Da duže sam čekala..ali možda zato jer je bilo rano .a ovog mi je baš preporučila u ljekarni
Okej hvala na informaciji,cisto da znam ako ne dobijem do kraja tjedna pa da vidim jer sam imala jucer grceve kao da cu dobiti,a danas samo osjecam pritisak,moram cesto na wc i cijelo vrijeme imam osjecaj kao da sam procurila,a ono svaki put iscjedak 🤦♀️
Tinchy jel imaš kakve simptome? Ja još uvijek ništa osim onog što sam već spominjala 🤷
Crnerupe zašto ti čekaš da procuriš? No nooo plus je kod tebe. Imaš u Muellera dikitalni koji ti pokaže + ili - ali ne pokaže tjedne. Clearblue ima u ljekarnama ali ne svugdje u mojoj boguizanogu land nema. Ja lad me crtice izluđuje kupim digitalac i rješim dvojbe.
Zvjezdice žao mi je što je došla M, kad neće neće…. Al doć će ono već jednom. Što kažeš imaš svoju malu šeficu i drugo kad bude i ako bude.
Martina tebe tvoji ciklusi u zdrav mozak šibaju al ja navijam da te ovaj put T malo zafrkava tj. Malo ti se krije.
Tera neka je pokriveno a sada odbrojavamo skupa zar ne 😀
Druge curke idemo lagano odbrojavanje ovaj ciklus imamo rekord od 4 plusa, neka nam se tako nastavi i dalje.
Kod mene popodne temp 37.4 što pokazuje da je O bila. Ide odbrojavanje iako nemam pojma imam li se čemu nadati. Trakice su i dalje pozitivne, stavit ću sliku… Ovo mi se ovako nikad nije dogodilo ali za sve postoji prvi put. Pokupavam se malo isključiti iz mozganja, ne ide najbolje al opet važno je pokušati.
Malo me zbunjuje sto je jedan test pokazao crticu a drugi nista pa zbog toga iscekujem da cu procuriti.. 🤷♀️🤦♀️🙈
Tinchy cestitam 🤩🤩 crne rupe drzimo fige.. 😁
Ja se nadam da cu procurit ovih dana, jer nakon spontanog ni neznam koji dan uzet kao pocetak ciklusa...
Nastavila sam piti folnu koju sam dobila na pocetku trudnoce... a pijem od prije od solgara magnezij+kalcij... jel smije to dvoje zajedno?
Nisam se sjetila pitat ginica a mozda koja pije 😀
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Crnerupe držim ti fige da ugledaš plusić..ja sam tri radila..prvi obični cleaeblue vidjela se jedva neka sjenica..onda drugi iz dma negativan..i ovaj malo bolji clearblue pozitivan..moram se giniću naručiti još da se sve to potvrdi💞💞💞💞
Anastazija pa i nemam bas..jedino me i dalje ledja bole..pritisak u trbuhu osjećam koda mi je pun 😜😜 jedino šta mi je glava kao da će eksplodirat
http://i63.tinypic.com/2zi36ex.jpg
Nesto se zbilo-a sto vidjet cemo…sad bi ti u pravilu teebalo svjetliti kao sto mi se cini da malo i je pocelo.Temp.je super!Ovo postaje sve zanimljivije🤞😉
Evo sad je trakica skroz svijetla. Hmmm ovo mi kr baš dalo mislit da je ovako kasno O. Sad me živo zanima kada će doći M. Nadam se da će tek za 10ak dana jer ne bi baš valjalo da mi lutealna faza bude kraća od 10 dana.... Ostaje vidjeti. Sta je je zanimljiva zbivanja.
url=https://lilypie.com]
Mallla kako god bilo, mi se uvjek na kraju pratimo
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Cirke danas mi bio 26dc...po kalendaru trebam dobit vjesticu za 5 dana...pik je bio 13dc...i ja tuka uzmem test i napravim danas (5 dana prije m) i naravno negativam...odem se kupat...vratim se s plaze i ista ona sjena koju je tinchy imala...vjerovatno je evapuracijska (jel se tak pise? :D) al ugl bolje da sam bacila test jer mi to sad daje neku laznu nadu bezvezeee
I jos sam jutros imala grceve ko da cu dobit i nista...i maloprije proljev...bljak...ima li ovakvih patnika nespavača kao ja? :)
I jos sam jutros imala grceve ko da cu dobit i nista…i maloprije proljev…bljak…ima li ovakvih patnika nespavača kao ja? :)
Hmmm....znas sta cu ti reci...moze biti prerano i ne mora. Inace ne ostavljati testice u kuci koji su koristeni pa ih gledat nakon onog vremena za koji su predvideni...no no...Zapravo bi trebalo biti prerano tako da uzmes to sa dozom opreza i jednostavno ponovis test za koji dan...navodno se moze raditi vec tamo 8DO i kao pokazuje blijeduuuu crticu ali nije nuzno ako ne pokaze crticu tada da T nema. Tak da....mi navijamo da je T u pitanju naravno i cekamo ishod 🤞🤞🤞❤❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji