Jel čiji muž pio profertil ?!?!?
Jel pije koja od vas Inofolic?!
Ja pila gynositol ista stvar ali meni je pomješalo sve, otišla mi O jako daleko, Ciklus produžio na 40 dana a simptomi ovulacije jači. Ja sam prestala pit nakon 3 mjeseca jer mi nisu pasali toliko dugi ciklusi, ali tu je bilo cura kao što je i ankol kojima je sriktalo ciklus. To ti je jako dobro za pcos pa probaj. Možda ovu verziju di je samo mioinozitol.
url=https://lilypie.com]
Pijem ja inofolic, al pitam kakva su vasa iskustva!?
A profertil, to nije ni jedan gosp koristio? Jako je skupo... Pa zato pitam... Nije da bas imamo za razbacivanje...
Ja sam kupila Inofolic ali jos ne koristim jer me strah
Cure kazu da je to preporuka za Pcos a ja jos nisam obavila pregled i neznam dal imam Pcos.
Mislila sam da se inofolic pije za brze zacece.
A buduci da pijem cajeve,folnu,i kapsule konopljike strah me jos i to miksat.
Ja sam kupila Inofolic ali jos ne koristim jer me strah
Cure kazu da je to preporuka za Pcos a ja jos nisam obavila pregled i neznam dal imam Pcos.
Mislila sam da se inofolic pije za brze zacece.
A buduci da pijem cajeve,folnu,i kapsule konopljike strah me jos i to miksat.
Inofolic potpomaze jacanju jajnih stanica
Ja sam pila gynositol...meni je on unormalio ciklus i donio O....pila sam 2-3 mjeseca i nakon toga sam uhvatila pik svaki mj i nakon 5 mj pokusavanja ugledala plus, biokemijska al bar znamo da mozemo...valjda :) sad pijem noćurak za plodnu sluz i folnu pa cemo vidit...nocurak sam pocela pit u mj.kad sam ostala T pa se uzdam u njega....sad je 7.mjesec pokusavanja...ako predemo godinu dana bez uspjeha, onda cu vidjet mozda za klomifen il nest trece....
I Malla za ovo ubacivanje u forum sam bas ja htjela komentirat al pregrizla jezik!! Drago mi da netko misli kao i ja...kako god, ja sam sretna sto sam tu, volim pratit vas i vase price i volim sto smo zajedno u ovome za jedan cilj....i bas se veselim svakom iscekivanju kao i svom. Evo od ❤
Ja vas citam i pratim, tu i tamo nesto i stipkam dok imam nes pametno za rec 😁
Evo u iscekivanju ovulacije, prehlada popusta i tako to..
Justagirl piskis trakice ?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
..ja de ispričavam ako netko aludira na moje "upadanje" u post/forum..
...javila sam se jer vidim da tu mogu dobit pametne odgovore i dobronamjerne savjete..
.....ne znam kako bi drugačije "opravdala" upadanje u post/forum
Vidim da neke nisu shvatile "upadanje" pa forum je normalno da ćete dolazit i pisat.
Mislila sam konkretno na cure koje su trudne i nisu dio ove teme pa dođu napišu roman o tome kako su one trudne i nestanu.. Nisam mislila na trudilice koje pišu stalno ili pišu tu i tamo, nije mi to taklo žic... Ne bi bilo normalno da je.... Jednom sam i ja bila nova. Tako da cure nisam aludirala na nikog od vas!
Neki dan je bio post od neke cure i na ovoj temi i na drugoj temi pisamce o tome kako je ona trudna i kako joj je uspjelo... Bravo super al daj ne mora nam nitko solit rane... Dovoljno su slane!
url=https://lilypie.com]
Anchy nisam ni ja mislila na tebe vec na slucajeve koje je Malla opisala tak da 😊
Anaid piškim...dns 9dc...crtica je tamnija al ni blizu jos da je ista il tamnija od kontrolne a ti?? Nikak docekat tu O 😊 sutra se planiram napit i opustit pa Nova godina sta donese ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji