Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    06. Siječanj 2020. 14:53

Anchy držim 🤞🏼 da  impl. 😊
    Justagirl2201 meni 17dc i jos ništa...samo bez panike bit će...ako si stvorio pritisak i stres možeš je samo još više odgoditi...samo opušteno za svaki slučaj svaki 2. Ili 3. Dan pokrivaju i sve će to biti super 😘😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    06. Siječanj 2020. 14:54

Autocorect me nervira 😅😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Breskva
    06. Siječanj 2020. 15:02

Jusagirl,probaj jos veceras pisnut,po meni bi mogao pik  biti cak sutra ... javljaj situaciju,pik je blizu...
    Anchyy... moguca impl. Suuuperrr... nadamo se lijepim vijestima ubrzo. 🥰🤞
    Slee,cudno da ti tako je jos tamna trakica, kod mene je nema nikako... opet moze biti i do testa jer ne koristimo isti, ma nemoj ih vise niti piskit... odbrojavamo skupa ionako 🙃👍
    Ja sam danas 3 dpo,potvrdila cak i FF app,temp mi je vec 37.0 malo me cak i glava boli.
    Dan poslije O i jucer sam osjetila dosta neko cimanje oko desnog jajnika, neznam sta bi bilo to. Nadam se da nije neka upala ili cista. Sutra idem kod gin pa cemo vidit dali je O uopce bila...

Aneee
    06. Siječanj 2020. 15:04

Zanimaju me vaša iskustva ako je tko koristio ili upravo koristi inofolic i femisan A 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

06. Siječanj 2020. 15:27

Ja evo 7 dana koristim jednom dnevno femisan(trebalo bi 3-4puta) ali buduci da uzimam i inofolic ujutro i navece isto tek 7 dana.
    Trebam dobit sutra i skuzila sam da nemam jake pms bolove

Aneee
    06. Siječanj 2020. 15:41

Marinalin

Ja evo 7 dana koristim jednom dnevno femisan(trebalo bi 3-4puta) ali buduci da uzimam i inofolic ujutro i navece isto tek 7 dana.
    Trebam dobit sutra i skuzila sam da nemam jake pms bolove

Jesi ikad imala problema sa cistama? jer je navodno dobro i za ciste...I komentari za ove femisan kapi su baš pozitivni...A sad dali je svima tak ili ne vidjet ćemo u sljedećih 2mj 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

06. Siječanj 2020. 15:45

Nisam imala ciste nikad
    Imam redovne Cikluse isto.
    idem 21.1  ginekologu i nadam se da nemam cista.
    Pocela sam pit sama na svoju odgovornost jer kazu da je inofolic dobar opcenito,ima folnu isto i jaca celije.
    a kapi zato uzimam samo jednom dnevno da previse ne miksam svega
    Uglavnok femisan ako ces 3-4 puta dnevno potrosit ces za 6 dana😂😂😂😂a skupe su😂

06. Siječanj 2020. 15:46

U bosni sam uzela Femisan za 50kn ,eh sad dal je ista kvaliteta ko kupljene u hrv neznam😂

Aneee
    06. Siječanj 2020. 15:50

Zato sam ja odmah 2 bočice naručila i platila sam 39eura 
    Malo jest skupo al šta sve nećemo uraditi da bi dobili naše bebića 😅 mm me stalno pita pa hoćemo ti naškoditi toliko toga 🤣🙈 postala sam link ovdje pa možeš naručiti iz hrv za njemacku sto je bas super ako ti ponestane 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

06. Siječanj 2020. 16:02

Hvala ti al idem i ja opet za 10 dana u hrv pa cu kupit dvi bocice
    Al kazem ti ako ces koristit inofolic i femisan onda samo smanji dozu😂
    Jer kolko sam skuzila oboje je slicnog ucinka .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.