Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Rujan 2019. 11:30

Anchy29

Mallla

Anchy20 ono što smo ovdje naučile je da nema pravila. Ok je sniziti očekivanja nakon minusa ali mogućnost postoji sve dok M ne dođe, a kod nekih sretnica i kad dođe. Eto ja ću se nadat s tobom dok nenzacrveniš i ako zacrveniš.
    Opet sam jednu trakicu napravila i baš je svijetla, čini se da pratim Martinu u stopu, na kraju će mi opet pik bit 24dc 😏

Imas pravo..ali svima nam dode takav dan kad smo umorne od svega..ali opet idemo dalje.
    Akcijaj jer nikad ne znas..i meni su ovaj mjesec lh trakice bile pozitivne punih 10 dana..mozda i vise..i u tih 10 dana je trakica bila tamna dva puta..ostalo je bilo sve svjetlije..tako da ne znam sta se to sve desava ovaj ciklus svima..nadam se da ce rezultati ipak na kraju bit zadovoljavajuci svima 😘

Jel i tebi ha? Meni jedno par dana 🤣🤣🤣🤣...bit ce da je nes cudno u zraku 🤣🤣🤣

18. Rujan 2019. 11:38

točkicaa

Mallla

Dobro jutro!
    Kako ste?
    Kod mene jutros porasla temperatura, ako se zadrži tamo gore onda bi značilo da je O bila. Došla je na 36. 8 i ja se nadam da će tu i ostati. Baš me zanima gdje će FF stavit da je O. Po teoriji jučer! E sad vidjet ćemo, mi nismo pokrili sve naravno, neznam jesmo li 1 mj pokrili sve. Al dobro nagodit ćemo jednom. Mene zanina gdje je nestao pik 😂😏

Ja sam dobro, pijem kavicu i jedem kolace, umotala se u dekicu i citam vas 😁
    Skuzila sam ovdje da vecinu cura zezaju te trakice, da se ne poklapaju sa eventualnom ovulacijom. Mozda su te trakice zapravo cista glupost kao i sve ostalo, ne znam. Previse ciljamo odnose po tim trakicama koje mozda i ne pokazuju kad je prava ovulacija pa onda i promasimo sa odnosima kad smo stvarno trebale kad je bila stvarna ovulacija. Tako da ne znam hocu li ih uopce i kupiti ovaj mjesec i koristiti. Tko bi znao sta se stvarno događa u nasem tijelu, mozda nam se prkosi 😂

Gle nekima su se ovdje pokazale trakice uspjesnim. Ima par cura da su ulovile pik i ostale trudne. Sve ti zavisi. Nekog mozda zezaju jer im hormoni nisu uravnotezeni. Nekog zezne stres. Sve je to individualno. Meni sam u redu  s tim trakicama jer znam da se nes desava. Bar priblizno. Iako pricam necu vide vamo tamo. To je sve trenitno 😁🤣. Pomazu mi pogotovo jer nemam redovne cikluse. Iako su me ovaj mjesec posteno izvozale vamo tamo. Al to je i takav ciklus. Imala sam ciklus kad su se trakice i tempica pogodile. Pa kad je tempica rekla O trakice ne. Pa kad nisam imala O uopce. Pa kad sam imala 3 M u jednom mjesecu. Niti jedan mi nije isti. A s njim ni O. A ovo da nam tjelo prkosi..hmmm..mozd ima i nes u tome 

• Anchy29
    18. Rujan 2019. 11:44

Martina1982

Anchy29

Mallla

Anchy20 ono što smo ovdje naučile je da nema pravila. Ok je sniziti očekivanja nakon minusa ali mogućnost postoji sve dok M ne dođe, a kod nekih sretnica i kad dođe. Eto ja ću se nadat s tobom dok nenzacrveniš i ako zacrveniš.
    Opet sam jednu trakicu napravila i baš je svijetla, čini se da pratim Martinu u stopu, na kraju će mi opet pik bit 24dc 😏

Imas pravo..ali svima nam dode takav dan kad smo umorne od svega..ali opet idemo dalje.
    Akcijaj jer nikad ne znas..i meni su ovaj mjesec lh trakice bile pozitivne punih 10 dana..mozda i vise..i u tih 10 dana je trakica bila tamna dva puta..ostalo je bilo sve svjetlije..tako da ne znam sta se to sve desava ovaj ciklus svima..nadam se da ce rezultati ipak na kraju bit zadovoljavajuci svima 😘

Jel i tebi ha? Meni jedno par dana 🤣🤣🤣🤣…bit ce da je nes cudno u zraku 🤣🤣🤣

Sta god je cudno u zraku neka vec jednom prode 🤣 a vjestica ako misli doc neka dode..a ne da ovako zeza 🙄

Tinas
    18. Rujan 2019. 12:08

Pozdrav cure, 

nakon godinu dana truda bez uspjeha (pratili smo samo plodne dane na mobilnoj aplikaciji),
    krenula bih s trakicama. Može u kratkim crticama samo neke osnove?
    Zbunjuje me dio kad je prva crtica tamna ili tamnija od druge. 
    Da li to znači da ovulacija uskoro nastupa ili da je već počela ili?
    Nakon što mi prođe M, kad počinjem s trakicama? Koliko puta dnevno testiram? 
    Znam da gnjavim i da sve već tu sigurno piše ali ono, 700 i nešto komentar je fakat puno pa ako se nekome da ukratko natipkati bila bih mu zahvalna do neba. 

𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡

18. Rujan 2019. 12:21

Tinas

Pozdrav cure,

nakon godinu dana truda bez uspjeha (pratili smo samo plodne dane na mobilnoj aplikaciji),
    krenula bih s trakicama. Može u kratkim crticama samo neke osnove?
    Zbunjuje me dio kad je prva crtica tamna ili tamnija od druge.
    Da li to znači da ovulacija uskoro nastupa ili da je već počela ili?
    Nakon što mi prođe M, kad počinjem s trakicama? Koliko puta dnevno testiram?
    Znam da gnjavim i da sve već tu sigurno piše ali ono, 700 i nešto komentar je fakat puno pa ako se nekome da ukratko natipkati bila bih mu zahvalna do neba.

Hej dobro dosla. Uglavnom ukratko. Ja osobno preporucam testiranje od zadnjeg dana M. Pogotovo ako su ti ciklusi neredoviti. Testiras se u priblizno isto vrijeme svaki dan. Najbolje popodne. Trakica ce ti pokazivati blijednu testnu liniju ali ti se testiras dok ne dobijes testnu tamnu kao kontrolnu ili jos tamniju. Kad pocne tamniti da je priblizno kao kontrolna onda je dobro i 2 puta dnevno se testirati jer pik se moze desiti u roku par sati. Kad napokon ulovis pik( dakle da je testna tamna ili tamnija) u roku od 12 do 24 sata nastupa O.Tako bi trebalo biti. Ali nitko ne garantira da ce folikul puknut itd. Kad si ulovila pik ja preporucam jos koju trakicu piskiti cisto da vidis da je krenula bljediti. Ja preporucam kad vidis da krene tamniti trakica krenete i sa akcijanjem i akcijas dok se ne strgas od akcijanja. Salim se 🤣🤣🤣. Akcijas do jedno dva dana nakon ulovljenog pika. A onda kak zelite. Eto nadam se da sam uspjela objasniti. Mozes nam slikati trakice kad krenes pa cemo ti pomoc. Zato smo tu. A mozes se pridruziti i mom forumu. Link je u mom potpisu. 😘😁

Lady_E
    18. Rujan 2019. 12:25

Pozdrav zenice, evo ja na pauzi na poslu, jedem i citam vase poruke 😊
    Kod mene nista, trakica i dalje negativna, ali bar se temperatura vratila na standardnih 36.4 
    Ne znam jesu mi dosadniji ovi dani prije pika ili kad prode ovulacija pa ide iscekivanje 😂

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

Ivo& Ivana💙♥️
    18. Rujan 2019. 12:30

Pozdrav cure,evo da vam se javim.menzes danas kasnio 14 dana i napokon sam se odlucila napraviti test.i eto plus ko kuca.prvi sam naprvila clear blue iz DM i pokazao plus.nisam vjerovala i otisla u ljekarnu po jos jedan.I on potvrdio,dvije crtice trenutno sam u stanju laganig soka.od simptoma jedino sto imam je bole grudi i to danas dosta manje.tako da sam mislila da dolazi vjestica.eto htjela sam podjeliti vjest sa vama.

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

18. Rujan 2019. 12:41

Clio35

Pozdrav cure,evo da vam se javim.menzes danas kasnio 14 dana i napokon sam se odlucila napraviti test.i eto plus ko kuca.prvi sam naprvila clear blue iz DM i pokazao plus.nisam vjerovala i otisla u ljekarnu po jos jedan.I on potvrdio,dvije crtice trenutno sam u stanju laganig soka.od simptoma jedino sto imam je bole grudi i to danas dosta manje.tako da sam mislila da dolazi vjestica.eto htjela sam podjeliti vjest sa vama.

Zezassss...eto jel vidis...znaci O je bila kasnije 👍👍👍👍🧘‍♀️🤗🤗🤗🤗superrr...a bas sam si pomislila danas jao kako bi bilo lijepo da netko javi da ima plus..wuhuuu

18. Rujan 2019. 12:41

Lady_E

Pozdrav zenice, evo ja na pauzi na poslu, jedem i citam vase poruke 😊
    Kod mene nista, trakica i dalje negativna, ali bar se temperatura vratila na standardnih 36.4
    Ne znam jesu mi dosadniji ovi dani prije pika ili kad prode ovulacija pa ide iscekivanje 😂

Aj super. Ugodna pauza i dobar tek 😁

• Anchy29
    18. Rujan 2019. 13:07

Clio35

Cestitam 🙂🙂 🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.