Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    04. Lipanj 2019. 17:08

Martina1982

TiNa

Ja trebam dobit 8.6.al kak mi se cini nista od toga nece biti, kicma me boli i osjecaj mi je ko da cu procuriti… Bas koma…

Dok ne dode ne znamo nista 😉👍🤞

Martina i moj graf izgleda ko i tvoj...gore dolje..hahaba

zvjezdica37
    04. Lipanj 2019. 17:09

klara45

Martina1982

klara45

Curkee❤
    Kako ste mi? Vidim obrojavate polako dane, zelim vam svu srecu i da bude svih 13 plusicaaa😍
    Ja sam danas jos jedan testic napravila..i taj je pokazao "schwanger" 🤭😊.

Klara45 trudnice nasa….hvala sta si nam se javila..😘…kako se osjecas? Kada imas prvi U? Jesi i ti to u Njemackoj negdje kad pise na testu schwanger ?

👄
    Povremeno osjecam blage grceve, i malu mucninu..ostalo ok😀 za 2tj. Nisam nisamm, kupila test u Sloveniji u Mulleru..😄🤭
    Citam na internetu da je preporuceno uzimati folnu kiselinu na pocetku trudnoce,.hranim se oduvijek cim vise zdravo, voce..povrce, zitarice..jel bih trebala poceti dodatno s njom ili da pricekam sta ce reci ginekol?

Klara za folnu ne trebas cekati doktora .slobidno pocni uzimat

zvjezdica37
    04. Lipanj 2019. 17:45

Lalaaa

vuky

Evo krenula M, sljedeću neću dobiti 2.7. Ovaj mjesec sam odlučila pozitivno i od danas sam trudna 😎
    Lalaaa koliko kapi tinkture konopljike uzmeš? :) meni su rekli jednu kap? I dal ju uzimaš kroz cijeli ciklus?

Koristim ti tinkturu od konopljike -AGNUS CASTUS (KONOPLJIKA TINKTURA) 50ML SPECCHIASOL.
    Pije se 30 kapi ujutro i 30 navečer i preporučuje se 3 mjeseca u komadu i onda pauza.Normalno , ako ostaneš trudna, odmah prestaješ s uzimanjem.
    Evo vam link gdje je sve opisano zašto je to vrh za konzumaciju:
    https://www.krenizdravo.rtl.hr/alternativna-medicina/biljna-ljekarna/konopljika-prirodna-pomoc-kod-pms-a-i-neplodnosti

Konopljiku u Njemačkoj propisuju i ginekolozi ( našima bi se sigurno digla kosa na glavi! ) kojima je to prvi izbor lijeka za probleme, a ne hormoni kao kod nas.
    Ona se tamo ne smatra alternativom nego dijelom službene medicine. Njenu upotrebu smatra sigurnom. German Commission E, službeno tijelo pri Njemačkoj vladi govori o sigurnoj upotrebi ljekovitog bilja.
    Konopljika se ne koristi kod osoba koje koriste oralne kontraceptive i hormonsku nadomjesnu terapiju. Treba ju izbjegavati tijekom trudnoće i dojenja.

Lalaaa gdje i koju kupiti konopljiku.jel imas sliku ambalaze.ja sam zainteresirana da probam sa tim 

tera_
    04. Lipanj 2019. 17:50

zvjezdica37

Cure moze onako blic pitanje prije nego sto pocnem svima komentirati postove.Ja inace ne osjetim ovulacije i danas sam na 13.danu ciklusa a osjecam sa desne strane jako ziganje kao da mi neko svrdlom burgija po tom dijelu trbuha i ravnini jajnika.Trakica nije potamnila za pik ali evo posto traje vec pola sata pomislila sam da ce mozda ranije O.
    Sto vi kazete

Mene uvjek tako boli kad je ovulacija, bas jako ziga po par minuta, nekoliko puta na dan :/

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

zvjezdica37
    04. Lipanj 2019. 18:07

tera_

zvjezdica37

Cure moze onako blic pitanje prije nego sto pocnem svima komentirati postove.Ja inace ne osjetim ovulacije i danas sam na 13.danu ciklusa a osjecam sa desne strane jako ziganje kao da mi neko svrdlom burgija po tom dijelu trbuha i ravnini jajnika.Trakica nije potamnila za pik ali evo posto traje vec pola sata pomislila sam da ce mozda ranije O.
    Sto vi kazete

Mene uvjek tako boli kad je ovulacija, bas jako ziga po par minuta, nekoliko puta na dan :/

Hvala.uglavnom prestalo je.bas je bilo nelagodno skroz.iako sumljam da je je vec ovulacija no dobro.Nikad nije kasno da se nadamo😀😀😀🤪

• klara45
    04. Lipanj 2019. 18:23

zvjezdica37

klara45

Martina1982

klara45

Curkee❤
    Kako ste mi? Vidim obrojavate polako dane, zelim vam svu srecu i da bude svih 13 plusicaaa😍
    Ja sam danas jos jedan testic napravila..i taj je pokazao "schwanger" 🤭😊.

Klara45 trudnice nasa….hvala sta si nam se javila..😘…kako se osjecas? Kada imas prvi U? Jesi i ti to u Njemackoj negdje kad pise na testu schwanger ?

👄
    Povremeno osjecam blage grceve, i malu mucninu..ostalo ok😀 za 2tj. Nisam nisamm, kupila test u Sloveniji u Mulleru..😄🤭
    Citam na internetu da je preporuceno uzimati folnu kiselinu na pocetku trudnoce,.hranim se oduvijek cim vise zdravo, voce..povrce, zitarice..jel bih trebala poceti dodatno s njom ili da pricekam sta ce reci ginekol?

Klara za folnu ne trebas cekati doktora .slobidno pocni uzimat

Budemmm uzimala zdravom hranomm do pregleda..hvala😘

coco
    04. Lipanj 2019. 18:41

Klara45 folna ti je obavezan dodatak u ranoj trudnoći, a količinu koja ti je potrebna je nemoguće unijeti putem hrane
    Ako si sumnjičava radije nazovi sestru telefonski pa pitaj, u svakom slučaju folna bi ti već od planiranja trubnoće trebala biti obavezna, jer nedostatak može dovesti do velikih problema kod bebe. Ima puno literature na tu temu po internetu, istraži si i čuvaj svog bebača 

coco
    04. Lipanj 2019. 18:45

Mislim da sam čitala da bi za dovoljan unos dnevne količine folne kiseline kod žena koje planiraju trudnoću (400 mcg) trebalo pojesti 10 kila brokule dnevno. Trudnice trebaju 600 ili 800 mcg, dakle 15-20 kg brokule. To je samo jedan od primjera, ali u svakom slučaju ti uzimanje folne ne može naškoditi. 

Sunčica5
    04. Lipanj 2019. 18:56

Opet ste se raspisale 😂 kod nas suncanoo pa zove biti vanii 😊
    Ako ne bude nista ovaj ciklus probati cu sa cajevima i tom tinkturom.
    Evo opet danas jajnici rasturaju, bude to tako sat-dva i prestane. Muko moja 🤷🏼‍♀️🤪

Cure ako koja zeli imam dvije kutije folacina za pokloniti 😊 

“Nebo strpljive voli.”

zvjezdica37
    04. Lipanj 2019. 19:02

Suncice nisam uspjela komentirati tvoj graf.izgleda skolski!I ja bi takav!moj je krivudav do bola.svaka cast na gesti poklanjanja,mozemo i to uvesti ponekad,kako bi si olaksale a nekome mozda pomogle u necem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.