Martina bas mi je drago zbog tebe, uvijek si pozitivna i tako nekako zracis tom pozitivom cak i ovako preko foruma da sam bas posebno sretna zbog tvog plusa!
Mallla nekako ja mislim i osjecam da je i kod tebe plusic, kada ces kod gin? neces vise testove raditi?
tera_ mozda ipak bude plusic, drzim 🤞🏻 ...
ja sam ovaj mjesec skroz opustena... mislim da opet nista... nekako sam odustala od nadanja... sto bude bude... bar mi je puno lakse, ubijala sam samu sebe zadnjih mjeseci...
Dakle…zene moje…ja nakon onih testov jutros odo na poso. Trbuh boli. Prije doktorke na poslu odo se popiskiti kad ono neka svijetla krva. O Boze reko evo dolazi M. Ja kod doktorke. Sva nikakva. Legnem na onaj kauc. Gura ona ono od ultrazvuka. Pali se snimka. Kad ono…..okrugla tocka…ja reko njoj ma sta je ovo..kaze ona Gestacijska vrecica. Reko znam ali kako?..reko pa zadnji odnos nam bio prije 2 tjedan…testovi danas negativni…kako? Kaze ona tocno 2 dva tjedna ste trudni. Dobila progesteron 2xdnevno…bolovanje..strogo mirovanje..iduci utorak kontrola…eto sta reci…nadam se da ce sve na kraju biti u redu….hvala vam na rijecima podrske…divne ste…sve ovo vrijeme mi je lakse uz vas…i kad padnem vidim vase tekstove i opet se dignem…kako god ovo zavrsilo nejdem ja nikamo odavdje ….❤❤❤❤❤❤
Cestitam, cestitam i jos jednom cestitam ❤❤😍
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Vuky čekala sam da dobijem za naručit se kod gin. Jer moja gin. Preferira preglede nekako po sredini ciklusa tj. Nakon M. Čekat ću još do vikenda barem, ako do nedjelje ne dobijem onda bi mogla test ili betu i otić kod gin jer onda će bit stvarno pretjerano dug ciklus za mene. Učim biti strpljiva, grizem se koliko sam testova ovaj mj kupila i napravila da ne kažem d nisu došli još svi oni s neta što su naručeni 😂😂
url=https://lilypie.com]
Nekako zasad su Terra i Mallla pod najvecom sansom za NE dobiti😀
Moglo bi se jos tu omaći plusica samo tako🤞
Manija sa testovima je i kod mene uvijek prisutna-evo recimo iako sam narucila lh trakice sa e baya-upravo sam se vratila iz ljekarne i 100kn pljunula na jos trakica jer ove mi nisu stigle a ja na 11.dan ciklusa pa reko da krenem naoruzana😂
Ni na vidiku ovulacija tako da laganini...Ali uzdam se da sve ovo nije uzalud...svaka vasa prica je slicna a opet razlicita...znaci -sve je moguce😉😉
Dakle…zene moje…ja nakon onih testov jutros odo na poso. Trbuh boli. Prije doktorke na poslu odo se popiskiti kad ono neka svijetla krva. O Boze reko evo dolazi M. Ja kod doktorke. Sva nikakva. Legnem na onaj kauc. Gura ona ono od ultrazvuka. Pali se snimka. Kad ono…..okrugla tocka…ja reko njoj ma sta je ovo..kaze ona Gestacijska vrecica. Reko znam ali kako?..reko pa zadnji odnos nam bio prije 2 tjedan…testovi danas negativni…kako? Kaze ona tocno 2 dva tjedna ste trudni. Dobila progesteron 2xdnevno…bolovanje..strogo mirovanje..iduci utorak kontrola…eto sta reci…nadam se da ce sve na kraju biti u redu….hvala vam na rijecima podrske…divne ste…sve ovo vrijeme mi je lakse uz vas…i kad padnem vidim vase tekstove i opet se dignem…kako god ovo zavrsilo nejdem ja nikamo odavdje ….❤❤❤❤❤❤
Bravo, bravo, bravo! Ja sam iz proljetno-ljetnih beba, ali svako malo skicnem sto se kod vas pise. Zelim ti svu srecu svijeta i da nam se pridruzis u grupi kada budes spremna :)
Martina1982 presretna sam zbog tebe kao da sam ja u pitanju,cestitam ti i zelim da bude sve u redu s tobom i s bebom 😃
Ja inace zakurila danas do plafona i preko pa samo da ostavim cestitku jer nemam snage ni za sto drugo,al javim se ja kad ozdravim i krenem u napad 🙈 do tada se nadam da cu procitati jos plusica 😊😊😊😘
Vidjet cemo sve...ja sam se cak pomirila u glavi da nista od moje T, nakon toga sam smirena totalno :)
Ne pamtim ciklus bez boli u sikama, znate i same koliko sam tu cmizdrila od bola sad samo osjetim svrbež bradavice ali jednom do dva puta u danu..
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Martina bas mi je drago zbog tebe, uvijek si pozitivna i tako nekako zracis tom pozitivom cak i ovako preko foruma da sam bas posebno sretna zbog tvog plusa!
Mallla nekako ja mislim i osjecam da je i kod tebe plusic, kada ces kod gin? neces vise testove raditi?
tera_ mozda ipak bude plusic, drzim 🤞🏻 …
ja sam ovaj mjesec skroz opustena… mislim da opet nista… nekako sam odustala od nadanja… sto bude bude… bar mi je puno lakse, ubijala sam samu sebe zadnjih mjeseci…
Hvala ❤😘🤗
Martina1982 presretna sam zbog tebe kao da sam ja u pitanju,cestitam ti i zelim da bude sve u redu s tobom i s bebom 😃
Ja inace zakurila danas do plafona i preko pa samo da ostavim cestitku jer nemam snage ni za sto drugo,al javim se ja kad ozdravim i krenem u napad 🙈 do tada se nadam da cu procitati jos plusica 😊😊😊😘
❤❤❤
Ja cu reci nikad se ne zna....ocekujem jos plusica u ovom odbrojavanju...valjda ljeto..odmor cine svoje...🤭🤭...i jos jednom hvala svima na lijepim rjecima...zelim vam svima isto....🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji