https://ibb.co/6XcPC6p evo slikice ❤❤❤❤
Ovo je drugi test, nisam mogla izdrzati haha da se uvjerim 🥰
Superrrr cestitammmmm❤❤❤❤❤❤
Superrrr cestitammmmm❤❤❤❤❤❤
Hvalaaaa, eto totalno se opustila bez mjerenja, pracenja, trakica i eto desilo se, sad samo neka se i odrzi 😊😊
Pozdrav cure,evo da vam se javim.menzes danas kasnio 14 dana i napokon sam se odlucila napraviti test.i eto plus ko kuca.prvi sam naprvila clear blue iz DM i pokazao plus.nisam vjerovala i otisla u ljekarnu po jos jedan.I on potvrdio,dvije crtice trenutno sam u stanju laganig soka.od simptoma jedino sto imam je bole grudi i to danas dosta manje.tako da sam mislila da dolazi vjestica.eto htjela sam podjeliti vjest sa vama.
cestitkeee!!!!! 😍😍😍😍
Cestitam
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Hej cure,
Od moje M ni dalje nista 😥 uzasan ciklus, izmorio me. Prvo sam naduta, pa gladna, pa nervozna i sve cekam dobiti cu, dobiti cu ali nikako.
Nista cekamo i dalje da vjestica dode.
I cekamo 10 mj za kontrolu i sve nalaze.
Sve cekamo 😂
Stvarno nema sta drugo biti nego stres i posao, kako ga se vi rjesavate?
A stvarno te izokrenu ovaj ciklus. Eto i mene zanima sta je sad to i jedva cekam da odes na pregle…Ja mislim da si mozda ipak trudna. Jesi radila test? Koji ti je DC? Jel te i inace tak zna zezat ciklus?
Ma zeza me od kada znam za sebe. Bilo mi je redovno jedino u one dane kada sam pila kontracepcijske pilule prije jedno 7 godina dok sam studirala. Prestala sam ih piti i opet se poremetilo. I opet sam jedno godinu dana dobivala svakih 45-50 dana. Tada sam bila u dugoj vezi koja je postala katastrofa i kada sam ju prekinula i ciklus postao normalniji (35 dana) 🤣🤣
Sada vec 4 godine imam predivnu vezu, savrsenog decka. I ciklusi su i dalje bili 35 dana. Znaci sve ok.
No promjenila sam posao, dobila promaknuce postala odgovorna za 30 ljudi i opet krenulo divljati.
Da me netko pita dali sam pod stresom, rekla bi ne. Jer sam sretna, zadovoljna, nasmijana i lijepo mi je.
Ali tijelo mi ocito salje druge signale.
Nalazi uredni, papa test dobar.
A test, zadnji sam radila prije 7 dana i bio je negativan. Decko je na sluzbenom putu 2 tjedna, danas se vraca pa nismo ni imali odnose jer 15 dana se nismo vidili pa mislim da nema ni potrebe raditi novi test.
Ostaje mi samo cekati da dobijem i da se smirim kraj vas, jer ocito svaka od nas ima neku svoju brigu pa znam da nisam sama u svemu tome 😘
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Hej cure,
Od moje M ni dalje nista 😥 uzasan ciklus, izmorio me. Prvo sam naduta, pa gladna, pa nervozna i sve cekam dobiti cu, dobiti cu ali nikako.
Nista cekamo i dalje da vjestica dode.
I cekamo 10 mj za kontrolu i sve nalaze.
Sve cekamo 😂
Stvarno nema sta drugo biti nego stres i posao, kako ga se vi rjesavate?
A stvarno te izokrenu ovaj ciklus. Eto i mene zanima sta je sad to i jedva cekam da odes na pregle…Ja mislim da si mozda ipak trudna. Jesi radila test? Koji ti je DC? Jel te i inace tak zna zezat ciklus?
Ma zeza me od kada znam za sebe. Bilo mi je redovno jedino u one dane kada sam pila kontracepcijske pilule prije jedno 7 godina dok sam studirala. Prestala sam ih piti i opet se poremetilo. I opet sam jedno godinu dana dobivala svakih 45-50 dana. Tada sam bila u dugoj vezi koja je postala katastrofa i kada sam ju prekinula i ciklus postao normalniji (35 dana) 🤣🤣
Sada vec 4 godine imam predivnu vezu, savrsenog decka. I ciklusi su i dalje bili 35 dana. Znaci sve ok.
No promjenila sam posao, dobila promaknuce postala odgovorna za 30 ljudi i opet krenulo divljati.
Da me netko pita dali sam pod stresom, rekla bi ne. Jer sam sretna, zadovoljna, nasmijana i lijepo mi je.
Ali tijelo mi ocito salje druge signale.
Nalazi uredni, papa test dobar.
A test, zadnji sam radila prije 7 dana i bio je negativan. Decko je na sluzbenom putu 2 tjedna, danas se vraca pa nismo ni imali odnose jer 15 dana se nismo vidili pa mislim da nema ni potrebe raditi novi test.
Ostaje mi samo cekati da dobijem i da se smirim kraj vas, jer ocito svaka od nas ima neku svoju brigu pa znam da nisam sama u svemu tome 😘
Da shvacam te potpuno. Po ovom sta si napisala ja bi prije rekla da je kod tebe problem stres. Ali onaj unutarnji. Izvana je super i ti mislis da je super jer se tjesis i samu sebe guras dalje a zapravo stres u tebi radi a da ti ni ne primjetis. A stres nam je najveci neprijatelj. Mi smo tu naravno da bodrimo jedna drugu. 🤗❤
Monalisa čestitam i zelim ti školsku trudnoću
😍😘♥️
Vama koje su kao i ja odbrojavaju, zelim plus kao kuća!
🤞🤞🤞
Meni se danas pojavio bijeli iscjedak, jos me boli, ali se da funkcionirati...
Monalisa cestitam ❤️❤️❤️🤩🤩🤩
Pozdrav cure,evo da se javim,nadam se da ste sve ok?!
Ja sam danas 3 dpo super sam si,tempica se dize lagano.....💋
Evo curke..ja sam malo bolje..krvarenje lagano staje.. sad čekat sljedeću M pa na pregled..nadam se da će sve biti ok💝
Sortiraj odgovore
Najstariji