Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Breskva
    27. Kolovoz 2019. 19:17

Vidit cemo da sta ce bit.... 🤔 
    Hvala,draga 💋

27. Kolovoz 2019. 19:22

tera_

Breskva

https://ibb.co/nbx8G2n

Pa bio je skok, ali nakon O ti je bas brdovito, ali opet nije tako niska temp, nastavi pratiti.

Da vidi se da je bio skok. I imas nakon pada temperature  porast od  tri  temperature sto ukazuje da je O bila. Nastavi mjeriti tem. Svakako nastavi mjeriti ali za sad mi izgleda ok.

27. Kolovoz 2019. 19:22

LjubičicaX

Martina1982

Dakle…zene moje…ja nakon onih testov jutros odo na poso. Trbuh boli. Prije doktorke na poslu odo se popiskiti kad ono neka svijetla krva. O Boze reko evo dolazi M. Ja kod doktorke. Sva nikakva. Legnem na onaj kauc. Gura ona ono od ultrazvuka. Pali se snimka. Kad ono…..okrugla tocka…ja reko njoj ma sta je ovo..kaze ona Gestacijska vrecica. Reko znam ali kako?..reko pa zadnji odnos nam bio prije 2 tjedan…testovi danas negativni…kako? Kaze ona tocno 2 dva tjedna ste trudni. Dobila progesteron 2xdnevno…bolovanje..strogo mirovanje..iduci utorak kontrola…eto sta reci…nadam se da ce sve na kraju biti u redu….hvala vam na rijecima podrske…divne ste…sve ovo vrijeme mi je lakse uz vas…i kad padnem vidim vase tekstove i opet se dignem…kako god ovo zavrsilo nejdem ja nikamo odavdje ….❤❤❤❤❤❤

Martinaaa, dok sam čitala ovu tvoju poruku posebne nekakve emocije me obuzele, kao da si mi neko najbliži, a ustvari te ne znam.. znam samo da si baš super i pozitivna i zato mi je neopisivo drago zbog tvog plusa. Čestitam i želim da sve prođe u najboljem redu. I još jedna molbica, molim te nemoj pobjeći brzo sa ove teme, bar dok se i ja ne vratim odbrojavanju, baš je super kako ti ovo vodiš :* :* :* ❤

Hvala ti ❤..ma ostajem ja ovdje skroz do kraja..nejdem nikamo 🤭🤭🤭🤪

27. Kolovoz 2019. 19:24

ribi1234

Martina1982

Dakle…zene moje…ja nakon onih testov jutros odo na poso. Trbuh boli. Prije doktorke na poslu odo se popiskiti kad ono neka svijetla krva. O Boze reko evo dolazi M. Ja kod doktorke. Sva nikakva. Legnem na onaj kauc. Gura ona ono od ultrazvuka. Pali se snimka. Kad ono…..okrugla tocka…ja reko njoj ma sta je ovo..kaze ona Gestacijska vrecica. Reko znam ali kako?..reko pa zadnji odnos nam bio prije 2 tjedan…testovi danas negativni…kako? Kaze ona tocno 2 dva tjedna ste trudni. Dobila progesteron 2xdnevno…bolovanje..strogo mirovanje..iduci utorak kontrola…eto sta reci…nadam se da ce sve na kraju biti u redu….hvala vam na rijecima podrske…divne ste…sve ovo vrijeme mi je lakse uz vas…i kad padnem vidim vase tekstove i opet se dignem…kako god ovo zavrsilo nejdem ja nikamo odavdje ….❤❤❤❤❤❤

Bravo, bravo, bravo! Ja sam iz proljetno-ljetnih beba, ali svako malo skicnem sto se kod vas pise. Zelim ti svu srecu svijeta i da nam se pridruzis u grupi kada budes spremna :)

Hvala ti....moze...kad se uvjerim da je sve u redu i kad vidim malo srceko na ekranu da kuca pridruzim vam se 😁

zvjezdica37
    27. Kolovoz 2019. 20:04

Breskva

https://ibb.co/nbx8G2n

Zasad je graf ok...kao sto kazu cure-nastavi pratiti

vuky
    27. Kolovoz 2019. 20:50

ja sam sada iz banke, htjela zatvoriti racun, koji ne koristim godinama, long story, i placam urefno odrzavanje i sve to i neke pakete, i uglavnom... da moram platito mtoken koji sam uzela pred valjda 8godina, 300kn... reko pa to se vise niti ne koristi, ne znam gdje je, da moram to cuvati dok je otvoren racun, i reko pisati cu zalbu, necu to platiti, da minimalno mi slozi troskove racuna i dala sam joj 100€ da mi zatvori revolving (400kn) i dok sam pisala zalbu, ona mi stavi te eure na racun i sve naplati... i ja govorim, zasto, vidite da pisem zalbu i rekla sam vam ne... i da ne moze nista... bez vodotelja... i odose kn, koje sam cuvala za testove .... tresla sam se ko siba... sad natezanje dalje... e da, i jos mi ni tak nije zatvorila racun, da moram cekati 90 dana.... zbog eventuslnih troskova... pa sto nije to za poluditi.... pisem zalbu pol ure....

• justagirl2201
    27. Kolovoz 2019. 21:21

Martinaaaa jel mi vjerujes da sam imala neki feeling?? Taman ti htjela napisat da je test garant lazno negativan jer je O bila kasnije i da odes ginicu...znam takvih slučaja sto! Od ❤ čestitam!!! Zbilja si zaslužila!! Sada opušteno i uživaj u toj ljepoti!!! Smijem li pitati koliko dugo si pokušavala? 

Mallla
    27. Kolovoz 2019. 21:34

Breskvica graf ti je ok, taj pad ti može biti nagovještaj M a može bit implatacijski pad ili je samo noć bila hladnija. Ugl. Čini mi se ok. Imaš li sliku prošlomjesečnih grafova?
     Vuky ooo daa ja sam imala platiti 130 kn neka čudesa i potpisala pa jedno 30 papira 🙄 grozni su s tim zatvaranjima računa. 

url=https://lilypie.com]

Breskva
    27. Kolovoz 2019. 22:34

Evo ovaj je od proslog mjeseca gdje je nastupila menga,
    https://ibb.co/6sB7rQs  
    vidi se kako se penje i prije sam tu pomislila da sam trudna nego sada di mi temperatura ide gore dole 🥴
    Ovaj mjesec je drukcije,tj nakon ovulacije 
    Samo mi je cudno jer se ne penje temp...
    hmmmm di je zapelo🤔🤔🤔
    Vidit cemo sutra ujutro sta ce bit...🤒

Fever
    27. Kolovoz 2019. 23:42

Hej koja je to app? Sto si biljezila bazalnu

It’s a baby boy💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.