Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Siječanj 2020. 16:13

Iako imam 36 god
    A svugdje na netu pise da ako imam preko 35 god da vec nakon 6mj treba ic doktoru

07. Siječanj 2020. 16:14

Malla tako je moj test bio neki dan isto kad sam ga rastavila

07. Siječanj 2020. 16:15

I evo samo da javim da je M krenula👍👍👍

Slee
    07. Siječanj 2020. 16:17

Breskva ma ja mislim da ce to sve biti ok, nije to nista opasno! Cudi me samo sto nije mogla vidjeti O, meni je moja znala vidjeti na obicnom ultrazvuku po zutom tijelu ili tako necem, debljini endometrija ja mislim. 
    Mallla hahahahaa ne mogu se ne nasmijati! Ovo jos nisam vidjela! A mozda je krivo napravljen pa je zato takav, ja bih ponovila svakako, bas vjerujem da vam je uspjelo ovaj mjesec, imam neki dobar osjecaj!
    Marinalin pa onda lazes koliko radite na bebi! Kao da doktor zna kad ste vi prestali koristiti zastitu 😂
    Anab super za brojnost spermica, neka ih! 
    Osim cinka, dobar je i selen za muske. Ja cu svom muzu uvaliti od sljedeceg ciklusa ako bude potrebno. A nadam se da nece! 
    Ja se skroz razbolila. Treskavica, temperatura, grlo ubija. S godisnjeg na bolovanje! Vidjet cu kako ce mi biti navecer, ali za sad mi je bas uzas, cijelo tijelo me boli

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

07. Siječanj 2020. 16:18

I buduci da pijem Femisan a kapi stvarno nemam grceva u trbuhu kao inace kad dobivam M
    Znaci femisan stvarno djeluje vec nakon 7 dana👍

07. Siječanj 2020. 16:19

I mom muzu sam uvalila cink i selen i kaze od selena mu se vrti i da ce to prestat pit ja rekoh jesi glup kako mozes znat od cega ti se vrti😂😂😂

• anaid
    07. Siječanj 2020. 16:57

Hahahh jeste me nasmijale... e sad bar znam sto ce muzic dobit za valentinovo... bocicu cinka 😂😂😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

07. Siječanj 2020. 17:15

Anaid kupi ti njemu i prije Valentinova i reci da neka ne izmislja da mu se vrti od tableta😂😂

• anaid
    07. Siječanj 2020. 17:27

Hahaha ako ovaj mjesec ne uspije, dobit ce ih momentalno... ma da mu se i vrti, bas me briga, prije spavanja nek popije i nebu mu se vrtilo 😂
    Nece mu preskodit 😋😋

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

07. Siječanj 2020. 17:34

Breskva

rekla mi je da vidi taj miom skroz na vrhu maternice na sredini kao da visi ta spika i kaze da nebi trebalo predstavljat neki problem da su oni dobrocudni i da nastavim sa svime sta sam radila. Kaze da su jajnici ok, i ja je pitam dali vidi dali mi je bila ovulacija kaze ona da se to ne vidi,da se za to radi odredeni tretman. Ne kuzim,kako ne vidi al nek joj bude…
    Malo me sve to nekako izbediralo,nisam imala do sad to nikad. Papa ce biti za 2 mjeseca,kaze posto cu mi ciklusi 28 da se posvetim danima od 12-18 i to je to.
    Eto ,nadam se da stvarno to nece predstavljat neki problem.

Ja imam miom od kada znam za sebe na maternici. Do sada nije rasto niti se smanjivo. I do sada se nije pokazao kao problematican u zacecu. Ne kuzim kak nije mogla vidit dal je bila O. To se vidi i ne treba ti poseban termin. Kad te vec pregledala ultrazvucno mogla je to vidit. Buduci ti je rekla da je sa jajnicima sve ok. Jedino mozda mogu zezat ak se krene na MPO. Ali ni to nije sigurno. Npr.moja sestra je imala cokoladnu cistu koja nije bila razlog problemu u zacecu(spermici su bili jako lijeni) morala ju je odstraniti jer kao kako su joj na MPO rekli mozda je to problem. A dobro se znalo da nije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.