Martina,eto neznam sta da ti kazem… na lijepo me odpilila kad sam ju pitala za O.. jos sam ja ful gledala u monitor da vidim dali cu sta skuzit,ali nisam nista…
Samo mi je pokazala taj miom,
Citala sam na netu da su miomi i genetski,ja bas pitala mamu kaze da ih ona ima cijeli zivot i to po 4 komada,a ima nas troje.citala sam da nije strasno,a opet ima neke svoje mane. Mislim da cu ici privatno sljedeci mjesec,cut drugo misljenje…necu se opce vise sekirat,pratit cu i vidit cemo sta ce bit.
Ti si dobro? Kakva je tvoja situacija?
Dobro sam. Imam neka probadanja dolje. Ono kao pred O ili za vrijeme O. Danas mi bila tempica 36.6 al nisam ju unazad 2 tjedna mjerila. Tko zna mozda je O bila nedavno a mozda nije bila uopce. 🤷♀️. Sise nabujale i tu i tamo bolne. Imam termin ovaj tjedan i sljedeci pa cemo vidit sta se zbiva. Inace danas sam 42 DC. 🙈
Martina,bas dosta dug ciklus,a ti se znalo vec dogadat tako dugo da ne dode? Je moguce da ti je tako zbog onog sto si se cijelila pa ti to produljilo ciklus! Neznam ni koja je norma kod tih dugih ciklusa.
Marinalin ja svakako luda pa i sama tražim šta sve može pomoći 😂
Ja imam osjećaj da moja O upce neće ni doći 😅
18dc i ništa...🙈
Mallla da treba i muževe malo a ne samo mi jadne 😅
Martina1982 jesi ponavljala test?
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Breskva Ja dok nisam počela sa terapijom za stisnjacu znalo mi po 3mj ne doći...A sada uzimam terapiju pa mi ciklusi šetaju od 29 dana pa sve do 50 dana
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Dakle naravno da nisam mogla izdržat i naravno da sam napravila onaj digitalac i naravno da je minus ito minus s greškom 😂 ono kad je minus i ima obrube plusa. To sam čitala d jebzapravo greška jer je pre malo ili previše urina primio…. Smotana žena i gotovo.
Dakle da ja ne morim svoju glavu M će stić. E da i naravno da sam ga rastavila i da su unutra pazite 3 plave crte…. Kakva komedija i na šta ja novce trošim jaooo
Razmontirala ? Zakaj ?
Martina,bas dosta dug ciklus,a ti se znalo vec dogadat tako dugo da ne dode? Je moguce da ti je tako zbog onog sto si se cijelila pa ti to produljilo ciklus! Neznam ni koja je norma kod tih dugih ciklusa.
Da znalo se desiti i bilo je evo prije par mjeseci. Dobila ju na 61 DC ali smo ju potakli progesteronom. Imam problem sa hormonima. Jer kad sam na medikamentima sve super funkcionira. A cim ih ne pijem nastane kurslus. Normalno je izmedu 26 i 35 dana da bude ciklus. Istalo je van norme. Al ajd kao di 45DC se jos tolerira ali nije bas najbolje da budu tak dugi. Ma ne vjerujem da je od cijepljenja. Hormoni.
Marinalinja svakako luda pa i sama tražim šta sve može pomoći 😂
Ja imam osjećaj da moja O upce neće ni doći 😅
18dc i ništa…🙈
Malllada treba i muževe malo a ne samo mi jadne 😅
Martina1982 jesi ponavljala test?
Jesam u subotu i bio je negativan.
..ja bi test radila danas.... i sad luda peske u apoteku ili da čekam ? 🤔🥴😑
Martina, de ti nama reci jesi testic ponavljala?! 🙈😬
Ja mislim da si trudna
Hahah nisam sigurno. U subotu sam zadnje radila u bio je negativan. A do sad bi vec trebalo biti dobrano plus jer nam je zadnji odnos prije jucerasnjeg bio prije 20 dana. Naime jucer smi de vratili nazad za Njemacku u nasu intimu 🤭🤣Ja inace ne volim i nemrem bas akcijati dok neko ima u blizini. Pogotovo njegovi ili moji. Ne mogu se jednostavno opustiti. Tako da kad smo bili dolje sad za blagdane nismo imali akcijanja. Sto znaci da bi od zadnjeg odnosa do danas bilo 20 dana i da je nes bilo plus bi trebao biti debeliiii.
Ja cu poludit
https://ibb.co/Yk5m4yM
Ovak je vec valjda 3 dana!!! Dode mi da bacim trakice sve u smece 😡
Usput dosla sam doma prije sat i pol i od tad mi je muka i povraća mi se...a meni se NIKAD ne povraca. Na faksu sam pila ko smuk, nikad nisam povratila. Ocito sam bolesna il neki k. Bas sam ljuta
Sortiraj odgovore
Najstariji