Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anKol
    07. Rujan 2019. 14:48

Pozdrav curke!
    Da se predstavim malo za pocetak. Imam jednog djecaka od godinu i cetiri mjeseca :) za njega nam je trebalo malo vise od godinu dana, i evo sad vec nekih godinu dana se ne pazimo al nikako da se uhvati drugo....imam Pcos, pratim trakicama O i zadnjih mj uvijek uhvatim pik. O i M imam samo uz th Inofolicom
    Ne trebam dobit 15.9 :) 

zvjezdica37
    07. Rujan 2019. 15:16

anKol

Pozdrav curke!
    Da se predstavim malo za pocetak. Imam jednog djecaka od godinu i cetiri mjeseca :) za njega nam je trebalo malo vise od godinu dana, i evo sad vec nekih godinu dana se ne pazimo al nikako da se uhvati drugo….imam Pcos, pratim trakicama O i zadnjih mj uvijek uhvatim pik. O i M imam samo uz th Inofolicom

Pozz-ovdje nas vecina isto vec dugo pokusava,ako nas pratis vecinu znas...kako si dosla do tog inofolica i kako znas da imas ovulacije uz to?jer lh trakice nisu garancija da se ovulacija desila..ja sam nekad prije imala dijagnozu slicnu tvojoj no poslije 25godine to je palo u zaborav..sa jajnicima sve ok

anKol
    07. Rujan 2019. 15:23

zvjezdica37

anKol

Pozdrav curke!
    Da se predstavim malo za pocetak. Imam jednog djecaka od godinu i cetiri mjeseca :) za njega nam je trebalo malo vise od godinu dana, i evo sad vec nekih godinu dana se ne pazimo al nikako da se uhvati drugo….imam Pcos, pratim trakicama O i zadnjih mj uvijek uhvatim pik. O i M imam samo uz th Inofolicom

Pozz-ovdje nas vecina isto vec dugo pokusava,ako nas pratis vecinu znas…kako si dosla do tog inofolica i kako znas da imas ovulacije uz to?jer lh trakice nisu garancija da se ovulacija desila..ja sam nekad prije imala dijagnozu slicnu tvojoj no poslije 25godine to je palo u zaborav..sa jajnicima sve ok

Inofolic mi je preporucila privatna ginica. Kod nas u Rh 30 vrecica Inofolic praha je nekih 250kn, ja sam kupovala u Srbiji, tamo je 20 vrecica oko 90kn, ili ima u Bosni isto 30 vrecica kao kod nas oko 150kn.
    Meni je savjetovala jednu vrecicu ujutro jednu navecer i stvarno mi pomoglo.
    Bila sam jucer na uzv-u i vidi se zuto tijelo, to bi trebalo znacit da je bila O. A inace cim prestanem piti Infolic ciklus se produzava, bez njega mi je preko 50 dana.

• justagirl2201
    07. Rujan 2019. 16:04

Hej ekipica 😊 gledala upravo s mužićem romantičnu komediju i suze lila hahha...pms ili T...vidjet ćemo...htjela bih samo nešto pitat...unazad godinu dana sam imala neredovite menge i nije bilo O svaki mjesec, blago policisticni jajnici, stitnjaca, stres, svasta nesto...onda sam pila 2 mj gynositol i evo zadnja 3 mjeseca menga tocno (bilo je 27 dan, pa 29 pa 28) i zadnja 3 mj pratim O i uhvatila sam uvijek pik, akcijali i sve to kak ide....ne znam kak i zast se sve to dogodilo...da mi se sredio ciklus i da imam redovite O...mozda zbog gynositola a mozda jer smo uzeli kucu i nekako sam se sad konacno opustila...ne znam...mene zanima jel moguce da nema ovulacije cak i kad su redovni ciklusi i lh trakice pozitivne? Ja osjetim zadnja 3 mj O...uzasna bol i probadanje u jajnicima, leđa itd.al me zanima jel moguce da usprkos tome nema O? Strah me zbog proslosti da nije nest smrdano pa da znam je li pametno i kada mozda napravit neke dodatne pretrage il nest? Mm je radio spermiogram i sve ok

• justagirl2201
    07. Rujan 2019. 16:11

I jos nesto da prijavim...20 dc mi je danas...O je bila 14 ili 15dc i od onda me svaki dan boli dolje kao pred mengu. To je npr.drugacije od svih ostalih ciklusa sto primjecujem...inace me boli dan prije i onda umiranje prva 2 dana menge i to je to...al sad od O je svaki dan prisutna ta lagana bol u donjem djelu trbuha, kao lagani grčevi pred mengu...jel netko to ima 8-10 dana prije vještice? Sad sve pratim pušem i na hladno :) kako god, temp sam odlučila ne mjerit jer nema smisla...nisam radila to kak treba i kontinuirano pa se necu tim zamarat. Grudi bolne. Nekad vise nekad manje....vidjet cemo...to čekanje me ubija. Kad se dogada implementacija u pravilu kod redovnih ciklusa? 

07. Rujan 2019. 16:47

justagirl2201

I jos nesto da prijavim…20 dc mi je danas…O je bila 14 ili 15dc i od onda me svaki dan boli dolje kao pred mengu. To je npr.drugacije od svih ostalih ciklusa sto primjecujem…inace me boli dan prije i onda umiranje prva 2 dana menge i to je to…al sad od O je svaki dan prisutna ta lagana bol u donjem djelu trbuha, kao lagani grčevi pred mengu…jel netko to ima 8-10 dana prije vještice? Sad sve pratim pušem i na hladno :) kako god, temp sam odlučila ne mjerit jer nema smisla…nisam radila to kak treba i kontinuirano pa se necu tim zamarat. Grudi bolne. Nekad vise nekad manje….vidjet cemo…to čekanje me ubija. Kad se dogada implementacija u pravilu kod redovnih ciklusa?

Pa rekla bi da pocinje oko 6 dana nakon O a zavrsava oko 12. Nije nuzno ako lh trakice budu pozitivne da se O i desila. One samo nagovjestaju porast ali ne nuzno i O. Dalje svi simptomi koje si napisala mogu biti znak da je O bila. Kazu da zene mogu osjetiti nakon O neke bolice. Grcice itd. Grudi mogu biti napete. Ali sve je to dvosmisleno jer mogu biti znaci PMS ili T. Zato je najbje cekati da dode dan za M ili da kasni bar dan da se radi testic. 

07. Rujan 2019. 16:48

anKol

zvjezdica37

anKol

Pozdrav curke!

Pozz-ovdje nas vecina isto vec dugo pokusava,ako nas pratis vecinu znas…kako si dosla do tog inofolica i kako znas da imas ovulacije uz to?jer lh trakice nisu garancija da se ovulacija desila..ja sam nekad prije imala dijagnozu slicnu tvojoj no poslije 25godine to je palo u zaborav..sa jajnicima sve ok

Inofolic mi je preporucila privatna ginica. Kod nas u Rh 30 vrecica Inofolic praha je nekih 250kn, ja sam kupovala u Srbiji, tamo je 20 vrecica oko 90kn, ili ima u Bosni isto 30 vrecica kao kod nas oko 150kn.
    Bila sam jucer na uzv-u i vidi se zuto tijelo, to bi trebalo znacit da je bila O. A inace cim prestanem piti Infolic ciklus se produzava, bez njega mi je preko 50 dana.

Ej super da ti je ginica sve to vidla. To je dobar znak. Znaci sad akcijanje i onda cekanje. Drzim 🤞🤞🤞🤞🤞

07. Rujan 2019. 16:48

tera_

E kad je pocelo i 7odbrojavanje, mene stavi na 8.10. Eto odmah sam stavila da ce kasniti :D

😘❤

07. Rujan 2019. 16:50

VI odbrojavanje
    Lady_e - 5.9.2019 - …dana♧
    Tockica - 9.9.2019 - 2 dana ♧
    Sanja0508 - 9.9.2019 - 2 dana♧
    Gea123 - 10.9.2019 - 3 dana♧
    Zvjezdica37 - 14.9.2019 - 7 dana ♧
    Justagirl2201 - 17.9.2019 - 10 dana♧
    Martina1982 - 23.09.2019 - 16 dana♧
    Suncica5 - 25.09.2019 - 18 dan♧
    Emilijal - 26.9.2019 - 19 dana♧
    Breskva - 29.9.2019 - 22 dana♧
    Mallla - 30.9.2019 - 23 dana♧
    Vuky - 30.9.2019 - 23 dana♧
    VII odbrojavanje 2019
    Mikixy - 3.10.2019 - 26 dana ♧
    Tera_ - 8.10.2019 - 31 dan♧

zvjezdica37
    07. Rujan 2019. 17:18

anKol

zvjezdica37

anKol

Pozdrav curke!

Cek pa koliko dana pijes vrecice?Ima odredjeno ili cijeli mjesec?super da ti je pomoglo,nemoj sad odustajat kad imas ritam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.