Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gea123
    30. Srpanj 2019. 20:26

zvjezdica37

Cure koga zanima radi sebe vratila se aa zadnje folikulomtrije dobila injekcije i sutra u noc cu ovulirat te pocinjem 2.8 moje obozavane Duphastone pit-moram izvadit iz ladice one moje velike grudnjake -citaj-👉trebat ce mi kad cice nabujaju..al ajd sta se mora mora se jelte…..17. Test-naravno da cu testirat ranije😁
    Htjedoh vam sve detaljno poslikat da imate na papiru al eto…ovo i dalje steka..

Hvala ti. Imam jos samo pitanjce, jel sad trebate apstinirati (kao pred spermiogram) ili morate svaki dan odnose imati?

Gea123

• Lady33
    30. Srpanj 2019. 20:30

Ja trebam  (ne) dobiti 16.8. Tako da me ubacite u odbrojavanje :)

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    30. Srpanj 2019. 20:37

Gea123

zvjezdica37

Cure koga zanima radi sebe vratila se aa zadnje folikulomtrije dobila injekcije i sutra u noc cu ovulirat te pocinjem 2.8 moje obozavane Duphastone pit-moram izvadit iz ladice one moje velike grudnjake -citaj-👉trebat ce mi kad cice nabujaju..al ajd sta se mora mora se jelte…..17. Test-naravno da cu testirat ranije😁
    Htjedoh vam sve detaljno poslikat da imate na papiru al eto…ovo i dalje steka..

Hvala ti. Imam jos samo pitanjce, jel sad trebate apstinirati (kao pred spermiogram) ili morate svaki dan odnose imati?

Rekao je sutra odnos,znaci prije ovulacije...Tako da danas necemo jer nisam siģurna dali smijemo

Lalla
    30. Srpanj 2019. 21:05

Kaj mislite? Ova najsvijetlija lijevo je 13 dc, do nje 12 i desno je 11 dc. Nisam testirala na 10 dc. Uvijek sam testirala oko 18 sati.

Lalla
    30. Srpanj 2019. 21:06

Ajme  ne znam zasto je tak velika slika.

30. Srpanj 2019. 22:00

Lalla

Ajmene znam zasto je tak velika slika.

Da bolje vidimo 😁😁🤣🤣..ta desna bi po meni bila pik definitivno....

Mallla
    30. Srpanj 2019. 23:46

Ooo pa zvjezdice sve nas zanima,  od sutra odbrojavanje euiii volim odbrojavanje. 
    Tera ajde nekad je bolje ne razmišljati pa možda to bude recept. 
    Lalla skroz desna bi bila pik, znači kpd tebe je odbrojavanje počelo... Fino fino.... Koja li će ovaj ciklus odnjeti plus 😍

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    31. Srpanj 2019. 06:26

vuky

Koji test iz Mullera uzmete, za trudnoću? Raditi ću možda ranije… naravno da sam nestrpljiva :)

Onaj najjeftiniji,iako mi je uvijek bio negativan tj nisam bila T
    I neki najeftiniji iz ljekarne isto brzo pokazao plus.
    Ako imas toliko mouda da uzmes dva razlicita...ja sam prosli mjesec Clear blue easy i nije mi pokazao ni evaporackjsku tako da eto...

zvjezdica37
    31. Srpanj 2019. 06:36

Mallla

Ooo pa zvjezdice sve nas zanima, od sutra odbrojavanje euiii volim odbrojavanje.
    Tera ajde nekad je bolje ne razmišljati pa možda to bude recept.
    Lalla skroz desna bi bila pik, znači kpd tebe je odbrojavanje počelo… Fino fino…. Koja li će ovaj ciklus odnjeti plus 😍

Imam dva folikula na L i D jajniku mada je vodeci 18,7a drugi 17,4 pa doktor nije rekao za ovaj manji nista konkretno...kao ovaj veci pratimo...ali ako ce nocas prsnuti mislim da nema sanse da naraste do 20mm...ili ima🤔
    Pitala sam i dali mogu biti Ćorci tj prazni...Evo odgovor-to memozemo znati no debljina maternice ukazuje da hormoni rade i stvaraju jajne stanice.Minimalno za prihvat embrija mora debljima sluznice biti 8mm a kod mene je 10,8 mm na12.dan ciklusa sto znaci da sve izgleda jako dobro i kvalitetno.E taj dio nisam kontala o debljini sluznice a sada mi je jasnije zasto je i to bitno.
    Evo jutros mi pada temp.i sad pratim dalje.
    Oznacila sam FF Insemination rubriku pa HCG -dali je to ok?
    Jbt doktorirala sam u kratko vrijeme folikule i stimulacije😁😁
    Malla kakvi su tvoji planovi jesi nam malo bolje jel curica prizdravila.
    Terra pametno-glavni okidac je psiha-ma opusti se totalno i da ti uspije uskoro!
    Martina sta ima kod tebe,jel graf sto mijenja

zvjezdica37
    31. Srpanj 2019. 06:41

Lalla

Kaj mislite? Ova najsvijetlija lijevo je 13 dc, do nje 12 i desno je 11 dc. Nisam testirala na 10 dc. Uvijek sam testirala oko 18 sati.

Kao sto kazu i cure onaj desno je pik

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.