https://ibb.co/5RscQWW
Evo samo da vidite dokle moja glupost seže…. Nemojte bit ovako blesave… Čekajte izostanak M 🙄
🤭 a ludice jedna
I mom muzu sam uvalila cink i selen i kaze od selena mu se vrti i da ce to prestat pit ja rekoh jesi glup kako mozes znat od cega ti se vrti😂😂😂
Super da oce ista. Ja mom ne bi mogla uvaliti ni zvaku. On ne pije tablete nikakve osim sto ima svoju terapiju za tlak i srce. Inace i kad ga glava boli nece tabletu. Jedino da mu drobim u hranu ili pice 🤣🤣🤣🤣
Martina,eto neznam sta da ti kazem... na lijepo me odpilila kad sam ju pitala za O.. jos sam ja ful gledala u monitor da vidim dali cu sta skuzit,ali nisam nista...
Samo mi je pokazala taj miom,
Citala sam na netu da su miomi i genetski,ja bas pitala mamu kaze da ih ona ima cijeli zivot i to po 4 komada,a ima nas troje.citala sam da nije strasno,a opet ima neke svoje mane. Mislim da cu ici privatno sljedeci mjesec,cut drugo misljenje...necu se opce vise sekirat,pratit cu i vidit cemo sta ce bit.
Ti si dobro? Kakva je tvoja situacija?
E znači cink da nabavim 🙊 koliko smo para na tablete za zacece izdavali mogli smo sve za bebu kupiti i to najskuplje 😂😂
Mallla sigurno greška 🤦♀️ hoćeš drugi raditi?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ana b meni nije zao dat pare samo da uspije
I da se ne mucim s umjetni oplodnjama😒
Puno ljudi znam ide i u Prag u klinike
Tako da najmanji problem mi je kupit tablete i cajeve👍👍👍
Tako da kupuj cink😂😂😂😂
E to da...ja bi isto najviše htjela da uspije prirodnim putem bez umjetnih oplodnji
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
I da cink već naručen 😂😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ana b preluda si😂😂😂😂
Pa ako mi se mucimo i pijemo svasta mogu i oni 😂
I necu vise nista spominjat od preparata tako da ne trosis vise
Dosta je spermiograf i cink da sam te ovaj tjedan istrosila😂
😂🙄 Nema druge nego da i ja muža počmem šopat 😂😂😂😂
Ja sam sigurna da je minus al napravit ću ja još koji.
Marinalin znam da, svima budu 2 crte to je valjda standard.
Ništa čekam petak da zacrvenim!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji