Curke drzim fige da su to sve plusići i da budu skolske trudnoće. Mm i ja pokusavamo vec godinu dana, koristim lh trakice, redovno uhvatim pik, pijem konopljiku i folnu kiselinu po preporuci ginekologa, u 4. Mjesecu isla cistit Endometriozu, zahvatila područje izmedu maternice i šupka (izvinite na izrazu, ne znam lijepu rijec). Jos ni jednom nije test za trudnoću bio pozitivan. Odmah nakon ovulacije me sise pocnu strasno boliti, i imam grceve, ovaj mjesec, sise nista, a lagani grcici su tek danas poceli, ali to je ono, dodu, pa odu, nisu konstantni. Sve mi je nekako drugačije, ali opet mislim da nije to to. Trebam dobiti 3.9. Mm radio kucni test sperme i bio je pozitivan, znaci ima dovoljan broj pokretnih spermica. Ali svakako naganjamo da ode na pregled kod strucnjaka da vidimo sta se desava.
Hej dobro dosla 😁. Daj mi reci koliko cesto su vam odnosi ak smijem pitat ☺️ Trakice LH kazes budu pozitivne i ulovis pik? Godinu dana i govore da se pokusava. Zivite skupa? Mislim nije da radi mozda na terenu pa ga nema kuci. Pratis li temperaturu?
Curke drzim fige da su to sve plusići i da budu skolske trudnoće. Mm i ja pokusavamo vec godinu dana, koristim lh trakice, redovno uhvatim pik, pijem konopljiku i folnu kiselinu po preporuci ginekologa, u 4. Mjesecu isla cistit Endometriozu, zahvatila područje izmedu maternice i šupka (izvinite na izrazu, ne znam lijepu rijec). Jos ni jednom nije test za trudnoću bio pozitivan. Odmah nakon ovulacije me sise pocnu strasno boliti, i imam grceve, ovaj mjesec, sise nista, a lagani grcici su tek danas poceli, ali to je ono, dodu, pa odu, nisu konstantni. Sve mi je nekako drugačije, ali opet mislim da nije to to. Trebam dobiti 3.9. Mm radio kucni test sperme i bio je pozitivan, znaci ima dovoljan broj pokretnih spermica. Ali svakako naganjamo da ode na pregled kod strucnjaka da vidimo sta se desava.
I btw. Navijamo i drzimo 🤞 da ovaj mjesec bude dobitan 😎😉
Da, zivimo skupa, recimo svaka 2 dana su odnosi, tu i tamo bude par dana za redom, ili vise puta u danu, ali. Prosjek je svaka 2 dana. Koristim clearblue trakice za ovulaciju, i uhvatim pik. Temperaturu ne mjerim jer se dizem svako jutro u pola 6, a od 6 radim, tako da ne stignem, a volim spavat 😂 ali jucer i danas sam poslje podne mjerila vaginalno i bila je 37...
Zvjezdice- sve je moguće, ako se ne varam bila si spominjala da imas 2 vodeca folikula, mozda se su se primila, a onda samo jedan zadrzao pa si krvarila? U svakom slucaju nadam se da je to stvarno plus! 🥰
Gea123
Zvjezdice- sve je moguće, ako se ne varam bila si spominjala da imas 2 vodeca folikula, mozda se su se primila, a onda samo jedan zadrzao pa si krvarila? U svakom slucaju nadam se da je to stvarno plus! 🥰
Jesam da,ali tad su testovi bili negativni i nebi bili ovako slabi ko jucer i danas...a gle...pojma nemam sta se zbilo ...aacekam da vidim hoce ic na pozitivno ili je neki zez...😊🤷♀️👍
Jao zvjezdice ja ti želim svu sreću da se uskoro podeblja ta crtica!!🙈🙏🏻🥰
Hvala točkice,trenutno nemam neku viziju kako dalje i sta jer meni uopce nit kasni menga nit trebam dobiti,ovo je sve veliki upitnik sada...ako je T bit cu sretna al vise cu mizda znat sutra i preksutra kada budem ponavljala test
Cure jedno pitanje,zanima me dali mogu sutra radit test ako sam veceras popila 2 case gin tonika, dali ce alkohol utjecat na test ? Jednostavno me trazilo da popijem 🥴🥂
Cure jedno pitanje,zanima me dali mogu sutra radit test ako sam veceras popila 2 case gin tonika, dali ce alkohol utjecat na test ? Jednostavno me trazilo da popijem 🥴🥂
Test za trudnocu mislis? Naravno da mozes radit test, ako je beta povisena, nece ju alkohol snizit😁
Sortiraj odgovore
Najstariji