Martina, ja vidim sliku. Meni izgleda kao da si imala ovulaciju prije porasta temperature. Mozda ti nisu trakice dovoljno osjetljive.
Hvala cure, psiha je skroz opuštena ali ovak bolnu mengu nepamtim ni tableta ne pomaze
Mallla i ja tako planiram ic kod gin ali tek na jesen, sretno ti :)
Zvjezdice bas ti hvala sto ljepo sve opises kako je bilo kod gin…to sve odlicno zvuci i drzim fige da ti uspije :)
Martina joj taj graf zeza, ali pod tom terapijom temp ni nije mjerodavna,,ako ti treba odmor, onda odmori i opusti se i uzivaj s dragim :)
Oooo joj vjerujem ti. Ja sam znala po 3 ibupofrena popit na dan i tak par dana. Proc ce i onda dolazi novi period za vas.🤗🤗🤗. Ma vjerojatno mi se nakupilo svega. Al sad kad potrosim ove imam ih jos par prestajem. U petak pocinjem uzimat opet progice i necu vise mjeriti nit piskiti. A i sad 9.8 je prva godisnjica kako sam porodila nasu curicu pa mi onda valjda sve to skupa previse. Bas me pocinju emocije prati...al proc ce i to sve....eto malo sam se pojadala...ne zamjerite...😊
Martina, ja vidim sliku. Meni izgleda kao da si imala ovulaciju prije porasta temperature. Mozda ti nisu trakice dovoljno osjetljive.
Tak sam i ja mislila al trakica bila bljeda pa reko sta je ovo...al dobro...idemo dalje 👍
Martina drži se, ostani pozitivna, jer ti stvarno zracis pozitivom... možda nisi samo uspjela uloviti O, a i tek si počela sa terapijom, neka se to sve malo izregulira!
Ne znam zašto, ali ja sam odjednom bas pozitivna, svi nalazi su mi ok, progesteron 21dc na gornjoj granici, tsh pada, sad je 2, svo drugi nalazi super... pa sam se smirila skroz! Još malo da popravimo spermiogram : umjereno usporeni progresivni spermiji, 31.5% ih je, a za ok nalaz bi trebalo biti 32%... tako da, samo bi trebali malo opuštenije...
Tera, možda je samo tako bolniji ciklus, mene je prije užasno bolilo, sad znam i bez tablete proći... mjenja se to...
Hvala cure, psiha je skroz opuštena ali ovak bolnu mengu nepamtim ni tableta ne pomaze
Mallla i ja tako planiram ic kod gin ali tek na jesen, sretno ti :)
Zvjezdice bas ti hvala sto ljepo sve opises kako je bilo kod gin…to sve odlicno zvuci i drzim fige da ti uspije :)
Martina joj taj graf zeza, ali pod tom terapijom temp ni nije mjerodavna,,ako ti treba odmor, onda odmori i opusti se i uzivaj s dragim :)
Oooo joj vjerujem ti. Ja sam znala po 3 ibupofrena popit na dan i tak par dana. Proc ce i onda dolazi novi period za vas.🤗🤗🤗. Ma vjerojatno mi se nakupilo svega. Al sad kad potrosim ove imam ih jos par prestajem. U petak pocinjem uzimat opet progice i necu vise mjeriti nit piskiti. A i sad 9.8 je prva godisnjica kako sam porodila nasu curicu pa mi onda valjda sve to skupa previse. Bas me pocinju emocije prati…al proc ce i to sve….eto malo sam se pojadala…ne zamjerite…😊
Ja inace ne pijem tablete, jako dugo mogu trpiti bol ali ovo je ne izdrzljivo...i proci ce sutra ce bit bolje :)
Iako nikad nisam bila trudna i nemogu skroz znati kako ti je ali vjeruj mi po bliznjima znam kako je njima tesko i razumjem tei, taj dan se iplaci izvristi ako treba, ali znaj da imas svog andjela koji ce izmolit da dode novo malo cudo s kojim ces uzivati
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Martina drži se, ostani pozitivna, jer ti stvarno zracis pozitivom… možda nisi samo uspjela uloviti O, a i tek si počela sa terapijom, neka se to sve malo izregulira!
Ne znam zašto, ali ja sam odjednom bas pozitivna, svi nalazi su mi ok, progesteron 21dc na gornjoj granici, tsh pada, sad je 2, svo drugi nalazi super… pa sam se smirila skroz! Još malo da popravimo spermiogram : umjereno usporeni progresivni spermiji, 31.5% ih je, a za ok nalaz bi trebalo biti 32%… tako da, samo bi trebali malo opuštenije…
Tera, možda je samo tako bolniji ciklus, mene je prije užasno bolilo, sad znam i bez tablete proći… mjenja se to…
Super je sto su nalazi super, samo bez stresa i sve ce ici kako treba, sretno :)
Ma ne brine mene sto je bolan, valjda od kasnjenja i malo sam se izlagala ledenoj vodi(iako nemora biti razlog), ali ovaj ciklus sam sve jace osjetila i bolne sise i sad menga...sutra ce bit 3dan pa ce bit lakse :)
Kbc St
Hej hej Martina pa dopusti si loš dan i emocije, kad ih odradiš doći ćeš ponovo na svoje. Tvoja mala Anđelica gore ureduje da joj mama dobije najljepšu i najzdraviju bebu, nije to lak posao ❤️ svanut će sunce, hoće hoće.
Graf je 🙄 kao da je bila O pa kao da nije. Što se temp. Tiče moja sad ljeti apsolutno nije mjerodavna, a trakice me isto zezaju, dakle bila je tamna do jučer nije tamna kao pik ali postojana i tamna. Sad ih više nemam i nije me briga.
Vuky i taj spermiogram je dobar, ima tu dovoljno ekipe za oplodnju. Tako da glavu gore doć će plus.
Tera tebe sastavilo ljeto baš, kao što kažeš proći će, bit će bolje.... Jednom ćemo sve mi otići s ove teme uz smhešak na licu. Samo ja se nadam da ćemo u isto vrijeme približno jer se želim družiti s vama do daljnjeg.... Dok ne uputimo djecu u školu barem!
url=https://lilypie.com]
Mallla jako lipo sve napisano, sa svim se slazem..ja i ti ionako idemo zajedno u rodiliste :D
Kbc St
Meni je danas testna crta tamna kao i kontrolna iste su
Za koliko ce ovulacija biti otprilike ?
Danas mi je 14.dc
Prvi put radim ove trakice ostala mi je jos jedna
url=https://lilypie.com]
Meni je danas testna crta tamna kao i kontrolna iste su
Za koliko ce ovulacija biti otprilike ?
Danas mi je 14.dc
Prvi put radim ove trakice ostala mi je jos jedna
Trebala bi 12 do 36 sati nakon ulovljenog pika. Znaci akcijajte danas i sutra da pokrijete dane. A tu jednu iskoristi jos sutra. Sretno..Drzimo 🤞🤞🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji