Cure koga zanima radi sebe vratila se aa zadnje folikulomtrije dobila injekcije i sutra u noc cu ovulirat te pocinjem 2.8 moje obozavane Duphastone pit-moram izvadit iz ladice one moje velike grudnjake -citaj-👉trebat ce mi kad cice nabujaju..al ajd sta se mora mora se jelte…..17. Test-naravno da cu testirat ranije😁
Htjedoh vam sve detaljno poslikat da imate na papiru al eto…ovo i dalje steka..
Hvala ti. Imam jos samo pitanjce, jel sad trebate apstinirati (kao pred spermiogram) ili morate svaki dan odnose imati?
Gea123
Ja trebam (ne) dobiti 16.8. Tako da me ubacite u odbrojavanje :)
url=https://lilypie.com]
Cure koga zanima radi sebe vratila se aa zadnje folikulomtrije dobila injekcije i sutra u noc cu ovulirat te pocinjem 2.8 moje obozavane Duphastone pit-moram izvadit iz ladice one moje velike grudnjake -citaj-👉trebat ce mi kad cice nabujaju..al ajd sta se mora mora se jelte…..17. Test-naravno da cu testirat ranije😁
Htjedoh vam sve detaljno poslikat da imate na papiru al eto…ovo i dalje steka..
Hvala ti. Imam jos samo pitanjce, jel sad trebate apstinirati (kao pred spermiogram) ili morate svaki dan odnose imati?
Rekao je sutra odnos,znaci prije ovulacije...Tako da danas necemo jer nisam siģurna dali smijemo
Kaj mislite? Ova najsvijetlija lijevo je 13 dc, do nje 12 i desno je 11 dc. Nisam testirala na 10 dc. Uvijek sam testirala oko 18 sati.
Ajmene znam zasto je tak velika slika.
Da bolje vidimo 😁😁🤣🤣..ta desna bi po meni bila pik definitivno....
Ooo pa zvjezdice sve nas zanima, od sutra odbrojavanje euiii volim odbrojavanje.
Tera ajde nekad je bolje ne razmišljati pa možda to bude recept.
Lalla skroz desna bi bila pik, znači kpd tebe je odbrojavanje počelo... Fino fino.... Koja li će ovaj ciklus odnjeti plus 😍
url=https://lilypie.com]
Koji test iz Mullera uzmete, za trudnoću? Raditi ću možda ranije… naravno da sam nestrpljiva :)
Onaj najjeftiniji,iako mi je uvijek bio negativan tj nisam bila T
I neki najeftiniji iz ljekarne isto brzo pokazao plus.
Ako imas toliko mouda da uzmes dva razlicita...ja sam prosli mjesec Clear blue easy i nije mi pokazao ni evaporackjsku tako da eto...
Ooo pa zvjezdice sve nas zanima, od sutra odbrojavanje euiii volim odbrojavanje.
Tera ajde nekad je bolje ne razmišljati pa možda to bude recept.
Lalla skroz desna bi bila pik, znači kpd tebe je odbrojavanje počelo… Fino fino…. Koja li će ovaj ciklus odnjeti plus 😍
Imam dva folikula na L i D jajniku mada je vodeci 18,7a drugi 17,4 pa doktor nije rekao za ovaj manji nista konkretno...kao ovaj veci pratimo...ali ako ce nocas prsnuti mislim da nema sanse da naraste do 20mm...ili ima🤔
Pitala sam i dali mogu biti Ćorci tj prazni...Evo odgovor-to memozemo znati no debljina maternice ukazuje da hormoni rade i stvaraju jajne stanice.Minimalno za prihvat embrija mora debljima sluznice biti 8mm a kod mene je 10,8 mm na12.dan ciklusa sto znaci da sve izgleda jako dobro i kvalitetno.E taj dio nisam kontala o debljini sluznice a sada mi je jasnije zasto je i to bitno.
Evo jutros mi pada temp.i sad pratim dalje.
Oznacila sam FF Insemination rubriku pa HCG -dali je to ok?
Jbt doktorirala sam u kratko vrijeme folikule i stimulacije😁😁
Malla kakvi su tvoji planovi jesi nam malo bolje jel curica prizdravila.
Terra pametno-glavni okidac je psiha-ma opusti se totalno i da ti uspije uskoro!
Martina sta ima kod tebe,jel graf sto mijenja
Kaj mislite? Ova najsvijetlija lijevo je 13 dc, do nje 12 i desno je 11 dc. Nisam testirala na 10 dc. Uvijek sam testirala oko 18 sati.
Kao sto kazu i cure onaj desno je pik
Sortiraj odgovore
Najstariji