Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    27. Kolovoz 2019. 13:59

tera_

Mallla

Martina1982

Dakle…zene moje…ja nakon onih testov jutros odo na poso. Trbuh boli. Prije doktorke na poslu odo se popiskiti kad ono neka svijetla krva. O Boze reko evo dolazi M. Ja kod doktorke. Sva nikakva. Legnem na onaj kauc. Gura ona ono od ultrazvuka. Pali se snimka. Kad ono…..okrugla tocka…ja reko njoj ma sta je ovo..kaze ona Gestacijska vrecica. Reko znam ali kako?..reko pa zadnji odnos nam bio prije 2 tjedan…testovi danas negativni…kako? Kaze ona tocno 2 dva tjedna ste trudni. Dobila progesteron 2xdnevno…bolovanje..strogo mirovanje..iduci utorak kontrola…eto sta reci…nadam se da ce sve na kraju biti u redu….hvala vam na rijecima podrske…divne ste…sve ovo vrijeme mi je lakse uz vas…i kad padnem vidim vase tekstove i opet se dignem…kako god ovo zavrsilo nejdem ja nikamo odavdje ….❤❤❤❤❤❤

Dakle wooow čestitam, Hvala ti Bože. Čuda se događaju, zasuzila sam i naježila se…. Predivnooo pre pree…. Evo ne mogu vjerovat koliko sam šokirana, uzbuđena i sretna.
    Neka samo nastavi biti sa srećom, školski i uredno. Eto naša pozitiva dobila pozitivu. Preeeee dobro.
    Martina očekujem stalne izvještaje…. To je plus svih nas i nemoj nam za skroz otić.
    Neću radit betu ni neki drugi test iako dolazim u napast, čekat ću idući utorak, ako do tada ne dođe onda ću poduzet dalje korake…. Ugl. Istrošila sam se financijski i psihički tako da bojkotiram.

Ja sam uvjek za cekanje…rekao je moj m znat ces kad budes trudna nece doci menga hahahah(tako jednostavno to u njegovoj glavi izgleda)… ali strepi se koliko mozes :) imas li kakve simptome?

Zapravo bi trebalo bit tako jednostavno kako on i kaže al luda ženska glava hoće znati odmah i sad. 
    Simptomi hmmm te bradavice na grudima su mi čudne često su kao da si kockicom leda prošao preko njih, tu i tamo me bocne jedan pa drugi jajnik, imam iscjedak vodenasto bijeli, povremenonmi bude napad zagušljivosti i vrućine, povremeno mi bude polu mantavica kao da mi se zamanta lagano, noge me bole kao da sam trčala.. A nisam 🙄
    Ovo je sad baš kad se idem secirati, al ovo sve može biti iz 100 nekih drugih razloga, tako da bi ja rekla da nemam simptome koje bi pripisala T. Unazad godinu dana mi se ciklus nije ovako razvukao, zadnji put sam na 35 dc dobila u 1mj kada je bio test pozitivan i biokemijska.... Evo ne pamtim kada se ovoliko razvuklo. Očito mi se nešto pomješalo.... Ostaje za čekati gospođu M. 

url=https://lilypie.com]

• tinchy-_-
    27. Kolovoz 2019. 14:13

Ajmeeeeee jesam ti reklaaaaaaaaa.....čestitam ti od svega srca stvarno si zaslužilaaaaaaa❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ vidiš svi moraju mirovati a mene tako kasno naruči..joj joj... Zbilja mi je drago od sveg srcaaaaaaa presretna sam zbog tebeeee ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

tera_
    27. Kolovoz 2019. 14:25

Kod mene je meni cudno samo sto me grudi ne bole, jer inace je nepodnosljivo, a sad nista, bradavice isto kao kod tebe stalno ispupcene, umorna sam uzasno, u kuci su mi stepenice i jedva se uspenjem na kat, kao premlacena macka 

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• anaid
    27. Kolovoz 2019. 14:29

Martina od srca ti zelim svu srecu, samo odmaraj i fuckas sve ostalo 😍😍😘😘
    Malla jos ima nade i za tvoj plusic 😏🤩

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Mallla
    27. Kolovoz 2019. 14:35

tera_

Kod mene je meni cudno samo sto me grudi ne bole, jer inace je nepodnosljivo, a sad nista, bradavice isto kao kod tebe stalno ispupcene, umorna sam uzasno, u kuci su mi stepenice i jedva se uspenjem na kat, kao premlacena macka

Pa tera to jesu neki simptomi ali kako su vrućine onda ja sve tome pripišem iako znam da sam u 1 T bila umorna stalno i spavala stalno. A grudi me nisu bolile ni tad ni sad jedino te bradavice 😂 znaš da mi na plaži bude neugodno jer strše

url=https://lilypie.com]

• EmilijaJ
    27. Kolovoz 2019. 14:40

Martina1982 cestitaaaaaaaaam od sveg srcaaaa🥳🥳🥳🥳💕💕❤️❤️samo miruj i bit ce sve ok💪😘bas mi je dragoooo, jos jednom cestitaaam . S pozitivom dolazi pozitiva🙏💪💕

tera_
    27. Kolovoz 2019. 14:44

Mallla

tera_

Pa tera to jesu neki simptomi ali kako su vrućine onda ja sve tome pripišem iako znam da sam u 1 T bila umorna stalno i spavala stalno. A grudi me nisu bolile ni tad ni sad jedino te bradavice 😂 znaš da mi na plaži bude neugodno jer strše

I ja prepisujem vrucini umor :D kod mene spuzvasti gornji dio pa se ni nevide bradavice, ali nemam snage ni plivat, pa mi se ni neda ic na plazu :D ja imam iscjedak vodenkasto bijel i odma se sasusi... ali ja ipak ocekujem m, nenadam se nicemu..

Kbc St

• tinchy-_-
    27. Kolovoz 2019. 15:07

tera_

Ni mene uopće nisu bolile ko inače..tek sad me bole...nadamo se i tvom plusiću🤞🤞🤞🤞🤞🤞

tera_
    27. Kolovoz 2019. 15:10

tinchy-_-

tera_

Ni mene uopće nisu bolile ko inače..tek sad me bole…nadamo se i tvom plusiću🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Hvala, ali ja se ne nadam 

Kbc St

• tinchy-_-
    27. Kolovoz 2019. 15:19

Hahaha nada umire zadnja💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani