Danas bila god ginica radi jakog probadanja dole. Kaze uzrok boli je fizicki rad plus ovulacija koja se dogodila prije 3 dana, rekla je da imam uz to neku bakteriju i prepisala vaginalete. Ali je rekla da pričekam sa uzimanjem dok ne vidim jesam li trudna ili nisam. Sad jedino moze vidjet da je ovulacija bila, ali ne i dali je doslo do oplodnje. Tako da cu vidjeti da li ce gospođa doci ranije, ili po kalendaru, ili nece uopće doći... Nadam se da nece doci da se spasim posla 😂 boli me donji dio leda, probada me u maternici i uzasno mi je muka.
Uh Hope baš te je zdrmala O ito pošteno čim je tako bolno. Drži se, odmaraj i želim ti veliki plus
url=https://lilypie.com]
Uh Hope baš te je zdrmala O ito pošteno čim je tako bolno. Drži se, odmaraj i želim ti veliki plus
Izgleda da nam je svima ovaj mjesec zeznut. Ali nadam se da ce na kraju izaci na pozitivno
Curke da vam se javim jer nemrem odoliti, dns 12dpo (gin potvrdio ovulaciju) nemrem izdrzati i napravim kinez, a ono u roku 3 min blijeda crtica, jos uvijek nemrem vjerovat, nadam se da je to to 😊😊 znam da nije kinezima za vjerovati, ali nikad nisam ni sjenu ugledala, a kamoli blijedu crticu, uvijek bio bijel da nemoze bolje, morala sam vam se javiti, iskreno se nadam da nasa crtica bude za 2 dana tamnija i da vjestica nece doci 9 mjeseci 😅
Hi hi Martina, to je dobar znak…. Ma možda ste ovaj put baš uboli!
Koliko sam kukala i jadala se danas sam ipak ulovila pik i akciju i sva sam happy zbog toga…. Evo odavno nisam ovako bila sretna jer se sve nešto poklopilo.
Imali smo 3 dana apstinencije (slučajno), na muževu inicijativu ćemo akciju, tren prije ja pišnem trakicu eto tek toliko kad ono PIK. Dakle 20dc stigao pik. Pa sad se imam čemu nadati. Vidjet ćemo kad će temp. Pokazati O i hoće li a onda bacim novi termin očekivanja +!
Mallla,
bas mi je drago sto si uhvatila pik.Iako sam sva jos nova u ovome svemu,mogu ti reci iz svog iskustva, prosli mjesec kad sam se opustila i nisam pratila ni iscjedak ni temp ni trakice eto uhvatiolo se. jedino sto mi je na pregledu gin. utvrdio ovulaciju i cak tih par dana nije bilo akcije jer dragog nije bilo doma. nego tek 2-3 dana nakon ovulacije kad se vratio smo akcijali ali skroz opusteno jer sam znala da je ovulacija prosla i da nista od ovog mjeseca, kad ono iznenađenje :)...tako da eto sad u akciju sljedecih par dana :). i drzim figee!!!
ja sam narucena na prvi pregled u pon. i cijela sam sad u nekom strahu jer mi je ovo ipak prva trudnoca a imam ipak 35 god. i iskreno malo me strah.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Clio35 nista se ne brini,moze biti sve u najboljem redu,samo nemoj misliti na te stvari,jer sam primijetila da danas godine nemaju nikakve veze s time kao sto su imale nekad tako da necemo coprati nego misliti pozitivno!
Nego kad se prica o ovulacijama,ja ne mogu znati kad cu imati O osim sto osjetim po jajniku pa mogu pretpostaviti jer je prosli ciklus recimo trajao 36 dana a ovaj 28 tako da..ja mislim da sam sva naopaka i da sam dzabe uzimala trakice jer kad pratim onda je blijeda crtica vise manje uvijek,a kad ne pratim onda me jajnik zna rasturat i imam povisenu temperaturu i svasta nesto pa sad razmisljam sto s onih 30LH trakica sto sam narucila😂😂😂🙈
Curke da vam se javim jer nemrem odoliti, dns 12dpo (gin potvrdio ovulaciju) nemrem izdrzati i napravim kinez, a ono u roku 3 min blijeda crtica, jos uvijek nemrem vjerovat, nadam se da je to to 😊😊 znam da nije kinezima za vjerovati, ali nikad nisam ni sjenu ugledala, a kamoli blijedu crticu, uvijek bio bijel da nemoze bolje, morala sam vam se javiti, iskreno se nadam da nasa crtica bude za 2 dana tamnija i da vjestica nece doci 9 mjeseci 😅
Nadam se da je to ti i da ces kriz dva tri dana javiti super vijesti i pokazati slikicu svima nama! Necu jos cestitati ali drzim fige da potamniii 🥳🥳🥳🥳☺️🙈
Evo ja trebam dobit za dva dana M...
i krenuo je moj iscjedak smeckasti kao svaki put pred M..
tako da ovaj mjesec ocito nista od T.
Kupila sam Macin caj pa pocinjem piti kad prode M.
Bumo vidli sljedeci mjesec🙄
Clio35 nista se ne brini,moze biti sve u najboljem redu,samo nemoj misliti na te stvari,jer sam primijetila da danas godine nemaju nikakve veze s time kao sto su imale nekad tako da necemo coprati nego misliti pozitivno!
Nego kad se prica o ovulacijama,ja ne mogu znati kad cu imati O osim sto osjetim po jajniku pa mogu pretpostaviti jer je prosli ciklus recimo trajao 36 dana a ovaj 28 tako da..ja mislim da sam sva naopaka i da sam dzabe uzimala trakice jer kad pratim onda je blijeda crtica vise manje uvijek,a kad ne pratim onda me jajnik zna rasturat i imam povisenu temperaturu i svasta nesto pa sad razmisljam sto s onih 30LH trakica sto sam narucila😂😂😂🙈
Hvala ti, nadam se da ce sve biti u redu.A sto se tice ovulacije, samo ti iskoristi trakice vec kad si ih kupila ;). I kod mene su ciklusi bili vise manje neredoviti. od 31- 35 dana tako da ni ja nisam nikad znala kad je O. Ali sam u 5mj. pocela piti maticnu mlijec i beta glukan zbog Cin1.i pocela sam osjecati ovulacije svaki mjesec.I eto nakon toga papa test u 8 mj. uredan i ostala trudna.:)
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Hej cure,
Od moje M ni dalje nista 😥 uzasan ciklus, izmorio me. Prvo sam naduta, pa gladna, pa nervozna i sve cekam dobiti cu, dobiti cu ali nikako.
Nista cekamo i dalje da vjestica dode.
I cekamo 10 mj za kontrolu i sve nalaze.
Sve cekamo 😂
Stvarno nema sta drugo biti nego stres i posao, kako ga se vi rjesavate?
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji