Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Siječanj 2020. 17:34

Breskva

rekla mi je da vidi taj miom skroz na vrhu maternice na sredini kao da visi ta spika i kaze da nebi trebalo predstavljat neki problem da su oni dobrocudni i da nastavim sa svime sta sam radila. Kaze da su jajnici ok, i ja je pitam dali vidi dali mi je bila ovulacija kaze ona da se to ne vidi,da se za to radi odredeni tretman. Ne kuzim,kako ne vidi al nek joj bude…
    Malo me sve to nekako izbediralo,nisam imala do sad to nikad. Papa ce biti za 2 mjeseca,kaze posto cu mi ciklusi 28 da se posvetim danima od 12-18 i to je to.
    Eto ,nadam se da stvarno to nece predstavljat neki problem.

Ja imam miom od kada znam za sebe na maternici. Do sada nije rasto niti se smanjivo. I do sada se nije pokazao kao problematican u zacecu. Ne kuzim kak nije mogla vidit dal je bila O. To se vidi i ne treba ti poseban termin. Kad te vec pregledala ultrazvucno mogla je to vidit. Buduci ti je rekla da je sa jajnicima sve ok. Jedino mozda mogu zezat ak se krene na MPO. Ali ni to nije sigurno. Npr.moja sestra je imala cokoladnu cistu koja nije bila razlog problemu u zacecu(spermici su bili jako lijeni) morala ju je odstraniti jer kao kako su joj na MPO rekli mozda je to problem. A dobro se znalo da nije. 

07. Siječanj 2020. 17:36

Mallla

https://ibb.co/5RscQWW
    Evo samo da vidite dokle moja glupost seže…. Nemojte bit ovako blesave… Čekajte izostanak M 🙄

🤭 a ludice jedna

07. Siječanj 2020. 17:39

Marinalin

I mom muzu sam uvalila cink i selen i kaze od selena mu se vrti i da ce to prestat pit ja rekoh jesi glup kako mozes znat od cega ti se vrti😂😂😂

Super da oce ista. Ja mom ne bi mogla uvaliti ni zvaku. On ne pije tablete nikakve osim sto ima svoju terapiju za tlak i srce. Inace i kad ga glava boli nece tabletu. Jedino da mu drobim u hranu ili pice 🤣🤣🤣🤣 

Breskva
    07. Siječanj 2020. 17:45

Martina,eto neznam sta da ti kazem... na lijepo me odpilila kad sam ju pitala za O.. jos sam ja ful gledala u monitor da vidim dali cu sta skuzit,ali nisam nista...
    Samo mi je pokazala taj miom,
    Citala sam na netu da su miomi i genetski,ja bas pitala mamu kaze da ih ona ima cijeli zivot i to po 4 komada,a ima nas troje.citala sam da nije strasno,a opet ima neke svoje mane. Mislim da cu ici privatno sljedeci mjesec,cut drugo misljenje...necu se opce vise sekirat,pratit cu i vidit cemo sta ce bit.
    Ti si dobro? Kakva je tvoja situacija?

Aneee
    07. Siječanj 2020. 18:03

E znači cink da nabavim 🙊 koliko smo para na tablete za zacece izdavali mogli smo sve za bebu kupiti i to najskuplje 😂😂 
    Mallla sigurno greška 🤦‍♀️ hoćeš drugi raditi?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

07. Siječanj 2020. 18:21

Ana b meni nije zao dat pare samo da uspije 
    I da se ne mucim s umjetni oplodnjama😒
    Puno ljudi znam ide i u Prag u klinike
    Tako da najmanji problem mi je kupit tablete i cajeve👍👍👍
    Tako da kupuj cink😂😂😂😂

Aneee
    07. Siječanj 2020. 18:30

E to da...ja bi isto najviše htjela da uspije prirodnim putem bez umjetnih oplodnji

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    07. Siječanj 2020. 18:30

I da cink već naručen 😂😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

07. Siječanj 2020. 18:35

Ana b preluda si😂😂😂😂
    Pa ako mi se mucimo i pijemo svasta mogu i oni 😂

07. Siječanj 2020. 18:36

I necu vise nista spominjat od preparata tako da ne trosis vise 
    Dosta je spermiograf i cink da sam te ovaj tjedan istrosila😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani