Klara45 folna ti je obavezan dodatak u ranoj trudnoći, a količinu koja ti je potrebna je nemoguće unijeti putem hrane
Ako si sumnjičava radije nazovi sestru telefonski pa pitaj, u svakom slučaju folna bi ti već od planiranja trubnoće trebala biti obavezna, jer nedostatak može dovesti do velikih problema kod bebe. Ima puno literature na tu temu po internetu, istraži si i čuvaj svog bebača
Ahaa..ureduu..hvala ti😘, a ne moze previse biti ako normalno jedem zdravu hranu plus folnu?
Gdje kupiti najbolje folnu?
Klara ako zelis posaljem ti folacin. On ti ide na recept.
Je za sad je graf bas najs ali stigne on jos krivudati haha
Jel mi promaknuo tvoj?! Toliko ste danas ispisale stranica da nikako povatati.
“Nebo strpljive voli.”
Klara ako zelis posaljem ti folacin. On ti ide na recept.
Je za sad je graf bas najs ali stigne on jos krivudati haha
Jel mi promaknuo tvoj?! Toliko ste danas ispisale stranica da nikako povatati.
Nisam svoj stavljala..sutra stavim.nekad ni ja ne mogu pohvatati sve ..ima nas cura puno sad ovdje ..bas mi drago
Klara prihvati ponudu sunčice jer folacin je folatna kiselina tj tijelo ga bolje iskoristit nego folnu kiselinu. Ona je u trudnoći ranoj jako bitna za razvoj neuralne cijevi. Savjetujen uzimanje. Uzina se prva 3mj, a do prvog pregleda će proć pola od toga. Nije sad frka panika ako ne uzmeš ali se preporuča.
url=https://lilypie.com]
Aaaaa cure, nema me dan-dva i kad konačno dođem imam šta za vidjeti, vi se raspisale, pravii pravcati roman napisale. Baš sam užuvala čitajući vas 💜 Super mi je ovo druženje, vrijeme leti kao ludu uz vas.
Malo sam ispala iz fazona pa nema smisla avima odgovarat, samo ću poželit svima sreću kroz koju god situaciju prolazite 💜
Zvjezdice, tebi je ono sutra pregled? Jedva čekam da nam se javiš i kažeš da je sve ok, i da li uzv prati trakice 😁
Bette super da si nam se javila, u potpunosti podrđavam tvoju odluku. Dođe jednostavno do zamora od svega kad vidiš da ne daje rezultate i tad je najpametnije upravo ovo što si ti odlučila 💜
Et jedva čekam da vas i dalje čitam 💜
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
A sad mi treba vaša pomoć, savjet, utjeha...bilo šta jer m
10/2020 biohemijska
Sorry za ovo gore, slučajno poslala :( 😟
Uglavnom, treba mi vaša pomoć, savjet, savjet utjeha jer mi ništa nije jasno. Bazalnu temp. nikad nisam mjerila, nije mi trebalo. Ovaj ciklus od 8 dc počela mjerit. Znam da treba od početka, ali tek 8 dc pročitam i istražim sve o BT i shvatim koliko je ona super i uz lh trakice pouzdana.
Mjerim pod pazuhom, zapisujem u neku običnu i jednostavnu aplikaciju, kad se malo uhodam prebacit ću se na FF. Trudim se mjerit u isto vrijeme ujutro.
Ono što me zbunjuje su atalne oscilacije, gledam vaše grafove i ima smisla, npr temp vam je 36 i onda se samo decimale mjenjaju, a kod mene baš nekako nelogično. Ok znam da oko ovulacije ide pad, pa onda tri rasta za redom, ali ostalo ne kužim nikako. Jel to zato što mjerim pod pazuhom, jel trebam uvijek u istom položaju bit prilikom mjerenja, trudit se da imam približno isto odjeće na sebi....... 😀😂😂😂😂 Nemojte mi se smijat, BT mi je baš nepoznanica a želim se uhodat 😀
Danas mi je 20dc, prilično sam sigurna da je ovulacija bila 14dc, tak sam obilježila, et a sad mi pokušajte objasnit šta radim pogrešno.Sliku grafa šaljem u sljedećoj poruci.
10/2020 biohemijska
10/2020 biohemijska
Ljubičica po ovom grafu je izgledno da još nisi T, ako je ići po tome kako je brdovito. Meni osobno u FF izgledaju najbolje grafovi. Imače trebaju ti barem 3 mjerenja da skužiš kako kod tebe funkcionira. Razlika je isto ako si danas spavala u piđami a sutra gola. Inače pod pazuhom su temp niže pa mi je ovo kod tebe prihvatljivo. I moram reći da meni grafovi izggledaju nešto malo urrdnije od kad pijem macu i vrkutu.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji