Heej cure,evo ja ne pokusavam trenutno ostati trudna,ali bi vam ispricala svoju pricu
Citam vas ponekad i bude mi zao kad vidim da je netko tuzan,jer sam i ja takva bila
MM i ja smo 3 godine pokusavali napraviti bebu. 3 godine !! A sve je u redu sa oboje,mladi,zdravi ma sve, sve je bilo u redu
Napravila sam 10000 testova i plakala nakon svakog negativnog,razmisljala takoder sta ako ne mogu imati djecu,osamila se,povukla u sebe i to je trajalo jedno vrijeme
Dosla sam sebi uz pomoc MM,prijatelja i mame.
I nakon 3 duuuuge godine,ugledali smo plus. Isplakala sam se od srece,oci su me pekle od plakanja
Zelim reci da ne ostanu svi trudni tako brzo,nekom treba duze vremena. Nemojte se samo predavati i imati crne misli
Morala sam ovo napisati nakon izjave od Tere,jer mi je jako tuzno napisano bilo
Zelim vam svima srecu i da sto prije ugledate plusice svoje :)
A hvala ti, rasplaka me, ali malo sam emotivna.. ovakve price uljevaju jos vecu nadu, zato hvala na ohrabrenju! :)
Ah nekad bude i lakse kad se isplacemo.
Najgore mi je bilo jer su nekako svi bili trudni samo ja nisam,to me ubijalo
Al eto,doslo je bilo moje vrijeme tako ce i vasee :) glave gore i u akciju :) :)
Da i kod mene su stalno svi trudni, ali to mi nesmeta toliko, nego zbog svih njih bliznjih sto su trudni dolaze svakava pitanja u smislu sta cekamo, zasto se ne potrudite,itd. Cekam da vjestica prestane i pocinje akcija, ionako bez vjezbanja pravljenja bebe malo smo kao zecevi :D
I nas su to stalno ispitivali,suprugu govorili da me ostavi da sta ce mu zena koja mu ne moze dati dijete,da mozda imam neku bolest itd...
Kad smo se maknuli od takvih ljudi i posla koji je mene psihicki unistavao,ostala sam trudna. Sad jel napokon bio mir u nama,pa smo bili opusteniji i dali je do toga bilo,nzm.
Svi smo mi pomalo kao zecevi :P
https://lb1m.lilypie.com/4A2Pp2.png
Heej cure,evo ja ne pokusavam trenutno ostati trudna,ali bi vam ispricala svoju pricu
Citam vas ponekad i bude mi zao kad vidim da je netko tuzan,jer sam i ja takva bila
MM i ja smo 3 godine pokusavali napraviti bebu. 3 godine !! A sve je u redu sa oboje,mladi,zdravi ma sve, sve je bilo u redu
Napravila sam 10000 testova i plakala nakon svakog negativnog,razmisljala takoder sta ako ne mogu imati djecu,osamila se,povukla u sebe i to je trajalo jedno vrijeme
Dosla sam sebi uz pomoc MM,prijatelja i mame.
I nakon 3 duuuuge godine,ugledali smo plus. Isplakala sam se od srece,oci su me pekle od plakanja
Zelim reci da ne ostanu svi trudni tako brzo,nekom treba duze vremena. Nemojte se samo predavati i imati crne misli
Morala sam ovo napisati nakon izjave od Tere,jer mi je jako tuzno napisano bilo
Zelim vam svima srecu i da sto prije ugledate plusice svoje :)
A hvala ti, rasplaka me, ali malo sam emotivna.. ovakve price uljevaju jos vecu nadu, zato hvala na ohrabrenju! :)
Ah nekad bude i lakse kad se isplacemo.
Najgore mi je bilo jer su nekako svi bili trudni samo ja nisam,to me ubijalo
Al eto,doslo je bilo moje vrijeme tako ce i vasee :) glave gore i u akciju :) :)
Da i kod mene su stalno svi trudni, ali to mi nesmeta toliko, nego zbog svih njih bliznjih sto su trudni dolaze svakava pitanja u smislu sta cekamo, zasto se ne potrudite,itd. Cekam da vjestica prestane i pocinje akcija, ionako bez vjezbanja pravljenja bebe malo smo kao zecevi :D
I nas su to stalno ispitivali,suprugu govorili da me ostavi da sta ce mu zena koja mu ne moze dati dijete,da mozda imam neku bolest itd…
Kad smo se maknuli od takvih ljudi i posla koji je mene psihicki unistavao,ostala sam trudna. Sad jel napokon bio mir u nama,pa smo bili opusteniji i dali je do toga bilo,nzm.
Svi smo mi pomalo kao zecevi :P
Da svacega sam se naslusala, katastrofa.
Tako i treba biti, treba se voljeti i keksati
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
To je i meni najgore od svega, ljudi koji lako ostanu trudni to ne shvacaju, stalno pitanja da kaj cekamo, nek se vise sexamo, da ovo da ono, strasno mi to ide na zivce, ali najgore kaj to sve familija stalno popitava uzas, od mm sestricna prvi put ostane trudna 3 mjeseca ima mengu ode na redovnu kontrolu opaaa trudna sok, sok, sad drugu trudnocu isto ode na redovnu kontrolu isto svaki mj ima mengu opaa 3 mj trudna, pa mislim si ja jbt kak to samo tak a mi sve zivo i nezivo pratimo, toliki testovi, posjete ginekologu i na kraju nikaj, stim jos najgore kaj ovo drugo uopce nisu steli ufff
Sanja jel ti ovo prvi mj da radiš lh trakice. Koje radiš? Kolika im je osjetljivost?
Kao što ti cure kažu ili si trudna pa ti je pozitivno ili ti je LH hormon inače visok (kod PCOS zna biti). Ipak mislim da bi T mogla bit na stvari.
url=https://lilypie.com]
Sanja jel ti ovo prvi mj da radiš lh trakice. Koje radiš? Kolika im je osjetljivost?
Kao što ti cure kažu ili si trudna pa ti je pozitivno ili ti je LH hormon inače visok (kod PCOS zna biti). Ipak mislim da bi T mogla bit na stvari.
Radila sam ih prije jedno vrijeme, ali mi ciklusi nisu redovni pa sam prestala s tim i prepustila sve sreci jer nisam mogla pogoditi ni kada bi otprilike bila O, a i tada sam presla na drugi posao i dobila neko promaknuce i sva sam bila u tome tako da smo se samo hopsali bez ikakva racunanja, vecinom iz zelje, potrebe i ljubavi nego radi bebice. Onda mi je ciklus postao malo bolji (valjda od vrkute) pa sam pocela ponovo sa trakicama prije jedno mjesec dana.
Nadam se da nije PCOS, ali ako i je nekako cu i to preziviti i nadati se da cu svejedno moci imati bebicu jednog dana.
U Medico cu ici, vec sam se cula s njima obaviti pretrage i onda dalje kod novog ginekologa za kojeg svi pricaju da je odlican.
Jer ovom mom je sve super stalno.
Nadam se da ce na kraju sve biti dobro 😊
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Hvalaaa❤️
Uh Tera baš sam bila uvjerena..sljedeći mjesec je tvoj🤞
Ja sam sve uvjerenija da necu ni biti trudna.
Sta pricas to? Nemoj da te vise cujem da si pisala tako nesto. Bit ce trudna. Necu da cujem nikoga ovdje da tako pise. Naravno da ces biti. Kao i sve ostale cure. Samo ne mozda danas ili sutra ili za mjesec dana. Mozda ne kad se tebi ili me ili nekoj trecoj pase. Ali bit ces. I imat ces svoju bebicu u rukama i smijat ces se svemu ovom. Nemoj tako vise misliti i pomisliti nesto. ☝️☝️☝️😘😘😘🥰🥰🥰❤❤❤
Znas od malih nogu su me samo bebe zanimale, uvjek sam cuvala djecu po kvartu i uvjek je bio prisutan strah da ih ja necu nikad imati, moj prvi pregled kod gin je bio prestresan jer sam mislila da ce mi rec da nemogu imat djecu(zna da to neide tako, ali tada sam mislila da moze to odmah reci) i eto danas nakon sto pokusavamo sad vec godinu i nesto, postaje mi to sve logicno da je nece biti..
Ali naravno da cu sve pokusat da mi se zelja ostvari i da imam svoju djecu :)
Tocno tako je i mene uvijek bilo strah, isto se osjecam. Oduvijek sam imala osjecaj da ce to biti problem, a onda kad me pomeo CIN sam pocela bit sve vise uvjerena u to, plakala danima u strahu dal cu ja moc imat djecu.. i nekoliko prijateljica s kojima sam pricala isto imaju takve strahove, a nisu jos pokusavale s djecom.. cudna je ta psiha
Drage moje cure, hubby je jucer dobio rezltate spermiograma i nije dobro.
Ima dosta smanjenu pokretljivost .
Pokretni spermiji 9% , a treba biti >= 40%.
Aktivno pokretni 6% , a treba biti >= 32%.
Ne znam kaj da vam više kažem… jučer sam isplakala dušu, ne iz tuge , nego od straha kako ću sažvakati sve čari umjetne oplodnje o kojoj nažalost znam sve. Tko mi kriv što sam sve morala pročitati.
I kao šlag na kraju, došli mi rezultati briseva, pokupila sam negdje ureaplazmu, juhuuu .
Martina, makni me s popisa.
Nadala sam se da ću se s ove teme odseliti na temu trudnice, ali izgleda da prije moram svratiti na temu potpomognute oplodnje :/
Vjerno ću i dalje pratiti ovu temu, jer tu količinu pozitive još nisam nigdje vidjela, a definitivno će mi trebati.
Bas mi je zao, ali sigurna sam da ste sada jedan korak blize svom cilju. Koliko ste cekali rezultate? Mi smo uvijek tu kad se trebas pojadati, drzim fige i izvjestavaj nas 🤗
VI odbrojavanje
Lady_e - 5.9.2019 - …dana♧
Tockica - 9.9.2019 - 2 dana ♧
Sanja0508 - 9.9.2019 - 2 dana♧
Gea123 - 10.9.2019 - 3 dana♧
Zvjezdica37 - 14.9.2019 - 7 dana ♧
Justagirl2201 - 17.9.2019 - 10 dana♧
Martina1982 - 23.09.2019 - 16 dana♧
Suncica5 - 25.09.2019 - 18 dan♧
Emilijal - 26.9.2019 - 19 dana♧
Breskva - 29.9.2019 - 22 dana♧
Mallla - 30.9.2019 - 23 dana♧
Vuky - 30.9.2019 - 23 dana♧
VI odbrojavanje
Lady_e - 5.9.2019 - …dana♧
Tockica - 9.9.2019 - 2 dana ♧
Sanja0508 - 9.9.2019 - 2 dana♧
Gea123 - 10.9.2019 - 3 dana♧
Zvjezdica37 - 14.9.2019 - 7 dana ♧
Justagirl2201 - 17.9.2019 - 10 dana♧
Martina1982 - 23.09.2019 - 16 dana♧
Suncica5 - 25.09.2019 - 18 dan♧
Emilijal - 26.9.2019 - 19 dana♧
Breskva - 29.9.2019 - 22 dana♧
Mallla - 30.9.2019 - 23 dana♧
Vuky - 30.9.2019 - 23 dana♧
Šta to odbrojavate? 😊
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Ja sam nažalost procurila četvrti dan nakon šta me 3 dana zazao smedji iscjedak... U svakom slučaju u ponedjeljak očekujem lh trakice pa da pokušam s njima... Nisam to nikad koristila... Kada je najbolje početi piškiti na njih?
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji