Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Svibanj 2019. 17:19

baby

Mogla bi muzu reci kad bude otprilike pik- imam te na piku veceras 🤣😂😂 pa nek si misli 😋

Kazes mu : moj pik i ja te imamo na piku veceras 🤣🤣🤣🤣

10. Svibanj 2019. 17:21

Sunčica5

Martina1982

Jesu li to sve curke ulovile pikove sa liste odbrojavanja ili? 🙄😊 pogubila sam se malo…

Ja nisam ali mi je ovulacija potvrdena ultrazvukom.
    Ajmoo plusicii

Superiska...👍👍👍👍 ajmo plusiciiiii....jos malo.....🤭🤭🤭

tera_
    10. Svibanj 2019. 17:32

Martina1982

tera_

zvjezdica37

tera_

Danas je sluz rastezljivija, probada me lijevi jajnik, akcija je obavljena pa sta bude :D

Kod mene je sluz nakon odnosa bila sigurno rastezljiva jedno 4ili 5cm…to se cjedilo puno uz ostali ali je bila debela i gusta kao guma…ovaj mjesec je izrazena totalno

Kod mene je isto tako bilo jutros…a noge si bile u zraku pa ne iscuri sve😂😂

Da da ni slucajno da sta ode….sve to treba iskoristiti 😁😂🤭

Tako je, neka plivaju 😂😂

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

zvjezdica37
    10. Svibanj 2019. 20:30

Cure koje biljezite na FF temperaturu jel imate kakvog iskustva o tome kako on ocitava stanje?Ja biljezim temp.tek od 1.5 ali on mi nesto govori da mi temperatura neobicno varira i da se to desava ili zbog nacina mjerenja ili zato sto nema ovulacije.
    Haha al sam se skenjala😏😏

zvjezdica37
    10. Svibanj 2019. 20:30

A mozda ce za dan dva tri opet imati drugacije pretpostavke?stvarno neznam

Mallla
    10. Svibanj 2019. 22:02

Helou evo i mene. 
    Zvjezdica i tera ulažem karte na vas ovaj mj, sviđa mi se ta vaša sluz i da Sunčica s potvrđenom O. Ja bi rekla z vjezdice i tera da vam i temp. Potvrđuje O.
    Ja nisam ulovila pik i mislim da je ovo moguće anovulacijski ciklus ili će O opet biti kasno. Danas 16dc ni p od pika, ma ni blizu. Sluz mi se čini kremasta a temp. Niska 36.10. A trakice potrošila a nove nisam naručila na vrijeme. Pih. Ovaj mj trebam pustit mozak na pašu nemam se čemu nadat, nismo ni nešto akcije imali.  Doduše nije još kasno al ne očekujem ništa.
    Martina koliko plaćaš trakice u Millera? 
    Za FF ima u postavkama na charts overide postavit kako da detektira O. A treba mu koji mj da bolje Predviđa i super reagira na unos sluzi. 
    Rocky temp. Ti je ako mjeriš u različito vrijeme, to je meni uvijek tako 😊

url=https://lilypie.com]

tera_
    10. Svibanj 2019. 22:31

Zar nebi trebalo mjeriti temp u priblizno isto vrijeme svako jutro, bez micanja itd...?
    Hvala mallla, daj Boze da se zelje ostvare ali necu razmisljati i nadati se da ne dode do razocaranja kao inace :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Mallla
    10. Svibanj 2019. 23:20

Pa da treba mjeriti u približno, ali FF te upozori ako je npr 10 min razlika. Doduše kod mene bude i većih razlika jer nekad se dimem u 6 nekad u 7 a nekad u 8 i ne nema šanse da se zbog temp budimbu 5 samo da bi mjerila 😂

10. Svibanj 2019. 23:21

Bette cestitam na plusicu 😍 znas li kad ti je bila O? Kad vadis beta hcg trebala bi nakon 48 sati izvadit ponovo da vidis jel se pravilno dupliraju vrijednosti , onda znaci da se sve razvija kako treba. 
    Mallla tebi i inace ovulacije dodu kasnije, odnosno imas duze cikluse? Meni otprilike bude na 20, a ovaj misec na 23dc, i to sam pripisala vrkuti. Tako da ne odustaj, samo u akciju ko nasa Zvjezdica 😂 steta sta nemas trakica vise za potvrdu.
    Zvjezdica i tera, i meni isto nakon s neki dan brdoo prave skolske sluzi 👍 nadajmo se da je to to.
    Kod mene nista novo , sluz je postala bijela i kremasta, kod mene standardno nakon O. Jos sam ostala bez testova , a necu ga kupovat dok ne zakasni M, nemam volje 🤦‍♀️

Mallla
    11. Svibanj 2019. 08:58

Je je Pina moja O bude kasnije zadnja dva puta 20dc i 21dc a danas sam 17dc tako da ima fore još. Nadala sam se da će uz vrkutu bit ranije i dosta rano mi je trakica počela tamnit i onda stalo. Možda kupim u Millera trakice pa da popratim još.
    Za ubuduće sam naručila zelene trakice s ebaya. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.