Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    05. Siječanj 2020. 22:25

Uzimanje steroida, tableta za opuštanje i onih koje djeluju na smanjenje ćelavosti u znatnoj mjeri utječe na mušku plodnost, piše BBC. Ovaj fenomen nazvan je Mossman-Paceyevim paradoksom, a dokazano je kako steroidi “varaju” hipofizu tako što testisi rade prebrzo, pa žlijezde reagiraju prekidom proizvodnje dvaju hormona ključnih za proizvodnju sperme – FSH i LH. Znanstvenici upozoravaju kako je oko 90 posto muškaraca koji su redovito uzimali neki oblik anaboličkih steroida sterilno.

Znas sta? Idem nazvat frenda koji je u teretani godinama i uzima steroide...ona zna sve o tome pa mozd zna i ovo

Breskva
    05. Siječanj 2020. 22:31

Poludit cu,i on mene sad ubjeduje da se nista nece promjenit... neznam ko je tu lud.. MOLIM TE nazovi ga i pitaj? Vise mi je muka od svega

Napokon 2804
    05. Siječanj 2020. 22:35

Breskva

Poludit cu,i on mene sad ubjeduje da se nista nece promjenit… neznam ko je tu lud.. MOLIM TE nazovi ga i pitaj? Vise mi je muka od svega

Ja sam imala fazu teretane dosta dugo. I samo cu reci neka bjezi od te kemije, 80% muskaraca sto ke treniralo sa mnom uzomali su ih i sad ne mogu imat djece. To je supplement koji ništa pozitivnog ne moze donijeti, samo naškoditi. 

• justagirl2201
    05. Siječanj 2020. 22:37

Dakle, zavisi koja kolicina uzimanja, koji steroidi i koliko dugo se uzima. Svakako utječe na plodnost i najočitiji znak je smanjenje testisa sto dovodi do smanjenja kolicine proizvodnje spermija. Frend je rekao da su se njegovim kolegama u teretani testisi drasticno smanjili....ako pokusavate zatrudnjet, definitivno nije preporucljivo 😑 
    Probaj porazgovarat s njim o mogucim nuspojavama uzimanja steroida i da mozda sad nije najbolje vrijeme za to...osim toga, kad sam malo proucavala po netu, nasla sam da utjece na psihu, agresiju, svasta nesto....u svakom slucaju, nije bas bajno 😕

Breskva
    05. Siječanj 2020. 22:46

Sad sam digla doma takvu dramu da je rekao da nece,jer on misli da to jos kao vise uspjesuje u zacecu,kao povecan libido,hormoni itd... mos mislit ...
    Justagirl,hvala ti na pomoci... sad sam se smirila... 
    Bila sam pukla,jer ja se tu trudim pijem sve zivo,rokam testove svaki dan da bi on ispalio glupost..
    Jooooj neki puta mislim da imam vec dijete kraj sebe 😑

Napokon 2804
    05. Siječanj 2020. 22:58

Moj je danas izjavio ja ne znam sta mi cekamo, aj rod ti vec jednom. Ja stala i gledam u njega, onak koji k, jel on mene zajebava il sta 

• justagirl2201
    05. Siječanj 2020. 23:46

Ah ti muški 🙄 ne mozes s njima, a ni bez njih...al nekad imam osjecaj da je bas sve na nama ženama 

Anchyy
    05. Siječanj 2020. 23:47

Breskva

Anchyy ma ima jos do tada,tek tamo 9/10.1 pisni test
    Ovo je sve jos prerano,sretno 🤞🥰

Anchyy
    05. Siječanj 2020. 23:50

Breskva

Cure ja trebam hitan odgovor ako netko zna!!!
    Decko mi se inace bavi intezivno treningom vec godinama, sad mi govori da od iduceg tjedan zeli pocet koristit steroide… meni doslo slabo istog trena, DALI TO UTJECE NA ZACECE I DALI MOZE DOCI DO TRUDNOCE UOPCE??? Nema na internetu nista 😕
    poludila sam,heeelp

Ne daj mu to da pije

Anchyy
    05. Siječanj 2020. 23:53

Anchyy

Breskva

Anchyy ma ima jos do tada,tek tamo 9/10.1 pisni test
    Ovo je sve jos prerano,sretno 🤞🥰

E jesam glupa u ponoc.. Pepeljuga mi nije ravna 😂
    ..hvala ti ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.