Kod mene i dalje pritisak u donjem djelu stomaka, stalno sam umorna(to propisujem punoj kuci, jedva cekam da odu vise kuci :D), stalno sam i pospana,grudi velike ali ne bole i zato jutros izmjerila temp kad ono 36.7 bas bezveze...
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Pozdrav drage moje,evo kod mene sve super,tempica se digla lagano za 2 broja od jucer,i dalje prisutni mini grcevi oko maternice,sve u svemu sam super… jos 10 dana trebam izdrzat 😅… vi kako ste? Ima kojih novosti?
Mallla crtice vriste,ja mislim da ti je ovo dobitan mjesec.
I da su lazne crtice,nebi ti pokazivale na svakom testicu bas,tako da… mislim da ces slavit ubrzo jeeeeee ❤️❤️. Pusa svima
E bas si to dobro napisala. Da su lazne ne bi bile na svakom i ocito se vidi kako tamni tako da....
Mallla i ja bi isto rekla da si trudna .... drzim fige 😜
Ja vas pratim, iako kod sebe nastojim nepratiti... bils jucer kod gin, kaze da je bila O, mi
smo pokrili te dane, 30 ili 31.8. ocekujem/ne ocekujem... nista se ne nadam... ne osjetim nikakve simptome realne (povremeno neko grcenje maternice, ali mislim da to i inace bude )
cestitam curama na plusicu...
Pozdrav drage moje,evo kod mene sve super,tempica se digla lagano za 2 broja od jucer,i dalje prisutni mini grcevi oko maternice,sve u svemu sam super… jos 10 dana trebam izdrzat 😅… vi kako ste? Ima kojih novosti?
Mallla crtice vriste,ja mislim da ti je ovo dobitan mjesec.
I da su lazne crtice,nebi ti pokazivale na svakom testicu bas,tako da… mislim da ces slavit ubrzo jeeeeee ❤️❤️. Pusa svima
Super da se digla tempica ..Proc ce i tih 10 dana za cas...jos pored nas kao dobrog drustva...🤣🤣🤣😎😎😎🤪🤪🤪
Mallla i ja bi isto rekla da si trudna …. drzim fige 😜
Ja vas pratim, iako kod sebe nastojim nepratiti… bils jucer kod gin, kaze da je bila O, mi
smo pokrili te dane, 30 ili 31.8. ocekujem/ne ocekujem… nista se ne nadam… ne osjetim nikakve simptome realne (povremeno neko grcenje maternice, ali mislim da to i inace bude )
cestitam curama na plusicu…
E super da si bila i da je vidla da je O bila. Kazes pokrili ste dane i odlicno. Dalje vise ne mozes nista sem opustit se koliko mozes najvise. Salje puno 🤗🤗🤗🤗...stavim te na odbrojavanje?☺️🤭
Nadam se da je tako kako kažete.
Pomno pratim i vaše situacije pa da zajedno osvajamo druge teme ako nam je došlo vrijeme.
Inače grudi me ne bole samo su velike i mekane kao tijesto, zanimljive su bradavice koje svako toliko iskoče (pa mi je jučet na plaži bilo neugodno). Bezvoljna sam jako baš jako... Ništa mi se ne da. Tu i tamo mi bude neka lagana mantavica i želudac osjećam stalno. Temp. Ispod ruke je 37 i ni mic od toga. To bi bilo kada bi išla rezimirati stanje. Ništa puno drugačije od prethodnih mjeseci, osim što se osjećam mirnije. Iscjedak lagani imam al ništa značajan, bjelkasto proziran
url=https://lilypie.com]
Nadam se da je tako kako kažete.
Pomno pratim i vaše situacije pa da zajedno osvajamo druge teme ako nam je došlo vrijeme.
Inače grudi me ne bole samo su velike i mekane kao tijesto, zanimljive su bradavice koje svako toliko iskoče (pa mi je jučet na plaži bilo neugodno). Bezvoljna sam jako baš jako… Ništa mi se ne da. Tu i tamo mi bude neka lagana mantavica i želudac osjećam stalno. Temp. Ispod ruke je 37 i ni mic od toga. To bi bilo kada bi išla rezimirati stanje. Ništa puno drugačije od prethodnih mjeseci, osim što se osjećam mirnije. Iscjedak lagani imam al ništa značajan, bjelkasto proziran
To sve zvuci kao T... kod mene isto stanje, osim temp koja je bas niska..
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Nove vijesti: ovo su definitivno lažni testovi. Umočila sam jedan u urin moje male curice od 2.5 god i pazite ovo pozitivan 🙄
Dakle sve prije napisano pada u vodu, trebam se strpit, napravit pravi test i naučit više ne kupovat kineze.
Dakle mom čuđenju nema kraja!
url=https://lilypie.com]
Nove vijesti: ovo su definitivno lažni testovi. Umočila sam jedan u urin moje male curice od 2.5 god i pazite ovo pozitivan 🙄
Dakle sve prije napisano pada u vodu, trebam se strpit, napravit pravi test i naučit više ne kupovat kineze.
Znaci ja sam u šoku!daj molim te jel imas sliku od tog.testa-ma ti kinezi su sranje bas sam sad ljuta jer sam i sama narucila.opet kineze-uh mom bijesu nema kraja!
A dajjjj ne zezajjjjjj??????? Jel imas sliku? Katastrofa.....sokirana sam...
Sortiraj odgovore
Najstariji