Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Rujan 2019. 17:21

Mikixy

Breskva

Mikixy,ja bi i jutro i navecer 🤦‍♀️🤪🤪

Ali, da li će se do tada sperma obnoviti?? 🤔🤔🤔

Uglavnom jednom dnevno da pokrijete jer ne znas kad ce biti O. Ovo je samo potvrda da je LH u porastu a sad. O se moze desiti za 48 sati. A mozda ce biti za 4 sata. Uglavnom. Izmedu 12 i 48 sati se desava. Zato sam ti rekla da piskis jos jednu trakicu kasnije i sutra da vidis oce li biti tamna ili ce svjetliti.  

Mikixy
    20. Rujan 2019. 17:21

Ok, javim daljnji ishod 😂😂😂😂😂

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

Breskva
    20. Rujan 2019. 17:40

Mikixy,ja sam bila ulovila pik oko 10 ujutro i vec u 7 navecer ga nije bilo,pa ako ti sta pomaze za dalje... sretno 👍🙃
    Martina,ma samo da se opustimo jos par dana  pa da ugledamo te crtice vise, pa slavimo 🤩🤩🥰rekla sam sebi necu se sekirat,smatram da ce se ostvarit sve sto zazelimo,samo pozitiva....

Mikixy
    20. Rujan 2019. 20:14

Breskva

Mikixy,ja sam bila ulovila pik oko 10 ujutro i vec u 7 navecer ga nije bilo,pa ako ti sta pomaze za dalje… sretno 👍🙃
    Martina,ma samo da se opustimo jos par dana pa da ugledamo te crtice vise, pa slavimo 🤩🤩🥰rekla sam sebi necu se sekirat,smatram da ce se ostvarit sve sto zazelimo,samo pozitiva….

Evo sada napravljeno i opet jednako tamne 😊😊 želim nam svima ++++ ovaj put!!! 

sanja0508
    20. Rujan 2019. 20:23

Evo meni se pojavio nekakv smedi iscjedak. Moze biti da cu dobiti. Nadam se da hocu, kada vec nisam trudna da mogu zavrsiti sa ovim ciklusom ludim i krenuti sve ponovo 😊

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Arwen87
    20. Rujan 2019. 20:34

Pozdrav svima drage zene!❤️
    Nije me dugo bilo...poklopio se godisnji sa hrpom drugih stvari pa nisam bas mogla pisati,ali zato sam vas redovito pratila!☺️

Cestitam Clio na plusicu,zelim laku i bezbrižnu trudnocu!

Tinchy i Martina,jako mi je zao zbog svega sto se dogodilo!
    Nadam se da cete cim prije ugledati svoje plusice!

Ja nemam pojma imam li sta pametno za prijaviti!
    Bili smo na godisnjem,tamo su nam se i poklopili plodni dani!
    Trakice nisam nosila jer sam ih zaboravila,a akcijali jesmo,samo nemam pojma da li smo (a vjerovatno jesmo)fulali ovulaciju!
    Aplikacija Moj kalendar mi je vodila ovulaciju 15 dc,a po trakicama je zadnja dva mjeseca bila izmedju 11-13 dana!
    Mi smo bili vrijedni dan prije i dan poslije ove kalendarske ovulacije(kasnije akcije ne racunam jer su mi plodni dani prosli),tako da nemam pojma mogu li se cemu nadati!

Grudi me ne bole ni blizu kao inace,jedva nesto osjecam kad ih stisnem,ni trbuh me ne boli,osjecam samo neki pritisak i lagane grceve i boli me donji dio ledja i to je sve! 

Inace mi simptomi PMS-a budu dosta izrazeniji,ali tome je mozda pomogao i Gynositol!

Jucer sam bezveze uzela izmjeriti temperaturu,bila je 37,4, danas je 37,1,a trebam dobiti za 4 dana🤷

Bilo bi super kad bi odmah poslije ovulacije nekako mogli znati da li se sto dogodilo ili nije😂

Mikixy
    20. Rujan 2019. 20:54

Arwen87

Nije me dugo bilo…poklopio se godisnji sa hrpom drugih stvari pa nisam bas mogla pisati,ali zato sam vas redovito pratila!☺️

Trakice nisam nosila jer sam ih zaboravila,a akcijali jesmo,samo nemam pojma da li smo (a vjerovatno jesmo)fulali ovulaciju!
    Aplikacija Moj kalendar mi je vodila ovulaciju 15 dc,a po trakicama je zadnja dva mjeseca bila izmedju 11-13 dana!
    Mi smo bili vrijedni dan prije i dan poslije ove kalendarske ovulacije(kasnije akcije ne racunam jer su mi plodni dani prosli),tako da nemam pojma mogu li se cemu nadati!

Grudi me ne bole ni blizu kao inace,jedva nesto osjecam kad ih stisnem,ni trbuh me ne boli,osjecam samo neki pritisak i lagane grceve i boli me donji dio ledja i to je sve!

Inace mi simptomi PMS-a budu dosta izrazeniji,ali tome je mozda pomogao i Gynositol!

Jucer sam bezveze uzela izmjeriti temperaturu,bila je 37,4, danas je 37,1,a trebam dobiti za 4 dana🤷

Bilo bi super kad bi odmah poslije ovulacije nekako mogli znati da li se sto dogodilo ili nije😂

Inače kada tako sve zaboraviš i ne misliš, ostaneš trudna 🤞🤞🤞😂

coco
    20. Rujan 2019. 21:01

Cure i ja vas pratim, citam, ali ovaj smo mjesec pod antibioticima i nema odnosa, pa nisam nista ni pratila ni osluskivala pa vam nemam sto ni prijaviti. Nadam se da ce ova terapija bit uspjesna pa da uspijemo napokon 🤞
    Monalisa cestitam od ❤, uzivajte u svojoj srecici i neka sve prodje u najboljem redu ❤

Arwen87
    20. Rujan 2019. 21:23

Mikixy

Arwen87

Nije me dugo bilo…poklopio se godisnji sa hrpom drugih stvari pa nisam bas mogla pisati,ali zato sam vas redovito pratila!☺️

Inače kada tako sve zaboraviš i ne misliš, ostaneš trudna 🤞🤞🤞😂

Nekako sumnjam da ce to biti u ovom slucaju,ali bilo bi lijepo da nas tako iznenadi!
    A i sve druge cure koje ovdje iscekuju svoje bebice,da ih jednu po jednu uvesele plusici❤️😊😊

Arwen87
    20. Rujan 2019. 21:25

I da,Monalisa cestitam!!!!!
    Neka sve prodje u najboljem redu☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.