Kakav je ovo mjesec, jel ima neka kojoj ide sve po ps-u? 😁😁😁
Ja opet sinoc imala smedji iscjedak, lh trakica negativna, kad sam ju rastavila skroz je blijeda testna, gotovo da je nema. Mozda je cista puknula?
Hahha cini mi se da svih ovaj mjesec ciklus zeza….a cek jesi ulovila ti pik? Joj mene tak sram ak nes ne popamtim a da ste vec napisale pa se ispricavam unaprijed ak jesi…🤗
E pa nisam, jucer i prekjucer je trakica bila nesto tamnija za ove dane ciklusa ali nije bio pik. I danas je skroz svijetla. Boli me trbuh i ima iscjetka jaaaako puno. Mi se keksamo za svaki slucaj, ali nastavljam loviti pik 🤪
Ma sta bi te bilo sram, ima nas tu stvarno puno, svaka sa svojim ludostima i dubiozama tak da samo opusteno 😊
E pa super onda...👍👍..znaci cekamo pik kod tebe 😉😎
Pozdrav cure..moze savjet…menstruacija mi kasni 3 dana..inace su mi ciklusi redoviti..dobijem na 26 dan inace..nekad su znale doc dan..dva ranije..ali nikad mi ne kasne..sad mi kasne 3 dana..danas mi je 29 dan ciklusa..napravila sam danas popodne clear blue test koji prikazuje tjedne..i negativan je ☹
Temperatura mi je 37,3..iscjedak mi je bio obilniji bjelkasto zuckasti..sise me ne bole ko inace..pms i pristice nemam kao inace..bas sam nekako mislila da je ovaj mjesec to to.. ☹
Svakako pricekaj jos koji dan pa napravi jos jedan testic ako ne dode...a ako i tada bude - onda se javi ginicu...drzimo 🤞 da ipak bude + na kraju 😉😎
Pozdrav cure..moze savjet…menstruacija mi kasni 3 dana..inace su mi ciklusi redoviti..dobijem na 26 dan inace..nekad su znale doc dan..dva ranije..ali nikad mi ne kasne..sad mi kasne 3 dana..danas mi je 29 dan ciklusa..napravila sam danas popodne clear blue test koji prikazuje tjedne..i negativan je ☹
Temperatura mi je 37,3..iscjedak mi je bio obilniji bjelkasto zuckasti..sise me ne bole ko inace..pms i pristice nemam kao inace..bas sam nekako mislila da je ovaj mjesec to to.. ☹
Svakako pricekaj jos koji dan pa napravi jos jedan testic ako ne dode…a ako i tada bude - onda se javi ginicu…drzimo 🤞 da ipak bude + na kraju 😉😎
Hvala na figicama..da bar bude plus 😐
Neznam šta nam je svima ovaj ciklus. Svi nešto zbrkani. Anchy držim fige da bude plus.
Ja sam danas imala opet rozi trag kad se brišem. Isto kao prošli ciklus na 18dan ciklusa. Ali pika nema!
Podmuklo me žare jajnici, sve nešto pecka.... Pojma nemam šta reć ni mislit.
url=https://lilypie.com]
Neznam šta nam je svima ovaj ciklus. Svi nešto zbrkani. Anchy držim fige da bude plus.
Ja sam danas imala opet rozi trag kad se brišem. Isto kao prošli ciklus na 18dan ciklusa. Ali pika nema!
Podmuklo me žare jajnici, sve nešto pecka…. Pojma nemam šta reć ni mislit.
Svejedno ti akcijaj..pa kud puklo da puklo..bez obzira na pik...
Hvala za fige..nadam se i ja..ali sad sam lagano postala malo vec pesimisticna po pitanju plusica..valjda bi bar taj clear blue pokazao neato koji se navodno moze koristit i par dana prije...🙄
Anchy20 ono što smo ovdje naučile je da nema pravila. Ok je sniziti očekivanja nakon minusa ali mogućnost postoji sve dok M ne dođe, a kod nekih sretnica i kad dođe. Eto ja ću se nadat s tobom dok nenzacrveniš i ako zacrveniš.
Opet sam jednu trakicu napravila i baš je svijetla, čini se da pratim Martinu u stopu, na kraju će mi opet pik bit 24dc 😏
url=https://lilypie.com]
Anchy20 ono što smo ovdje naučile je da nema pravila. Ok je sniziti očekivanja nakon minusa ali mogućnost postoji sve dok M ne dođe, a kod nekih sretnica i kad dođe. Eto ja ću se nadat s tobom dok nenzacrveniš i ako zacrveniš.
Opet sam jednu trakicu napravila i baš je svijetla, čini se da pratim Martinu u stopu, na kraju će mi opet pik bit 24dc 😏
Imas pravo..ali svima nam dode takav dan kad smo umorne od svega..ali opet idemo dalje.
Akcijaj jer nikad ne znas..i meni su ovaj mjesec lh trakice bile pozitivne punih 10 dana..mozda i vise..i u tih 10 dana je trakica bila tamna dva puta..ostalo je bilo sve svjetlije..tako da ne znam sta se to sve desava ovaj ciklus svima..nadam se da ce rezultati ipak na kraju bit zadovoljavajuci svima 😘
Ma bas tako. Nema pravila nikakvih. Kad smo mislile da neke nisu trudne bile su. Kad smo mislile da su trudne nisu bile i tako u krug. Stvar je sta su simptomi stvarno dvosmisleni u svakom pogledu i sve moze upucivati na nesto a ne mora biti nista. Dok ne zarvenimo nadamo a i onda se nadamo. 😎😉
Hhhh pa kak si krenula bogme i oces. Ne znam sto se desava. Mozda vrijeme mozda klima mozda nes deseto. Vjerojatno je sve to normalno ali buduci smo mi fokusirani na to nama je cudno. Kako god bilo nek nam je svima sa srecom ❤❤
VI odbrojavanje
Sanja0508 - 9.9.2019 - …dana♧
Marinal - 21.9.3019 - 3 dana♧
Martina1982 - 23.09.2019 - 5 dana♧
Mika111 - 23.9.2019 - 5 dana♧
Suncica5 - 25.09.2019 - 7 dana♧
Emilijal - 26.9.2019 - 9 dana♧
Breskva - 29.9.2019 - 11 dana♧
Peggy95 - 29.9.2019 - 11 dana♧
Mallla - 30.9.2019 - 12 dana♧
Vuky - 30.9.2019 - 12 dana♧
VII odbrojavanje 2019