Cure ovaj ciklus nekako mi je sumnjicav ...danas mi je 18dan ciklusa...za ovo vrijeme ciklusa mi je temperatura neuobicajeno niska...bas sam sad popodne mjerila pod pazuh i ispadne nekih jadnih 37C
Uvijek sam imala oko37.4 ili 5 ali mozda nisam imala O uopce.Ni temp.mi jutarnja ne ide gore tako da...Pik je bio 9.5.Grudi su ispuhane ...nista ne osjecam i ocekujem ako se ovako nastavi kroz 10dana M
II. ODBROJAVANJELALAAA - 4 dana - 16.5.2019 ♡PINA96 - 5 dana - 17.5.2019 ♡LJUBICICAX - 6 dana - 18.5.2019 ♡SUNCICA5 - 7 dana - 19.5.2019 ♡IVANA1810-7 ili 8 dana-19.ili 20.05.2019♡LADY_E - 10 dana - 22.5.2019 ♡ZVJEZDICA 37 -12 dana - 24.5.2019 ♡TERA_ - 12 dana - 24.5.2019 ♡MALLLA - 14 dana - 26.5.2019 ♡
Lalaaa, Pina, Ljubičica i Sunčica ovaj tjedan je vaš! Odbrojavanje…. Ima kakvih simptoma?
Ja imam nekakav lagani žućkasti iscjedak, nikad do sad se nije pojavljivao pa ne znam u što bih ga svrstala 😁 Slamka spasa su mi grudi, obično za vrijeme O oteknu pa nakon par dana splasnu i onda opet pred M oteknu…a sad poslije O splasnule i odmah nakon dan-dva opet otekle i takve su i sad. Na skali od 1 do 5, otekle 4.2, tako kaže MM. 😂😂😂😂
Ostalo ništa…
Zuckast iscjedak moze biti znak upale ako si se malo prehladila ili ga mozes imati i u vrijemeT!😁👍
Zvjezdice onda su velike šanse da je upala, danas mi bilo toliko hladno po stomaku da sam se morala dekicom omotat 😂😂😂 A i piškit idem svako pola sata čini mi se, tako da je bez ikakve sumnje upala ali glupo nedokazno žensko, ja ću to nabacit na listu mogućih simptoma, bar ovih 5 dana da se imam čemu nadat 😀
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Pozdrav cure, nedavno sam pisala da sam trudna no ipak ćemo se i dalje družiti jer sam imala biokemijsku trudnoću, danas sam prokrvarila i otišla na Sv Duh. To me baš jako pogodilo, ali što je tu je, idemo dalje u nove pobjede 💪 ❤️
Koliko sam shvatila, mogu već ubrzo počet raditi na novoj bebi?
AA BETE žao mi je. 😔 Možeš odmah nastaviti nakon M. Ja sam je imala u 1mj i računa se kao zakašnjela M.
Zvjezdice prije si mjerila vaginalno a sad oralno to je razlika i prošli mj te ganjala neka prehlada ili nešto. Ne bi ja još tebe isključila iz priče. Sve se stigne prominit. Mene lijevi jajnik baš bolucka neznam kad sam ovako intenzivno osjećala O. Nismo sinoć imali akciju a ni danas još. Nadam se da ćemo kroz koju uru imat.
url=https://lilypie.com]
Zvjezice jos malo pricekaj :)
Bette bas mi je zao,, ubrzo ces u novu akciju :) :*
Meni je i dalje povisena temp, imam kremast iscjedak 19dc a malo me grci u donjem djelu stomaka...kod mene temp tek padne 30dc tako da imam fore do nadanja :D
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Po lh trakici 8.5 sam imala pik. Dakle 9.5 bi mogla biti ovulacija. Sto znaci da sad cekamo cca 23.5 🙏
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Hvala vam ❤️
Pitanje- je li vi imate neku posebnu prehranu, je li treba kaj izbjegavati? Ja tipa pijem dosta kave, da to izbjegavam? Kako pijete vrkutu?
II. ODBROJAVANJELALAAA - 4 dana - 16.5.2019 ♡PINA96 - 5 dana - 17.5.2019 ♡LJUBICICAX - 6 dana - 18.5.2019 ♡SUNCICA5 - 7 dana - 19.5.2019 ♡IVANA1810-7 ili 8 dana-19.ili 20.05.2019♡LADY_E - 10 dana - 22.5.2019 ♡ZVJEZDICA 37 -12 dana - 24.5.2019 ♡TERA_ - 12 dana - 24.5.2019 ♡MALLLA - 14 dana - 26.5.2019 ♡
Lalaaa, Pina, Ljubičica i Sunčica ovaj tjedan je vaš! Odbrojavanje…. Ima kakvih simptoma?
Ja imam nekakav lagani žućkasti iscjedak, nikad do sad se nije pojavljivao pa ne znam u što bih ga svrstala 😁 Slamka spasa su mi grudi, obično za vrijeme O oteknu pa nakon par dana splasnu i onda opet pred M oteknu…a sad poslije O splasnule i odmah nakon dan-dva opet otekle i takve su i sad. Na skali od 1 do 5, otekle 4.2, tako kaže MM. 😂😂😂😂
Ostalo ništa…
Zuckast iscjedak moze biti znak upale ako si se malo prehladila ili ga mozes imati i u vrijemeT!😁👍
Zvjezdice onda su velike šanse da je upala, danas mi bilo toliko hladno po stomaku da sam se morala dekicom omotat 😂😂😂 A i piškit idem svako pola sata čini mi se, tako da je bez ikakve sumnje upala ali glupo nedokazno žensko, ja ću to nabacit na listu mogućih simptoma, bar ovih 5 dana da se imam čemu nadat 😀
Ja cim se prehladim nocu idem bar tri puta mokrit i imam candidu pa shvatim sto mi je...
Zato se naspricam sa Octaniseptom i prodje brze ,bar izvana a najbolje djeluje ako odmah reagiram cim me pecka..
Kad prodje upala onda bi trebali ostat samo simptomi
Navijamo🤞🤞🤞😍
Zvjezice jos malo pricekaj :)
Bette bas mi je zao,, ubrzo ces u novu akciju :) :*
Meni je i dalje povisena temp, imam kremast iscjedak 19dc a malo me grci u donjem djelu stomaka…kod mene temp tek padne 30dc tako da imam fore do nadanja :D
Super se cini kod tebe ,samo nek temp.ostane vislje,🤗🤞
AA BETE žao mi je. 😔 Možeš odmah nastaviti nakon M. Ja sam je imala u 1mj i računa se kao zakašnjela M.
Zvjezdice prije si mjerila vaginalno a sad oralno to je razlika i prošli mj te ganjala neka prehlada ili nešto. Ne bi ja još tebe isključila iz priče. Sve se stigne prominit. Mene lijevi jajnik baš bolucka neznam kad sam ovako intenzivno osjećala O. Nismo sinoć imali akciju a ni danas još. Nadam se da ćemo kroz koju uru imat.
Da da u pravu si Mallla ja vjecito nesto eksperimentiram pa zato sad nisam sigurna ali nema veze ,imam 5 testova na T ,rekla sam da cu poceti piskat cim prijw pa eto stresa nece biti a sto bude falilo dokupit cu..Ipak...ima jos do tada fore👍🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji