Ma uzasno je sve... 😭😭😭 Meni je gin rekla do 2.mjeseca ako se ne dogodi nista, idemo sa hormonima
Hope bas mi je zao 😔 ja od juce imam osjecaj kao da cu dobit i nikako
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Ja sam se sad nakon godinu dana bez uspjeha krenula baviti istraživanjem gdje je greška.
Što se mene tiče, ginekologica je rekla da je sve u redu, i sad je kao zadnja opcija vađenje hormona FSH, LH, estradiol i progesteron.
S tim da ak je i s time sve ok, najavila sam MM da će morati ići na spermiogram i tu je on onako, trenutno u fazi "ma ne trebam sve je to ok" ... ja se samo previše žurim i sve bi sad i odmah...a mislim si godina dana nije sve sad i odmah
𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡
Tinas oni nikad ne bi svoje preglede obavili, njima je to sve previše neugodno... Kao da je nama super širit noge kod ginica 😂😂😂😂😂😂
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Moj je za pregled rekao a sta mislis da ja mog drkat kad znam da iza mene stoji jos ljudi i čeka da izađem... Ja gledam u njega, reko izdrkaj kod kuce i odnesi odmah i to je to
Hope to je isto moj rekao prije 3 godine pa je ipak uspio.... Samo dobili smo nalaz i + istovremeno.
A sad još nismo o tom razgovarali jer kao polako ima vremena al sad već počinje bit alarm. I jop me ovaj gynositol samo bezveze zbrkao tako da mi ciklus traje 100godina.... Do 12mj ću još probat opušteno a onda zapinjem zaozbiljno
url=https://lilypie.com]
Ma dramatiziraju bezveze stvarno.
Okej kužim da to zadire u njihovu muškost ali ono ne kužim kako mi možemo sve i svašta...
Pa daj širi noge, pa daj pišaj po trakicama, pa daj guraj toplomjer, pa daj malo prohodnost jajnika da vidimo,
pa idemo malo mjeriti folikule i tome nema kraja... a oni ga trebaju doslovno istresti u čašicu i to još mogu doma i to je sad neka trauma.
𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡
Nakon provjere prohodnisti jajnika, iz mene tjedan dana plavo izlazilo, i nakon tjedan dana sam ga jedva nagovorila da se seksamo, kaze nece da mu bude plav 😂😂😂 znaci, stvarno, trebam muski mozak na tjedan dana da se odmorim
Tinas- 😂😂😂
Moj muz mi je rekao da mu je to jedno od najgorih stvari u zivotu.. to sto je morao u nekom uzasnom wc-u to obavit..
necu ni pricati da je na porodu bio sa mnom, a bio je inducirani dakle stapom su mi prokidali vodenjak i da ne nabrajam dalje..
al eto, njemu ke i dalje ovo u wc-u bas strasno 😂😂😂
Gea123
Heeej 😍 isla sam danas kod ginica napravit papu i usput mi je napravila i ultrazvuk pa bih htjela da mi protumacite nesto vi žene koje se kužite malo više u enometrije folikule itd :)
Sortiraj odgovore
Najstariji