Jutro! Nemam danas uopće želju raditi test! Valjda se bojim razočarati ... nemam tipični PMS... pričekati ću sutra... :/
Zvjezdice imam jednog Kineza i kupila najjeftiniji iz Mullera, stoje i čekaju ako se odlučim 🤣
Tera fino se ti odmori, uživaj sa mužem i možda bas ovaj mjesec bude dobitni 😊
Jutro, hmmn zvjezdice pa kod tebe su jajnici reagirali baš turbo.... Navijam svim srcem da to bude uspješno. Curica je super, nije bilo ništa strašno na kraju, riječ je bila o nekakvom ubodu na koji je reagirala velikim plikom.
Moj plan je naručiti se kod gin. Na redovni godišnji pregled, reći situaciju pa vidjeti što će predložiti. Do tada ću malo češće zavoditi mužića 😂
Sviđa mi se taj dio s folikulima i stimulacijom, nekako znaš na čemu si...
url=https://lilypie.com]
Zvjezdice, da li si radila hormone prije folikulometrija i stimulacije?
Jesam ali stari su2 god otprilike.doktor kaze da nemaveze
Hmmm... mislim da je trebao ponoviti... ali dobro, bitno da dobro reagiraš na stimulaciju i neka bude dobitni ciklus 🤞🏻
V obrojavanje 2019
Vuky - 3.8.2019 - 2 dan ☆
Anastazija136 - 6.8.2019 - 5 dana☆
Tockicaa - 11.08.2019 - 10 dana☆
Martina1982 - 12.8.2019 - 11 dana☆
Lalla - 12.8.2019 - 11 dana☆
Lady33 - 16.8.2019 - 15 dana ☆
Zvjezdica37 - 17.8.2019 - 16 dana ☆
Monalisa - 23.8.2019 - 23 dana☆
EmilijaJ - 27.8.2019. - 26 dana ☆
Tera_ - 30.08.2019 - 30 dana ☆
Jutro, hmmn zvjezdice pa kod tebe su jajnici reagirali baš turbo…. Navijam svim srcem da to bude uspješno. Curica je super, nije bilo ništa strašno na kraju, riječ je bila o nekakvom ubodu na koji je reagirala velikim plikom.
Moj plan je naručiti se kod gin. Na redovni godišnji pregled, reći situaciju pa vidjeti što će predložiti. Do tada ću malo češće zavoditi mužića 😂
Sviđa mi se taj dio s folikulima i stimulacijom, nekako znaš na čemu si…
Dobro da je curka ok 😘. Dobar ti je plan. Da i meni isto se to svida. Pogotovo zato sto znas na cemu si. 👍
Vuky drzimo 🤞 a ti kad budes spremna uradi ga. Zanemari znakove jer nema pravila. Ja znam da ih vise necu promatrat sigurno.
Zvjezdica stavit cu graf da viditi. Tamo sam biljezila i iscjedak i tem. Mislim da mene O opako zeza. Trakica nula bodova. Bljedunjava opet. A krenula je tamniti. Mislim da cu odustat od trakica i mjerenja tem i samo uzimat terapiju tih jos 2 mjeseca pa sta bude. Trenutno sam malo pala sa snagom, mislima itd....pa mozda zato imam takvo misljenje.
Zat tebe sam uvjerena da ce ovaj ciklus biti dobitan....😘😘😘❤❤🤗🤗. Sam se opusti.
Evo linka za graf. Ne znam jel vam otvori sliku?
http://i66.tinypic.com/6h0nzk.jpg
Hvala cure, psiha je skroz opuštena ali ovak bolnu mengu nepamtim ni tableta ne pomaze
Mallla i ja tako planiram ic kod gin ali tek na jesen, sretno ti :)
Zvjezdice bas ti hvala sto ljepo sve opises kako je bilo kod gin...to sve odlicno zvuci i drzim fige da ti uspije :)
Martina joj taj graf zeza, ali pod tom terapijom temp ni nije mjerodavna,,ako ti treba odmor, onda odmori i opusti se i uzivaj s dragim :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji