Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    01. Siječanj 2020. 12:01

Sve najbolje u jos jednoj godini-novi pocetak neka otpočne i da nam se svima ispune želje🥳🥳🥳🥳

01. Siječanj 2020. 12:04

tommyfame

crnerupe

Probadanje u jajniku desnom. Ovulacija se blizi 🥳🥳🥳🥳🤞🏻😄

Tak i meni 🤣 samo sto je ovaj mjesec lijevi jajnik,sto je kod mene super posto mi je desni malo u štekanju 🙈🤣

Aplikacija mi pokazuje da je O 5.1. a da mi je jučer pocetak plodnih dana..
    E jučer me je taaaak žegao jajnik..sta je to normalno tak na pocetku?
    Nazalost nemam trakice,Kinezi zakazali sa dostavom

Iz moje perspektive to ziganje,probadanje i tupa bol je uvijek bio ciklus koji je imao zuto tijelo na kraju,odnosno jajnik je izbacio jajasce koje je bilo okej velicine i sve sto je trebalo,samo onda nisam jos bila u tim prevelikim zeljama i planovima,ali svaka je zena drugacija i svaki mjesec je drugaciji. Prosli mjesec nisam nista imala osim povisene temperature i jakog probadanja kada je doslo do O,a ovaj mjesec imam probadanje,tupu bol,rastezljivi iscjedak i povisenu temperaturu tako da je tu iza ugla i kad imam te bolove vec znam da je sve okej kako bi trebalo biti,ali kad bude mjesec da ne osjetim nista i ne primijetim,onda me uhvati mala briga😁

sanja0508
    01. Siječanj 2020. 12:34

Drage moje sretna vam 2020-ta nadam se da je ova naša 😍

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Anchyy
    01. Siječanj 2020. 12:35

tommyfame

crnerupe

Probadanje u jajniku desnom. Ovulacija se blizi 🥳🥳🥳🥳🤞🏻😄

Tak i meni 🤣 samo sto je ovaj mjesec lijevi jajnik,sto je kod mene super posto mi je desni malo u štekanju 🙈🤣

Aplikacija mi pokazuje da je O 5.1. a da mi je jučer pocetak plodnih dana..
    E jučer me je taaaak žegao jajnik..sta je to normalno tak na pocetku?
    Nazalost nemam trakice,Kinezi zakazali sa dostavom

I meni kasne mj dana.. i zula sam se u Mulleru 2x75 kn 🙈

• anaid
    01. Siječanj 2020. 12:51

Drage zene, sretna vam nova, zelim nam brdo plusica, djecice, srece, zdravlja i ljubavi 😍😍😘😘

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Anchyy
    01. Siječanj 2020. 13:16

..pitanje, ako sam imala ovulaciju subota/nedjelja..
    ...išla sam sad bzv popiškit zadnji štapić, i kaže opet obje crte, doduše ne tak tamne 🤔

Breskva
    01. Siječanj 2020. 14:41

Cure ,sve najbolje neka 2020 bude nasa godina
    💋🥳🥳🥳🥳

Breskva
    01. Siječanj 2020. 15:16

Ja pisnula sad trakicu da vidim situaciju,i bas drasticni skok,trakica vristi nasprem jucer.. pisnut cu jos veceras koju,ali mislim da je to to... a i skuzila sam jutros da imam lagani egg iscjedak,keks odraden,jos se trijeznim...danas samo kauc i tv
    Ostale cure,kako stojite? 
    https://ibb.co/MCLNLPp

https://ibb.co/k116NXJ

• justagirl2201
    01. Siječanj 2020. 15:19

Haaaaj curkeee sretna Novaaaaa!!! Mi se jos trijeznimo ali pala akcija pijana nocas 😊 Breskva koja PIKČINA!!! Koji ti dc? Meni dns 11dc...pisnula prije sat vremena...posaljem slikicu u slj.poruci

• justagirl2201
    01. Siječanj 2020. 15:21

Evo od dns trakica 11dc...nadam se da ce uskoro pik...meni inace brzo tamni...al mozda i bude tek za 2-3 dana...iscjedak je tu i lagani grcevi 
    https://ibb.co/mXpVrJf

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.