Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    coco
    04. Lipanj 2019. 15:03

Tera draga hvala ti, zelim nam svima 😊
    Ja sam ovaj mjesec vise opustena, simptoma nema bas nikakvih, ako ne dodje do utorka cu piskit. Valjda budem i dalje tako strpljiva 😂
    Nazalost blizi se godinu i dana i mislim da cemo ako M dodje poceti raditi nalaze. 
    Kako ste vi cure, sto vam tijelo govori? 

tera_
    04. Lipanj 2019. 15:07

coco

Tera draga hvala ti, zelim nam svima 😊
    Ja sam ovaj mjesec vise opustena, simptoma nema bas nikakvih, ako ne dodje do utorka cu piskit. Valjda budem i dalje tako strpljiva 😂
    Nazalost blizi se godinu i dana i mislim da cemo ako M dodje poceti raditi nalaze.
    Kako ste vi cure, sto vam tijelo govori?

Hvala :)
    Moje tjelo govori da cu muza ja danas zaskociti hahaah, cekam da dode gospodjica ovulacija, od sutra pocinju plodni dani :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

TiNa
    04. Lipanj 2019. 15:40

mikica13

TiNA još koji dan ima šanse da dođe plusić, samo polako 😊 ja sam prošli tjedan bila na bolovanju i odmarala. Ovo je prvi mjesec da koristim trakice i doslovno se cijeli dan svodio samo na njih i proučavanje kada će potamniti 🤣 a kada je potamnila crtica, dragi je samo u čudu pogledao i reko štaaa toliko si plodna danas 🤣🤣 brzo sad ahahahaha, koliko je isčekujuće toliko je i zanimljivo s ovim trakicama pa dođe i do smijeha, ovaj ciklus dosta brzo prolazi ovdje s vama i čitajući sve te vaše komentare. Želim vam svima lijepi i opušteni dan 😊

Puno ti hvala na ohrabrenju to mi puno znaci kao i svima ostalima, lijepa rijec jako dobro dode 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boy

Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

coco
    04. Lipanj 2019. 15:50

Tera tako treba,  bez previse kalkuliranja, slusaj svoj libido zeli ti nesto reci 😄

zvjezdica37
    04. Lipanj 2019. 16:53

Lalaaa

nymeria

Thanx Malllaza odgovor pratim i dalje trakicama valjda će potamniti jer osjećam da bi ovulacija mogla biti blizu.
    Inače mi je uvijek bila oko 15og dana al valjda mi IVF i cijela stimulacija malo poremetila ciklus pa mi se produžio, prošli bio 35 dana, a izgleda da bu i ovaj takav.
    Čitam ovo o prirodnim čajevima…maca i vrkuta i kako pomogne nekome no mene strah to uzimati da si ne poremetim hormone.
    Mi smo sada krenuli oboje s matičnom mliječi kura 3 mjeseca. Pa možda uspijemo prirodno nekako nada umire zadnja.
    Ako ne, opet bu dobro došlo jer u 9.mj. planiramo novi IVF.
    Kolko čitam većini matična pomogla…nemre štetiti.

Dobro došla nymeria,
    Dosta cura konzumira čajeve i velikoj većini su pomogli. Na neke nema nikakvog utjecaja, a na neke djeluje skroz pozitivno.
    Ja sam sada na jednom mjesecu odmora od čaja, pije se 3 mjeseca pa mjesec pauza. Konzumiram vrkutu plus tinkturu konopljike. Meni se ciklus skroz posložio, jajnici proradili kao tvornica Borovo, libido mi se digao, PMS se skroz smanjio i ciste su mi nestale. Išla sam u privatnu polikliniku kod ginekologice koja već par godina osvaja nagradu top doktora tu u Zgu i žena mi je sama preporučila to. Kad sam joj došla nakon tri mjeseca i kad sam joj rekla kako mi se posložilo i još na uzvu nije bilo tih malih cista, sama mi je rekla da ona zna da to pomaže, ali ne može tjerati žene da to piju , ako ne žele.
    Eto, to ti je moja priča oko čaja. Ako dobijem M, nastavljam novu turu svega.
    Koju matičnu mliječ uzimate? Kakva je priča oko te matične mliječi?

Ja sam uvijek za to da se proba sve alternative i metode,ako nece odmoci onda moze samo pomoci.razmisljam si i ja da pocnem piti konopljiku.razmislim jos

zvjezdica37
    04. Lipanj 2019. 16:56

Cure moze onako blic pitanje prije nego sto pocnem svima komentirati postove.Ja inace ne osjetim ovulacije i danas sam na 13.danu ciklusa a osjecam sa desne strane jako ziganje kao da mi neko svrdlom burgija po tom dijelu trbuha i ravnini jajnika.Trakica nije potamnila za pik ali evo posto traje vec pola sata pomislila sam da ce mozda ranije O.
    Sto vi kazete

zvjezdica37
    04. Lipanj 2019. 16:59

Lalaaa

Martina1982

Joj kaj ste vi sve napisale…ne mogu vas poloviti 🤣..neka neka…tak i treba 👍🤭

Ja ga trkeljam danas kao radio Mileva. Neda mi se raditi na poslu. Uvalili mi nešto divlje pa sada imam psihičke pripreme da se toga primim

A iskreno danas i nije bio neki dan za posao.Vrijeme je koma.dobro je jedino za tipkanje.lol😜😀😀

• klara45
    04. Lipanj 2019. 17:00

Martina1982

klara45

Curkee❤
    Kako ste mi? Vidim obrojavate polako dane, zelim vam svu srecu i da bude svih 13 plusicaaa😍
    Ja sam danas jos jedan testic napravila..i taj je pokazao "schwanger" 🤭😊.

Klara45 trudnice nasa….hvala sta si nam se javila..😘…kako se osjecas? Kada imas prvi U? Jesi i ti to u Njemackoj negdje kad pise na testu schwanger ?

👄
    Povremeno osjecam blage grceve, i malu mucninu..ostalo ok😀 za 2tj. Nisam nisamm, kupila test u Sloveniji u Mulleru..😄🤭
    Citam na internetu da je preporuceno uzimati folnu kiselinu na pocetku trudnoce,.hranim se oduvijek cim vise zdravo, voce..povrce, zitarice..jel bih trebala poceti dodatno s njom ili da pricekam sta ce reci ginekol?

zvjezdica37
    04. Lipanj 2019. 17:00

mikica13

Samo da se još nadovežem. Ovo su moje trakice, kada je bio pik? 16. ili 17.dan, hmmm

16 je bio pik.Tako sam citala da cim se zacrveni je to to.Ostalo tijelo reagira na lh u tijelu pa jos pokazuje

• klara45
    04. Lipanj 2019. 17:05

klara45

Martina1982

klara45

Curkee❤
    Kako ste mi? Vidim obrojavate polako dane, zelim vam svu srecu i da bude svih 13 plusicaaa😍
    Ja sam danas jos jedan testic napravila..i taj je pokazao "schwanger" 🤭😊.

Klara45 trudnice nasa….hvala sta si nam se javila..😘…kako se osjecas? Kada imas prvi U? Jesi i ti to u Njemackoj negdje kad pise na testu schwanger ?

👄
    Povremeno osjecam blage grceve, i malu mucninu..ostalo ok😀 za 2tj. Nisam nisamm, kupila test u Sloveniji u Mulleru..😄🤭
    Citam na internetu da je preporuceno uzimati folnu kiselinu na pocetku trudnoce,.hranim se oduvijek cim vise zdravo, voce..povrce, zitarice..jel bih trebala poceti dodatno s njom ili da pricekam sta ce reci ginekol?

23 mi jee..3 mj. smo uspjeli s trakicama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.