primjetila sam da u ovom kalendaru sam moras oznaciti kada je bila ovulacija ili na osnovu datuma stavlja O dan.Nema da procjenjuje sam ali ok....valjda ce pokazati dovoljno za ono sto treba
Danas je sluz rastezljivija, probada me lijevi jajnik, akcija je obavljena pa sta bude :D
Kod mene je sluz nakon odnosa bila sigurno rastezljiva jedno 4ili 5cm...to se cjedilo puno uz ostali ali je bila debela i gusta kao guma...ovaj mjesec je izrazena totalno
Danas je sluz rastezljivija, probada me lijevi jajnik, akcija je obavljena pa sta bude :D
Kod mene je sluz nakon odnosa bila sigurno rastezljiva jedno 4ili 5cm…to se cjedilo puno uz ostali ali je bila debela i gusta kao guma…ovaj mjesec je izrazena totalno
Kod mene je isto tako bilo jutros...a noge si bile u zraku pa ne iscuri sve 😂😂
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Kod mene je sluz nakon odnosa bila sigurno rastezljiva jedno 4ili 5cm…to se cjedilo puno uz ostali ali je bila debela i gusta kao guma…ovaj mjesec je izrazena totalno
Kod mene je isto tako bilo jutros…a noge si bile u zraku pa ne iscuri sve😂😂
Od viska glava ne boli😁😂😂
Zvijezdica37 bas si kraljica…i ja sam nocas imala hopa cupa a jutros pokaza test da je vrijeme, neznam jel se stignu popraviti plivaci al danas opet akcija…e i ja sam na vrkuti😂😂😂😂
Ahahaahaha ove zenske lude na vrkuti …ocu i ja piti vrkutuuuuuuu…..🤣🤣🤣🤣🤣da vidim kak je to na vrkuti 😂😂😂😂😂
Martina ludo i nezaboravno!♡♡♡♡kao ringispil😺😺😺✨✨
Eee baby nema recepta koji 100% uspjeva. Da je bar cijeli posao nagodit na O. Ma ko zna koliko puta smo i nagodile a npr. Bio loš spermić ili loše jaje….nemoj da te to frustrira al taktike svakako isprobavaj 😊
Zvjezdice točno sam zamislila scenu, mislim da ti je dragom danas sretan dan.
Pohotnice, ovaj hocu rec lalaa opisuješ dragog ko kakvu životinjicu koju sad njeguješ pa da može u borbe 😂😂😂 dobro ste me nasmijale.
Moja sluz je bila vodenasta zadnjih 5 dana, ja se ne sjećam da je ikad toliko dugo bila. A večeras mi se čini kremasta. Ma tko zna što će tu na kraju ispast. Sad me zanima kakva će u jutro biti temp.
Inače radila sam još dvije trakice i mogu samo reć 😣 a ostala još jedna. Nisam ni skužila da sam potrošila. Al dobro
Mallla jesi blizu pika danas ili?
Bas me zanima kakvo je stanje kod tebe danas pa javi kad mozes za temp.i trakicu
Martina ja sam jucer imala pik i akciju😁
Od jutros i porast blagi temp
Da vidla sam i graf. Meni to izgleda sasvim obecavajuce. Uz sve sta si napisala mislim da je ovaj ciklus tvoj.🤞👍❤️😘
Zvijezdica37 bas si kraljica…i ja sam nocas imala hopa cupa a jutros pokaza test da je vrijeme, neznam jel se stignu popraviti plivaci al danas opet akcija…e i ja sam na vrkuti😂😂😂😂
Ahahaahaha ove zenske lude na vrkuti …ocu i ja piti vrkutuuuuuuu…..🤣🤣🤣🤣🤣da vidim kak je to na vrkuti 😂😂😂😂😂
Martina ludo i nezaboravno!♡♡♡♡kao ringispil😺😺😺✨✨
E misa mu...onda nesmim zaboraviti pitat svoju G za vrkutu....ali mislim da cu i bez vrkute imati ringispil kad se docepamo akcije.....sad vec skoro mjesec kako nema nista 😂😂😂😂😂😂
primjetila sam da u ovom kalendaru sam moras oznaciti kada je bila ovulacija ili na osnovu datuma stavlja O dan.Nema da procjenjuje sam ali ok….valjda ce pokazati dovoljno za ono sto treba
E a mozda ti bude poceo pokazivati nakon par ciklusa. Koliko sam skuzila sad si pocela nedavno koristit graf jelda? I upisivati tem u app. Jer na FF prikazuje mogucu O ali meni stavio brate 10 dana. Od najranije kad sam zabiljezila do najkasnije. Pa nek si ja mislim sad. Bas me zanima kak ce to izgledat kod mene sad kad 👿 zavrsi.
Kod mene je isto tako bilo jutros…a noge si bile u zraku pa ne iscuri sve😂😂
Da da ni slucajno da sta ode....sve to treba iskoristiti 😁😂🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji