Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Kolovoz 2019. 10:12

Posto sam malo bila Off ova dva dana. Ak nes ne valja na popisu Odbrojavanja ili ako netko nedostaje napisite. Ja nisam njemu jer ne znam kad ce sljedeca doci. Tak da mogu sam znat otprilike pa nisam htjela stavljat. 

tera_
    28. Kolovoz 2019. 10:20

Kod mene danas sike narasle jos vise, uzasno su teske pa mi to smeta ali iipak dalje ne bole..osjetim malo jedan pa drugi jajnik, od jutros zacepljen nos pa je i temp odma malo veca cak 36.8 neznam sta bi rekla na ovaj ciklus, nekako mislim da nije bilo O.. samo nek m ne kasni puno..

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

28. Kolovoz 2019. 10:27

tera_

Kod mene danas sike narasle jos vise, uzasno su teske pa mi to smeta ali iipak dalje ne bole..osjetim malo jedan pa drugi jajnik, od jutros zacepljen nos pa je i temp odma malo veca cak 36.8neznam sta bi rekla na ovaj ciklus, nekako mislim da nije bilo O.. samo nek m ne kasni puno..

2 dana do M a tempica je dosta visoka za taj dio ciklusa...tko zna sta se krije tu...zna.da drzimo 🤞 😉😘

28. Kolovoz 2019. 10:30

E da mislim da se moze covjek pouzdat u tempicu jer meni je danas bila spala na 36.5 sa 37 jucerasnjih. Tako da ja se pouzdam u tempicu definitivno. I necu koristiti trakice. ( mozda) 🤭🤭🤭 Uvjerila sam se da ima nesto. Stavit cu svoj graf pa da vidite. 

tera_
    28. Kolovoz 2019. 10:31

Martina1982

tera_

Kod mene danas sike narasle jos vise, uzasno su teske pa mi to smeta ali iipak dalje ne bole..osjetim malo jedan pa drugi jajnik, od jutros zacepljen nos pa je i temp odma malo veca cak 36.8neznam sta bi rekla na ovaj ciklus, nekako mislim da nije bilo O.. samo nek m ne kasni puno..

2 dana do M a tempica je dosta visoka za taj dio ciklusa…tko zna sta se krije tu…zna.da drzimo 🤞 😉😘

Hvala ti...ali nevjerujem..temp sam tek pocela mjerit ima par dana tako da neznam sta se desavalo, osim da jeje ove dane bila stalno 36.7, danas eto za trun veca... osjecam kao da cu procurit, samo nek vise nekasni bezveze totalno mi se poremetili ciklusi.

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Breskva
    28. Kolovoz 2019. 10:34

Fever... app se zove FLO  super mi je,imam ju vise od godinu dana,super je

Martina1982, bas si me zbedirala,bas mi je zao,neznam sta da kazem,idemo dalje,mi cure nikad ne odustajemo samo budemo i jace 💪 .... nemoj biti tuzna 💋💋💋

28. Kolovoz 2019. 10:35

https://ibb.co/X8kNT5F

https://ibb.co/z7kYvLN

28. Kolovoz 2019. 10:36

tera_

Martina1982

tera_

2 dana do M a tempica je dosta visoka za taj dio ciklusa…tko zna sta se krije tu…zna.da drzimo 🤞 😉😘

Hvala ti…ali nevjerujem..temp sam tek pocela mjerit ima par dana tako da neznam sta se desavalo, osim da jeje ove dane bila stalno 36.7, danas eto za trun veca… osjecam kao da cu procurit, samo nek vise nekasni bezveze totalno mi se poremetili ciklusi.

Cuj nikad ne znas 😉

28. Kolovoz 2019. 10:37

Breskva

Fever… app se zove FLO super mi je,imam ju vise od godinu dana,super je

Martina1982, bas si me zbedirala,bas mi je zao,neznam sta da kazem,idemo dalje,mi cure nikad ne odustajemo samo budemo i jace 💪 …. nemoj biti tuzna 💋💋💋

❤❤❤❤😘😘😘

• justagirl2201
    28. Kolovoz 2019. 10:54

Martina ti si žena zmaj...svaka ti čast na pozitivi...kako god, idemo dalje!!! I samo papaj i gledaj komedije 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.