Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    23. Kolovoz 2019. 17:44

Radije čekaj pregled da vidiš da je sve ok. Inače odnosi ne bi trebali smetati ako je sve u redu. Ako ipak odlučiš imat odnose neka bude lagano. 

url=https://lilypie.com]

23. Kolovoz 2019. 18:16

tinchy-_-

Curke dali znate vi koje ste već rađale.. pošto znate da mi je rana T a pregled tek 11.09 dali mogu imati odnose ili da radije čekam pregled 😄😄😄😃

Slazem se sa Mallom 😉..malo bute se strpili 🤭

23. Kolovoz 2019. 18:17

E zene sam kratko nes da kazem. Pocele su me boliti sise. Kak to dugo nisam osjetila. Al ne i na dodir. Nego osjetim kao da onak pulsiraju i kao da su teske. Ali nisu tvrde. 🤷‍♀️

zvjezdica37
    23. Kolovoz 2019. 18:20

Martina1982

E zene sam kratko nes da kazem. Pocele su me boliti sise. Kak to dugo nisam osjetila. Al ne i na dodir. Nego osjetim kao da onak pulsiraju i kao da su teske. Ali nisu tvrde. 🤷‍♀️

Znaci li to jos jedan test na vidiku

• tinchy-_-
    23. Kolovoz 2019. 18:24

Opa martinaaaa mozda je nešto novoga 😄😄😄 hvala vam na odgovoru..pričekati ću🤗🤗

23. Kolovoz 2019. 18:34

Gle ak ne dode do ponedjeljka svakako ga moram raditi jer moram nazvati ginicu onda i u utorak na hormone ujutro. A pitat ce me sigurno jesam li ga radila. Ali nemrem vam opisat kak me veseli ta bol. Nisam ju dugoooo osjetila. Od skoro 11 mjeseca prosle godine. 🤭🤭🤭. Mozda se ipak sve vraca u normalu. Iako jest 37DC. Trebala je vec stici. Pogotovo nakon progica. Jedno ak nije stvarno O nastupila nakon tableta pa sve otegnula..... Bumo vidli ne 🤭🤭🤭🤭

Sunčica5
    23. Kolovoz 2019. 18:34

Malla pa to je propisna druga crtica 👍 
    Martina a testic opet!?
    Meni krenulo boliti za M 8 dana prije 🙄

“Nebo strpljive voli.”

vuky
    23. Kolovoz 2019. 18:48

Martina, mozes me u odbrojavanje... ionako cekam :) 30.8. bi ko trebala doci :)

23. Kolovoz 2019. 18:50

Sunčica5

Malla pa to je propisna druga crtica 👍
    Martina a testic opet!?
    Meni krenulo boliti za M 8 dana prije 🙄

Bit ce u ponedjeljak 🤭. I inace te tak krene boliti ranije ili? 

23. Kolovoz 2019. 18:51

vuky

Martina, mozes me u odbrojavanje… ionako cekam :) 30.8. bi ko trebala doci :)

Moze 🤗👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.