan.

E saddd ona kaze da ovulacija tek moze bit za 4 dana ili je vec bila...sto mi nema smisla jer su mi lh trakice bile negativne do jucer sve, a ak bude za 4 dana to ce biti 20.i dan ciklusa...i jos su me jucer jajnici rasturali i sve...jel moguce da je bila a da trakice nisu pokazale? Jer sam luda vise...svi simptomi su bili tu...ne kuzim :/

Mallla
    01. Listopad 2019. 14:22

Endometrij ok al s vremenom bi valjalo da se podeblja kako bi implatacija mogla bit dobra. Vodeći folikul imaš sto znači da pripreme za O traju. A ako je bila bila je na drugom jajniku i gin bi vidila žuto tijelo. Zasigurno bi trakice bile tamne prije O jer bez porasta LH nema ni O, al uz porast LH ne znači da će biti O. Nadam se da te nisam suviše zbrkala al O će ti tek bit. 
    S gynositolom meni je između 20 i 24 dc a inače bude 16 - 19

url=https://lilypie.com]

• Gea123
    01. Listopad 2019. 14:23

Justagirl- da je ovulacija nedavno bila, gin bi vidio zuto tijelo na uzv. Jedino da je bila prije puno dana pa da se zuto tijelo vec raspalo. Dakle jucer nije sigurno bila jer bi se zuti tijelo vidjelo.

Gea123

Tinas
    01. Listopad 2019. 14:24

Ja sam bila kod ginekologice prošli tjedan znači tada mi je bilo 10dc folikul mi je bio 15mm, za ovulaciju mi je rekla da će biti 14dc. Po trakicama i po bolovima je bila 15dc ali opet ni na 15dc nisam imala testnu liniju jednaku kao kontrolnu odnosno bila je puno svijetlija. U jednom trenutku mi je došlo da kupim i novi toplomjer i druge trakice, a opet si mislim pa stvarno si nenormalna.
    Eto ak ti je to pomoglo... vjerujem da nije ali svejedno 

𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡

Mallla
    01. Listopad 2019. 14:24

Dakle ja nisam odolila i opet sam napravila test koji je negativan debelo čak ne mogu ni umislit crtu. M stiže kroz koji dan a ja čekam da završi ova priča ovog ciklusa. Najgora sam sama sebi, samu sebe izludim čekanjem, mjerenjem, piškanjem.... Baš se bližim limitu

url=https://lilypie.com]

• justagirl2201
    01. Listopad 2019. 14:34

Malla znam kak ti je...ja se moram prestat opterecivat i opsesirat :D jer sam skuzila da mi to sve stvara ogroman stres....sto se tice mog pregleda kod ginica hvala curke na komentarima....sad bar znam da O nije bila....ne znam samo zasto su me onda tocno na dan kad je trebala bit jajnici rasturali...to ne mogu shvatit nikako...zasto onda ti bolovi? I zasto sad nema O? A zadnja 3 mjeseca školski....vratit cu se na gynesitol...on je meni izregulirao cikluse i ovulacije...poceo je djelovat nakon 2 mjeseca al je napravio posao! I sad cu se vratit na njega...škodit ne može

MalaD
    01. Listopad 2019. 16:21

Hope2804 ja vidim na tvom testu plusic.. Neznam dal mi se cini ili sta i bijela okomita crta je tu.. Hmmm

sanja0508
    01. Listopad 2019. 16:37

Hej cure,
    Nema sale ovaj mjesec. Rekla sam MM da akcija mora biti svaka 2 dana, on kaze da nema nista protiv 😋🤦‍♀️🤭
    S obzirom da svaki mjesec ludim i trcim kupovati trakice odlucila sam ovaj put bez toga. Kupim, piskim, gledam, proucavam, je-nije. Pa onda akcija, pa onda ista stvar samo sa testom za trudnocu. Pa onda tugujem. Malo cu odmoriti od toga.
    Ubacila sam ujutro umjesto kave caj od vrkute, i navecer prije spavanja isto. I akciju svaka 2 dana. Pa cemo viditi. Zelim nam svima puno plusica. 😘

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• justagirl2201
    01. Listopad 2019. 16:40

Bravo Sanja!! 🤞🤞💪💪 samo opusteno i hrabro naprijed!!

• justagirl2201
    01. Listopad 2019. 16:41

I evo moje trakice od danas 16dc...ocito ce zbilja bit kasnija O....

https://ibb.co/3kwBNHw

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.