Cure kad narucujete s iherba pazite da vam ne prede 160 kn s postarinom jer onda udare carinu.
Ja napravim nekoliko narudbi da izbjegnem jer stvarno znaju oderati na carini.
Pitanje.
Dali uzimate sto za kvalitetu jajnih stanica?
Tu smo nekako sve s godinama a sto idemo starije i kvaliteta opada.
Ja uzimam Q10 i jos neke dodatke, samo neznam kako sve iskombinirati u danu
“Nebo strpljive voli.”
Jos sam u potrazi za preparatom,ako nista drugo -ljekarna-plati i nosi
Nisam Suncice nista uzimala za jajne stanice..
Pa koliko sam citala ima 🤷🏼♀️
Taj Q10 je dobar, isto kao i laneno ulje s posnim sirom, ta kombinacija dovodi kisik u sve stanice u organizmu pa tako i u jajne stanice.
Bitno je da je i vit D ok kao i feritin (zaliha zeljeza) samo treba prvo provjeruti stanje u organizmu pa tek onda uzimati ako je potrebno.
Kod mene i jedno i drugo steka.
“Nebo strpljive voli.”
Ja sam isto s vit D bila losa, imam sad jos jednu ampuli Dvitala, al njega jedino na recept se moze dobit. Zeljezo mi je lose cim prestanem nesto uzimati, sad sam na kenduralu C. Al ni nakon uzimanja svega i svacega, svejedno beba nece pa nece 😔
Gea123
Tako je i kod mene. S dodatkom zeljeza podignem feritin ali mi se i zeljezo povisi, ali cim stanem s dodatkom nakon par mjeseci mi opet feritin padne i tako u krug 🙄
I ja uzimam Dvital, jedno vrijeme ga nije bilo pa bi kupila isto ampule od 25000 jedinica samo drugi proizvodac, dodu oko 40-ak kn
“Nebo strpljive voli.”
Identicno kod mene s feritinom, zacarani krug 🙁 Imam Hashimoto pa su mi govorili da je mozda zbog toga, al drzim ga pod kontrolom pa ne bi trebalo biti. Ne znam.
Gea123
Sortiraj odgovore
Najstariji