Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Rujan 2019. 16:45

monalisa

Martina1982

monalisa

https://ibb.co/6XcPC6p evo slikice ❤❤❤❤
    Ovo je drugi test, nisam mogla izdrzati haha da se uvjerim 🥰

Superrrr cestitammmmm❤❤❤❤❤❤

Hvalaaaa, eto totalno se opustila bez mjerenja, pracenja, trakica i eto desilo se, sad samo neka se i odrzi 😊😊

Hoce hoce sam ti sad smireno i polako ❤❤❤

20. Rujan 2019. 16:46

tinchy-_-

Evo curke..ja sam malo bolje..krvarenje lagano staje.. sad čekat sljedeću M pa na pregled..nadam se da će sve biti ok💝

Ajde super da je prestaje. Bit ce sve to dobro 😉❤

20. Rujan 2019. 16:47

Breskva

Monalisa cestitam ❤️❤️❤️🤩🤩🤩
    Pozdrav cure,evo da se javim,nadam se da ste sve ok?!
    Ja sam danas 3 dpo super sam si,tempica se dize lagano…..💋

Superiska. Mi sve dve pratimo. Ja sam po trakici 4DPO a po onoj tempici bi bila 9DPO. 🤣🤣🤣🤣🤣 dobro je da se dize tempica 👍👍👍

20. Rujan 2019. 16:48

točkicaa

Ne mogu trenutno staviti sliku 😏🙄

Preko ibb.co stranice. Znas da ovdje vec neko vrijeme ne radi stavljanje slika. Onda tamo kopiras link i stavis ovdje. 😉

Mikixy
    20. Rujan 2019. 16:50

Evo da se javim, jutros smo akcijali i sada pred jedno sat vremena sam piškila trakicu i obje crtice su iste boje... Šta sad? Da li je kasno opet sutra navečer ili bi trebala odmah ujutro akcijat 😂😂🤞danas mi je 17 dc

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

Breskva
    20. Rujan 2019. 17:02

Martina daa hahahha ti i ja skoro isti ciklus 😂😂
    A cuj,ako nista drugo vidit cemo kad dode menga koji je bio u pravu,ja 3 dpo po trakici,a po temp mislim cak i 10 dpo... ali cisto sumnjam da cu dobit tad.... kao fol za 4 dana 🤪🤦‍♀️
    ako nista drugo ja sam zadovoljna ovaj ciklus,ulovila sam pik 15 dc pa sad barem znam za sljedeci ciklus ako  dode crvena,bit ce akcijanje na vrijeme 😎

Breskva
    20. Rujan 2019. 17:06

Mikixy,ja bi i jutro i navecer 🤦‍♀️🤪🤪 

Mikixy
    20. Rujan 2019. 17:11

Breskva

Mikixy,ja bi i jutro i navecer 🤦‍♀️🤪🤪

Ali, da li će se do tada sperma obnoviti?? 🤔🤔🤔

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

20. Rujan 2019. 17:15

Mikixy

Evo da se javim, jutros smo akcijali i sada pred jedno sat vremena sam piškila trakicu i obje crtice su iste boje… Šta sad? Da li je kasno opet sutra navečer ili bi trebala odmah ujutro akcijat 😂😂🤞danas mi je 17 dc

Hhahah super. Pa ak mozete onda jos veceras (al nije obavezno kad sta vec zbavili danas)pa bolje ujutro ak ste danas ujutro akcijali ali i navecer ak mozete 🤭uglavnom sutra i prekosutra...za svaki slucaj 🤭i  piski jos trakicu navecer i sutra da vidis kad krene svijetliti...👍👍👍👍👌👌👌👌

20. Rujan 2019. 17:18

Breskva

Martina daa hahahha ti i ja skoro isti ciklus 😂😂
    A cuj,ako nista drugo vidit cemo kad dode menga koji je bio u pravu,ja 3 dpo po trakici,a po temp mislim cak i 10 dpo… ali cisto sumnjam da cu dobit tad…. kao fol za 4 dana 🤪🤦‍♀️
    ako nista drugo ja sam zadovoljna ovaj ciklus,ulovila sam pik 15 dc pa sad barem znam za sljedeci ciklus ako dode crvena,bit ce akcijanje na vrijeme 😎

Hahaha bas to...meni ak dode crvena( svida mi se ovaj naziv 😁🤣🤭) onda idem po Klomifine i folikulometriju a ak ni onda ne uspije onda bum nekog koknula 🤣🤣🤣..salim se...onda ne znam sta cemo..vjerojatno na MPO. Tak je dogovoreno sa ginicom. Sam iskreno ne da mi se to ici ovdje u Njemackoj. Ne znam kak to ovdje funkcionira. Al dobro vidit cemo ak dode do toga. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.