V obrojavanje 2019
Anastazija136 ➕
Lalla - 12.8.2019 - …☆
Crnerupe ➕
Lady33 ➕
Tinchy ➕
Monalisa - 23.8.2019 - 4 dana☆
Justagirl2201 - 23.8.2019 - 4 dana☆
Arwen87 - 26.8.2019 - 7 dana☆
Martina1982 - 27.8.2019 - 8 dana☆
EmilijaJ - 27.8.2019 - 8 dana ☆
Lala1982 - 28.8.2019 - 9 dana☆
Tera_ - 30.08.2019 - 11 dana ☆
Malla - 30.08.2019 - 11 dana ☆
VI odbrojavanje
Tockica - 9.9.2019 - 21 dan ♧
Zvjezdica37 - 14.9.2019 - 26 dana ♧
Lalla kakvo je stanje kod tebe? Meni danas opet jutarnja 36.6 🤦♀️ eto pocela raditi. Godisnji gotov...🤪..bilo je lijepo dok je trajalo 🤭😁
Cirke danas mi bio 26dc…po kalendaru trebam dobit vjesticu za 5 dana…pik je bio 13dc…i ja tuka uzmem test i napravim danas (5 dana prije m) i naravno negativam…odem se kupat…vratim se s plaze i ista ona sjena koju je tinchy imala…vjerovatno je evapuracijska (jel se tak pise? :D) al ugl bolje da sam bacila test jer mi to sad daje neku laznu nadu bezvezeee
Ovako ću ti ja reć draga..crta se nebi pojavila bez veze..i meni se prva sjenica pojavila možda nakon pola sata..neću ti davat nadu bez veze ali po meni bi mozda to bilo to .nakon njega iz dma neg..i onda opet pozitivan..probaj za koji daj. Ali onaj koji pokazuje samo plus minus💪💪💪💪💪💪💪🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Tinchy cestitke jos jednom na plusicu, znala sam da ce to sve biti dobro!
Justagirl,drzim fige da i tebi za par dana pokaze veliki plus😊
Sto se tice situacije kod mene,sve mi se cini da nista od mog plusa,i da cu procuriti uskoro!
Trebam dobiti za 7 dana i naravno da sam u subotu radila test jer mi je bilo dosadno,i znam da je prerano za bilo sto,i naravno da je bio negativan!😂😂🤦🤦
Nemam nikakvih novih posebnih simptoma zbog kojih bi posumnjala na nesto!
Polako me pocinju boliti grudi i ledja,i tako mi obicno započinje PMS,temperatura je jutros 36.7!
Pocela sam piti Gynosiitol,pa mozda bude neke koristi od njega za sljedeci mjesec!
Hej zenskice...bojim se da je vjestica dosla...nisam jos sto posto sigurna...grudi me bole nenormalno...najvise sa strane do ispod pazuha...smeđi sluzavi iscjedak...27dc je...po kalendaru trebam dobit za 4 dana al buduci da je O bila 13dc ovo bi mogla bit vjestica.... :((((( grcevi su tu i sve
Hej zenskice…bojim se da je vjestica dosla…nisam jos sto posto sigurna…grudi me bole nenormalno…najvise sa strane do ispod pazuha…smeđi sluzavi iscjedak…27dc je…po kalendaru trebam dobit za 4 dana al buduci da je O bila 13dc ovo bi mogla bit vjestica…. :((((( grcevi su tu i sve
A neee...mozda i ne procuris jos...al ak i dode ima drugi ciklus...opet u nove pobjede....🤗🤗🤗🤗🤗
Sto se tice situacije kod mene,sve mi se cini da nista od mog plusa,i da cu procuriti uskoro!
Trebam dobiti za 7 dana i naravno da sam u subotu radila test jer mi je bilo dosadno,i znam da je prerano za bilo sto,i naravno da je bio negativan!😂😂🤦🤦
Polako me pocinju boliti grudi i ledja,i tako mi obicno započinje PMS,temperatura je jutros 36.7!
Pocela sam piti Gynosiitol,pa mozda bude neke koristi od njega za sljedeci mjesec!
Hahahah dobra si 🤪😘...i mnogima je tak bilo pa sad unaju bebace...ima jos vremena 🤭🤭🤭🤪🤪🤪😘😘😘
Tinchy cestitam 🤩🤩 crne rupe drzimo fige.. 😁
Ja se nadam da cu procurit ovih dana, jer nakon spontanog ni neznam koji dan uzet kao pocetak ciklusa…
Nastavila sam piti folnu koju sam dobila na pocetku trudnoce… a pijem od prije od solgara magnezij+kalcij… jel smije to dvoje zajedno?
Nisam se sjetila pitat ginica a mozda koja pije 😀
Ej..koliko ti je sada dana? Znas da sam ti pisala da sam ja dobila 43 dan od pocetka krvarenja. Inace kako si? Dobro je da pijes folnu. Pogotovo sada da se maternica oporavi. Pa ja sam pila magnezij i jos uvijek ga pijem a u bolnici su me sopali i kalcijem.
Hahahah dobra si 🤪😘…i mnogima je tak bilo pa sad unaju bebace…ima jos vremena 🤭🤭🤭🤪🤪🤪😘😘😘
😂😂🥰❤️
Nek sam ja piskala da mi ne stoje testovi bezveze na polici!
Nisam ni ocekivala da ce nam upaliti od prve,ali eto,kad smo vec uhvatili pik.....
Ma kako god,kemijat cemo nesto na godisnjem!
Kakva je situacija kod tebe?
Justagirl nadam se da ipak M nije u pitanju!
Drzimo fige😊
Martina sretan ti novi radni početak. Ja imam još tjedan dana uživanja i onda opet red rad i disciplinA.
Justagirl, možda ostane samo na smeđem iscjetku, navijamo da tako bude.
Arwen još je puno pre rano za zaključke, ako bi se i događala implatacija se i događa tek oko ovih dana. Najčešće 7 do 10 dana nakon Ovulacije, a kod mene je bilo 5 dana nakon ovulacije (tada mi je porasla temp. Na 37) {prije 3 godine}.
Jutros bazalna 36. 5 jučer je bila 35.9 što znači da je O bila, grudi su nabujale i sada valja čekati. Vidjet ćemo popodnevnu temp. Od ovog ciklusa očekujem samo da mi lutealna faza potraje 10 dana, drugo ne tražim, obzirom da je O bila ovako kasno. I sada povremeno osjetim boluckanje u predjelu jajnika ali mislim da je to od posljedica O. Ovaj mj mi je baš bila osjetna, šteta da nismo pokrili sve. Al dobro za T jr dovoljan jedan glavonja ako dođe u pravom trenutku.
Nešto si mislim da možda nebi ni imala O da nisam počela piti gynositol, nemam druge ideje zašto bi mi O odšetala ovako daleko.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji