Hellloooouu svima,vidim danas smo sve aktivne…👍🤩
Uglavnom,menga nije stigla,zadnji put kad mi nije stigla na 28 dan je bilo u 3 mj, bas sam isla provjerit tad je dosla 30og u mjesecu,od tad sve skolski 28 dan do danas
E sad ja sam piskila uz to da nije prvi urin,jer nisam mogla trpit po noci 😅
https://ibb.co/fvD9X0q
https://ibb.co/Y0zcZy1
E sad znam da cete svi vidit crticu,ali vec sam isla trazit po internetu,di cure kazu da je ta ona lazna crtica koja se pojavljuje,tako da se ne hvatam bas…. a i pojavila se cca 20ak min nakon sto se test osusio
I onda sam ja pisnula jos jedan i nije se pojavilo nista i rastvorila sam ga i samo se vidi ovako sto ja mislim da je isto ona lazna crtica
https://ibb.co/Tr4CfS7
Zakljucag svega ovog ,sta bas svi testovi koje ja imam moraju pokazivat lazne crtice?!😪🤔
Vidit cu jos 2 dana ako ne dode kupujem digitalca,jer crtice ce me izludit vise 🙅♀️🤦♀️
Po meni je to isto pozitivan test❤️ ponovi za 2 dana sa jutarnjim urinom, i naravno javi
😘😍
Pa vidi se crtica 😍😍😍 ne znam ja za nikakve lazne crtice😅😅
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Ti si trudna .tako je i meni bilo..ista stvari nakon par dana plus ko kuća..samo meni nažalost nije dobro završilo..držim ti fige❤️❤️
Mene sad zdere moj neispravan test, znaci luda sam
🤯😤
I ja bi bila... Uzas... Platiš to čudo i onda je neispravan😡😡😡
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Cure hvala vam na vasoj potpori i misljenju ❤️💋
ok priznajem, nadam se da dok ne dode crvena, a opet neznam sva sam zbunjena...
sinoc navecer smo isli na cugu,toliko sam bila napuhana da sam mislila sad cu eksplodirat i zigalo me oko jajnika ,a danas nista. Ravan trbuh. Temp je 36.7 danas to je relativno nisko po meni
Od simptoma samo cice bole,malo glava i to je sve..
Strah me ako sam stvarno trudna voljela bi znat,jer vec od utorka me salju u neki objekt koji ima posla za poludit,fizickog rada i tezine. A nebi se bas upustala u to. Neznam sta da radim...
Martina,cekaj ti si dobila mengu danas ili? 🤔
Hope,neznam dali znas ali za neispravne testove ali imas
pravo za reklamaciju i moras dobit novi,ili trazit povrat.
Mikixy, mislila sam na one evaporacijske linije,tako nesto se kaze
ok priznajem, nadam se da dok ne dode crvena, a opet neznam sva sam zbunjena…
sinoc navecer smo isli na cugu,toliko sam bila napuhana da sam mislila sad cu eksplodirat i zigalo me oko jajnika ,a danas nista. Ravan trbuh. Temp je 36.7 danas to je relativno nisko po meni
Strah me ako sam stvarno trudna voljela bi znat,jer vec od utorka me salju u neki objekt koji ima posla za poludit,fizickog rada i tezine. A nebi se bas upustala u to. Neznam sta da radim…
To sam prošli mjesec kupila u paketu 2 clearblue digitalna testa, pa mi je glupo ici se natezati radi toga... Ako se ne varam ta linija na e😂😂 je bijele boje, vidi se linija ali nema boju
ok priznajem, nadam se da dok ne dode crvena, a opet neznam sva sam zbunjena…
Strah me ako sam stvarno trudna voljela bi znat,jer vec od utorka me salju u neki objekt koji ima posla za poludit,fizickog rada i tezine. A nebi se bas upustala u to. Neznam sta da radim…
Mislila sam da mozda nisam ali je krenulo sada bas za pravo 😁. Ali vis kak je tempica odmah spala na 36.4 i to je moja tempica prije O. Nakon O ona bude od 36.6 na dalje. I po tom se sad mogu ravnati. A ovaj ciklus je dosla u dan. Napokon. Nema veze bar se to ustabililo. Mislim da mi je progesteron dosta pomogao. Ti si svakako provjeri za koji dan opet. Al ja vjerujem u tvoju T 🤗. Da i ja mislim da bi trebala dobit povrat novca ako je neispravan.
Mjerila sam temp... 36.9 jos je visoka... Po onome sto mi je ginic rekao danas je 14 dan poslje ovulacije, pa bi recimo danas ne trebala dobiti, mene sise bole samo na dodir, iscjedak vise nemam, i tu i tamo osjetim dolje grceve... A po kalendaru ne bi trebala 3. Dobiti..
Meni je danas 14 DC i kontrolna crta na trakici je i dalje čisto bijela, odnosno ni ne vidi se. Ne kužim... kod ginekologice na folikometriji mi je folikul bio 15mm i rekla je da je to školski za 10 DC i da ovulaciju očekujem 13-14 DC. Mjerim temperaturu... zadnjih dana je 36 ili 36,1 evo danas ujutro je 36,3. Zbunjena sam.
𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji