Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    19. Rujan 2019. 11:58

Martina1982

A eto malo da vam ja javim svoje stanje. Eto kako su rekle trakice moj pik bio na 21DC. Sada sam 2DO. Iako moja tempica rekla da sam imala O na 15DC. Pa sad ga ti znaj. Danas mi bazalna 36.6. Zanimljivo je da mi je od 15DC tempica povisena. Naime ono sto sam skuzila mjereci bazalnu je to da je moja tem nakon O visa od 36.4. Eto malo zbunjen ovaj ciklus pa cemo vidit. Danas sam se probudila zivcana sa vrtoglavicom a i trbuh me poceo boliti ko pred M sto bi mi odgovaralo tomu da je O bila na 15DC. Al eto vidit cemo do pon sta ce biti. Tada bi mi kao trebala doc jer u nedjelju pijem zadnji progesteron. E sad ima jedna problem. Ja bi ako ne dode u pon u utorak radila tes a i moram se javiti ginici. Stvar je u tome sto ako mi je O bila prije par dana u utorak ce biti prerano da pokaze ista ali nije prerano ako je zapravo bila 15DC. Nadam se da ste me pohvatale jer sam samu sebe zbunila 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ako je 15dc bila O a meni po temp stvarno izgledao kao da je, onda ce bit taman za test, a ako je ipak bila trakica u pravu bit ces na 7dpo ako se anevaram i to malo je rano...ja drzim fige da kad je god bila da si uhvatila zeku :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

19. Rujan 2019. 12:10

tera_

Martina1982

A eto malo da vam ja javim svoje stanje. Eto kako su rekle trakice moj pik bio na 21DC. Sada sam 2DO. Iako moja tempica rekla da sam imala O na 15DC. Pa sad ga ti znaj. Danas mi bazalna 36.6. Zanimljivo je da mi je od 15DC tempica povisena. Naime ono sto sam skuzila mjereci bazalnu je to da je moja tem nakon O visa od 36.4. Eto malo zbunjen ovaj ciklus pa cemo vidit. Danas sam se probudila zivcana sa vrtoglavicom a i trbuh me poceo boliti ko pred M sto bi mi odgovaralo tomu da je O bila na 15DC. Al eto vidit cemo do pon sta ce biti. Tada bi mi kao trebala doc jer u nedjelju pijem zadnji progesteron. E sad ima jedna problem. Ja bi ako ne dode u pon u utorak radila tes a i moram se javiti ginici. Stvar je u tome sto ako mi je O bila prije par dana u utorak ce biti prerano da pokaze ista ali nije prerano ako je zapravo bila 15DC. Nadam se da ste me pohvatale jer sam samu sebe zbunila 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ako je 15dc bila O a meni po temp stvarno izgledao kao da je, onda ce bit taman za test, a ako je ipak bila trakica u pravu bit ces na 7dpo ako se anevaram i to malo je rano…ja drzim fige da kad je god bila da si uhvatila zeku :)

Pa da zeznuto...al bar mi nije dosadno s iscekivanjem...🤣🤣🤣🤣...ja bum iscekivala 2 puta 🤣🤣🤣...hvala ti 😘

• Anchy29
    19. Rujan 2019. 13:05

Martina1982

tera_

Martina1982

Ako je 15dc bila O a meni po temp stvarno izgledao kao da je, onda ce bit taman za test, a ako je ipak bila trakica u pravu bit ces na 7dpo ako se anevaram i to malo je rano…ja drzim fige da kad je god bila da si uhvatila zeku :)

Pa da zeznuto…al bar mi nije dosadno s iscekivanjem…🤣🤣🤣🤣…ja bum iscekivala 2 puta 🤣🤣🤣…hvala ti 😘

I ja sam iscekivala dva puta..samo se nadam da ces ti ipak docekat plusic a ne vjesticu 🤞🤞🙂

Mallla
    19. Rujan 2019. 14:54

Hej ženice di ste, kako ste!
    Pratim Martinu u stopu 😂 pojma nemam što mi je s ciklisom... Stalno neki simptomi O samo nje nema. Trakice imaju svoj sistem, temperatura svoj, uglavnom nitko s nikim. 
    Ovo će biti kod mene ili kasna O ili anovulatorni ciklus. Evo pojma nemam ni di nj šta. 
    Ima tko da da radi test ovih dana?
    Martina bit će zanimlkiva tvoja 2 iscekivanja 😀

url=https://lilypie.com]

19. Rujan 2019. 16:58

Mallla

Hej ženice di ste, kako ste!
    Pratim Martinu u stopu 😂 pojma nemam što mi je s ciklisom… Stalno neki simptomi O samo nje nema. Trakice imaju svoj sistem, temperatura svoj, uglavnom nitko s nikim.
    Ovo će biti kod mene ili kasna O ili anovulatorni ciklus. Evo pojma nemam ni di nj šta.
    Ima tko da da radi test ovih dana?
    Martina bit će zanimlkiva tvoja 2 iscekivanja 😀

Ma doc ce tebi O sam te malo zeza jer zakaj hi to islo po loju kad moze malo i zekat pekat.   Ahhaa bome da...juhuuuuu dva put se mogu nadat...zapravo 4..jer svaki put kad napravim a bude - mislim si da je mozda rano 🤣🤣🤣🤣🤣

19. Rujan 2019. 16:59

E zene a da stvar bude jos bolja i zanimljivija....ja vam dolje imam grceve i naduta sam i osjecam pritisak i enku tupu bol....i osjetim ja da mi je nekak mokro dolje....kad ono...ja dodem doma a tamo na gacama poplava. Ko da sam se upiskila. I sta sad s tim? Od kud sad to? 

19. Rujan 2019. 16:59

Anchy29

Martina1982

tera_

Martina1982

Pa da zeznuto…al bar mi nije dosadno s iscekivanjem…🤣🤣🤣🤣…ja bum iscekivala 2 puta 🤣🤣🤣…hvala ti 😘

I ja sam iscekivala dva puta..samo se nadam da ces ti ipak docekat plusic a ne vjesticu 🤞🤞🙂

Bumo vidli 🤣🤣

Mallla
    19. Rujan 2019. 18:47

Hi hi Martina, to je dobar znak.... Ma možda ste ovaj put baš uboli!
    Koliko sam kukala i jadala se danas sam ipak ulovila pik i akciju i sva sam happy zbog toga.... Evo odavno nisam ovako bila sretna jer se sve nešto poklopilo. 
    Imali smo 3 dana apstinencije (slučajno), na muževu inicijativu ćemo akciju, tren prije ja pišnem trakicu eto tek toliko kad ono PIK. Dakle 20dc stigao pik. Pa sad se imam čemu nadati. Vidjet ćemo kad će temp. Pokazati O i hoće li a onda bacim novi termin očekivanja +! 

19. Rujan 2019. 18:58

Mallla

Hi hi Martina, to je dobar znak…. Ma možda ste ovaj put baš uboli!
    Koliko sam kukala i jadala se danas sam ipak ulovila pik i akciju i sva sam happy zbog toga…. Evo odavno nisam ovako bila sretna jer se sve nešto poklopilo.
    Imali smo 3 dana apstinencije (slučajno), na muževu inicijativu ćemo akciju, tren prije ja pišnem trakicu eto tek toliko kad ono PIK. Dakle 20dc stigao pik. Pa sad se imam čemu nadati. Vidjet ćemo kad će temp. Pokazati O i hoće li a onda bacim novi termin očekivanja +!

Ma ne kontam nis vise al fakat.......al pustimo sad to....tvoje je zanimljivije...ubola si pikkkkk?...zezassss?..wuhuuu i jos ste uspili akcijati... a dajjjjj.....i to prije same trakice......nemre boljeeee....🤗🤗🤗🤗🤗

Mallla
    19. Rujan 2019. 19:16

Ne ne prije, odmah nakon trakice al on to ne una 😂😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.