Zar nebi trebalo mjeriti temp u priblizno isto vrijeme svako jutro, bez micanja itd…?
Hvala mallla, daj Boze da se zelje ostvare ali necu razmisljati i nadati se da ne dode do razocaranja kao inace :)
Nisam ni ja skroz precizna u mjerenju pa odstupam sat vremena ponekad.Ma mislim ko da mozemo bas utjecat na sve ....nekad ce graf i temp pokazat savrseno a do T nece doci.I obrnuto..
Vaznije je da se malo opustimo
Bette cestitam na plusicu 😍 znas li kad ti je bila O? Kad vadis beta hcg trebala bi nakon 48 sati izvadit ponovo da vidis jel se pravilno dupliraju vrijednosti , onda znaci da se sve razvija kako treba.
Mallla tebi i inace ovulacije dodu kasnije, odnosno imas duze cikluse? Meni otprilike bude na 20, a ovaj misec na 23dc, i to sam pripisala vrkuti. Tako da ne odustaj, samo u akciju ko nasa Zvjezdica 😂 steta sta nemas trakica vise za potvrdu.
Zvjezdica i tera, i meni isto nakon s neki dan brdoo prave skolske sluzi 👍 nadajmo se da je to to.
Kod mene nista novo , sluz je postala bijela i kremasta, kod mene standardno nakon O. Jos sam ostala bez testova , a necu ga kupovat dok ne zakasni M, nemam volje 🤦♀️
Ovaj ciklus nam je vecini zgonetn🤗🤗i ne podudara se sve kako bi mi htjele
Bas se pitam cemu li je to ipak dobro🙂🙂
Zar nebi trebalo mjeriti temp u priblizno isto vrijeme svako jutro, bez micanja itd…?
Hvala mallla, daj Boze da se zelje ostvare ali necu razmisljati i nadati se da ne dode do razocaranja kao inace :)
Nisam ni ja skroz precizna u mjerenju pa odstupam sat vremena ponekad.Ma mislim ko da mozemo bas utjecat na sve ….nekad ce graf i temp pokazat savrseno a do T nece doci.I obrnuto..
Meni inace padne temp dan dva prije m, tako da znam da nista od T.
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Procitala sam zadnjih 10ak stranica kak me nije bilo i vidim da je bilo puno lijepih sluzi i temperatura i sigurno cemo i ovaj mjesec imati barem jedan + 😊
Annika i Bette sad kad je i sluzbeno potvrdeno i ja sluzbeno cestitam jos jednom, neka vam je sretna i skolska trudnoca 🥰😍😍😍
Ja sam na pravom odmoru jer nisam popiskila niti jednu trakicu, jednostavno sam zaboravila. Jajnici me boluckaju vec 3 dana, od cetvrtka je svaki dan akcija i jucer sam imala malo egg sluzi. Danas me isto nesto pika s lijeve strane pa cemo poslije rucka u akciju 😆
Temperaturu sam mjerila svaki dan u drugo doba. Ovaj mjesec sam skroz zakazala 😆 necu se ni opterecivat, kako bude.
Saljem vam slane puse 😚
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Procitala sam zadnjih 10ak stranica kak me nije bilo i vidim da je bilo puno lijepih sluzi i temperatura i sigurno cemo i ovaj mjesec imati barem jedan + 😊
Annika i Bette sad kad je i sluzbeno potvrdeno i ja sluzbeno cestitam jos jednom, neka vam je sretna i skolska trudnoca 🥰😍😍😍
Ja sam na pravom odmoru jer nisam popiskila niti jednu trakicu, jednostavno sam zaboravila. Jajnici me boluckaju vec 3 dana, od cetvrtka je svaki dan akcija i jucer sam imala malo egg sluzi. Danas me isto nesto pika s lijeve strane pa cemo poslije rucka u akciju 😆
Temperaturu sam mjerila svaki dan u drugo doba. Ovaj mjesec sam skroz zakazala 😆 necu se ni opterecivat, kako bude.
Saljem vam slane puse 😚
Samo ti uzivaj u odmaraj....tko zna mozda bas tako i mora biti 🤣🤣🤣🏖🏖🏖uzivaj 💋
Nisam ni ja skroz precizna u mjerenju pa odstupam sat vremena ponekad.Ma mislim ko da mozemo bas utjecat na sve ….nekad ce graf i temp pokazat savrseno a do T nece doci.I obrnuto..
Meni inace padne temp dan dva prije m, tako da znam da nista od T.
Tako je i meni bilo.
Btw ne svidja mi se ni moj gfafikon.
Dali da se jos nadam ili?
Pa gle ak je trakica bila jucer ili prekjucer poz onda bi ti danas sutra tem imala pad i porast. Vidim danas ti je bio pad sutra bi trebo biti porast ili prekosutra. Malo je to sve komplicirano i mislim da ne moze biti tocno bas pravo jer ipak sama O se mogla desiti neposredno nakon mjerenja jutarnje tem i onda drugi dam bude neka druga tem. Iskreno ono kako si pisala do sada ja imam neki dobar osjecaj u vezi toga 🤞❤💋
Helou evo i mene.
Zvjezdica i tera ulažem karte na vas ovaj mj, sviđa mi se ta vaša sluz i da Sunčica s potvrđenom O. Ja bi rekla z vjezdice i tera da vam i temp. Potvrđuje O.
Ja nisam ulovila pik i mislim da je ovo moguće anovulacijski ciklus ili će O opet biti kasno. Danas 16dc ni p od pika, ma ni blizu. Sluz mi se čini kremasta a temp. Niska 36.10. A trakice potrošila a nove nisam naručila na vrijeme. Pih. Ovaj mj trebam pustit mozak na pašu nemam se čemu nadat, nismo ni nešto akcije imali. Doduše nije još kasno al ne očekujem ništa.
Martina koliko plaćaš trakice u Millera?
Za FF ima u postavkama na charts overide postavit kako da detektira O. A treba mu koji mj da bolje Predviđa i super reagira na unos sluzi.
Rocky temp. Ti je ako mjeriš u različito vrijeme, to je meni uvijek tako 😊
Bile su oko 23 eura. Jesu malo skuplje. Ima ih 10 kom i to su od Clearblue. Ima digitalnog smjeska i jos trakicu. Dobis aplikator i 10 trakica. Meni ok. Sta se tice tebe. Ja mislim da tebi tek predstoji O. Prati tem pa ces vidit i sama ali tako mi to djeluje nekako.
Bette cestitam na plusicu 😍 znas li kad ti je bila O? Kad vadis beta hcg trebala bi nakon 48 sati izvadit ponovo da vidis jel se pravilno dupliraju vrijednosti , onda znaci da se sve razvija kako treba.
Mallla tebi i inace ovulacije dodu kasnije, odnosno imas duze cikluse? Meni otprilike bude na 20, a ovaj misec na 23dc, i to sam pripisala vrkuti. Tako da ne odustaj, samo u akciju ko nasa Zvjezdica 😂 steta sta nemas trakica vise za potvrdu.
Zvjezdica i tera, i meni isto nakon s neki dan brdoo prave skolske sluzi 👍 nadajmo se da je to to.
Kod mene nista novo , sluz je postala bijela i kremasta, kod mene standardno nakon O. Jos sam ostala bez testova , a necu ga kupovat dok ne zakasni M, nemam volje 🤦♀️
Hhhhhh nemoj. Bolje pricekat do dana kad treba stici 😈pa onda napraviti. Drzimo 🤞🤞 i zelimo ti +
Sortiraj odgovore
Najstariji