https://ibb.co/2qNBZWv
Evo to je od 10.og dana...posaljem sad od danas 14.i dc
https://ibb.co/tcq8vqt
I ovo je od danas....samo je problem sto sam napravila sat dva poslije jos jedan test - i testna je bila puuuno svjetlija od kontrolne....sto to znaci? Da je bila O? Da je bio pik al nisam ulovila? Il jednostavno nije bilo pika pa nece ni bit O? :(
I ovo je od danas….samo je problem sto sam napravila sat dva poslije jos jedan test - i testna je bila puuuno svjetlija od kontrolne….sto to znaci? Da je bila O? Da je bio pik al nisam ulovila? Il jednostavno nije bilo pika pa nece ni bit O? :(
Mislim da ce ti O tek biti. Piski jos koji trakicu u narednim danima pa ces vidit. Ako ti je znala biti i na 16DC onda ima jos vremena. Svakako piski jos trakica i akcijajte 😉😁
Ja imam napade vrućine, sad mi je vaginslno 37.4, a popodne bilo 36.9… Opet se pojavio iscjedak, sise užasno napete. Grcevi tu i tamo
Digitalni vaginalno 37.4, ovaj sa zivom, pod rukom 37 ravno
Pa fina ti tempica. Svakako ce biti zanimljivo te pratiti u narednim danima. 😉😁
Ja imam napade vrućine, sad mi je vaginslno 37.4, a popodne bilo 36.9… Opet se pojavio iscjedak, sise užasno napete. Grcevi tu i tamo
Digitalni vaginalno 37.4, ovaj sa zivom, pod rukom 37 ravno
Pa fina ti tempica. Svakako ce biti zanimljivo te pratiti u narednim danima. 😉😁
Znaci zeno luda sam, sutra poslje posla momentalno idem po test... Imam nekakav lud osjećaj da sam stvarno trudna, a opet strah me razočaranja, a opet mislim da ce bit pozitivan... Znaci kaos u glavi 😂😂 samo logicno da necu moci docekat utorak ujutro da pisnem nego ću cim udem u kucu
hope,ovo kod tebe je isto zanimljivo 🤞☺️
... ti si ko i ja hahahah vec vidim kako si luda i da bis htjela OVOG trena da imas test kod sebe hahahaha
I ja bi sad najrade da mi netko pokuca na vrata i da mi da test,ja cak razmisljam da izadem sutra s posla samo da kupim test,jer sve se otvara od 8,a i ja isto pocinjem radit od 8 i dok dodem doma jos ce biti 4,a sutra imamo jos festu na poslu di ce se pit,i ja sad neznam dali da popijem nesto,a opet ako ne popijem nesto svima cu biti sumnjiva,a ja opet neznam na cemu sam jooooj 🤦♀️
Ahhahahahahah
hope,ovo kod tebe je isto zanimljivo 🤞☺️
… ti si ko i ja hahahah vec vidim kako si luda i da bis htjela OVOG trena da imas test kod sebe hahahaha
I ja bi sad najrade da mi netko pokuca na vrata i da mi da test,ja cak razmisljam da izadem sutra s posla samo da kupim test,jer sve se otvara od 8,a i ja isto pocinjem radit od 8 i dok dodem doma jos ce biti 4,a sutra imamo jos festu na poslu di ce se pit,i ja sad neznam dali da popijem nesto,a opet ako ne popijem nesto svima cu biti sumnjiva,a ja opet neznam na cemu sam jooooj 🤦♀️
Ahhahahahahah
Znaci ili javi da ces kasniti, ili pod pauzom trk u apoteku po test 😁 iako si ti za mene trudna. 😀😘 Ali znaci benzinske definitivno trebaju u ponudu uvesti testove za trudnoću
😂😂😂😂
Joooj žene ovo je tak uzbudljivo...Bože daj da sutra ugledate svoje plusiće!!! Držim fige!! 😍😍😍
I ovo je od danas….samo je problem sto sam napravila sat dva poslije jos jedan test - i testna je bila puuuno svjetlija od kontrolne….sto to znaci? Da je bila O? Da je bio pik al nisam ulovila? Il jednostavno nije bilo pika pa nece ni bit O? :(
Bit ce ovacije, meni je bila tek na 19dc ovaj put.. samo ti radi testice 🤗
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Hope i breskva, bas je napeto kod vas 🙈 drzim figee❤
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Sortiraj odgovore
Najstariji