mislim da mozes, bas cu pitati gin. na pregledu pa ti javim. Ali nevidim razloga zasto ne.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Clio35 cestitke na prinovi i neka samo bude uredna i skolska trudnoca 👏🏻
Eto mene nakon par dana i ukomiranog vikenda..Nisam isla na hitnu iako me to stanje mucilo neka 2-3 dana i jucer i danas uzasne glavobolje a postoje pala kisa to je vjerojatno bilo to jer sam inace meteoropat i svaka nadolazeca promjena vremena nekako utjece na mene.
Elem,dakle imam pitanjce..sto se tice M...racuna li se kao prvi dan cak i ako je bilo mozda svega 2-3 kapi dnevno i neki smeckast iscjedak? Danas cijeli dan cekam da procurim,ali kad odem na wc krv je tu,al kroz cijeli dan na ulosku bas nista! Nadam se da cu procuriti jer sam trebala po rasporedu u subotu i bilo bi super da za promjenu malo urani 😂😂😂🙈
Clio35cestitke na prinovi i neka samo bude uredna i skolska trudnoca 👏🏻
Eto mene nakon par dana i ukomiranog vikenda..Nisam isla na hitnu iako me to stanje mucilo neka 2-3 dana i jucer i danas uzasne glavobolje a postoje pala kisa to je vjerojatno bilo to jer sam inace meteoropat i svaka nadolazeca promjena vremena nekako utjece na mene.
Elem,dakle imam pitanjce..sto se tice M…racuna li se kao prvi dan cak i ako je bilo mozda svega 2-3 kapi dnevno i neki smeckast iscjedak? Danas cijeli dan cekam da procurim,ali kad odem na wc krv je tu,al kroz cijeli dan na ulosku bas nista! Nadam se da cu procuriti jer sam trebala po rasporedu u subotu i bilo bi super da za promjenu malo urani 😂😂😂🙈
Meni je moja ginica rekla da se broji prvi dan bas kad bude ono pravo krvarenje ili ako cijeli dan bude smede pa onda krene. Ako malo ima malo nema da to ne brojim. Aj fala.Bogu da ti jd bolje 👌😘
Meni je menga dosla..isplakala sam se sad ko nikad 😢😢
Valjda cu jednom i ja imat srece 😢
A misa mu. Nista sad daj sebi vremena. Grickaj...pij gazirano..pojedi Milku...sladoled...cips..2 cipsa.....uzivaj u cemu god ti pase...dok ne prode M....a onda dalje..novi mjesec nova nada...to je sastavni dio svega pa i zivota...idemo dalje...🤗🤗🤗
A je..znam..samo tako tesko padne ovo svaki put..pogotovo jer mi bas nikad ne kase..i eto...ali ovo tu sve..sve vi..toliko olaksava nekako sve..kad znas da te netko razumije 😢 rekla sam da cu malo odustat od toga..ali zelja je prevelika..tajo da..tocno tako kako si ti rekla Martina..novi.mjesec..nova nada 💞
Cure moze pitanje? Dakle po onaj aplikaciji moj kalendar, sutra bi mi trebala biti ovulacija, i to je točno 14. dan, e sad ja testiram svaki dan lh trakice i uopće nema ovulacije na vidiku, full svjetla crta... Kako je to moguće??? Pa šta nije O na sredini ciklusa 🤔🤔🤔🤔🤔
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Cure moze pitanje? Dakle po onaj aplikaciji moj kalendar, sutra bi mi trebala biti ovulacija, i to je točno 14. dan, e sad ja testiram svaki dan lh trakice i uopće nema ovulacije na vidiku, full svjetla crta… Kako je to moguće??? Pa šta nije O na sredini ciklusa 🤔🤔🤔🤔🤔
Eh da je bar to tako svima 😏 O je otprilile 14 dana prije nove M, a koliko će trajat vrime do O to nitko ne može pogodit. Koliko ti inače traju ciklusi?
Ja sam tek s trakicama spoznala da je moja O najčešče 17dc, 14 nije bila nikad.
url=https://lilypie.com]
Anchy žao mi je što je stigla. Baš mi je žao.... Samo polako doći će naše vrijeme
url=https://lilypie.com]
Anchy žao mi je što je stigla. Baš mi je žao…. Samo polako doći će naše vrijeme
Valjda hoce da ☹ idemo sad u novi mjesec...
Sortiraj odgovore
Najstariji