Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    30. Prosinac 2019. 20:45

Brunoibrankica

Jel čiji muž pio profertil ?!?!?
    Jel pije koja od vas Inofolic?!

Ja pila gynositol ista stvar ali meni je pomješalo sve, otišla mi O jako daleko, Ciklus produžio na 40 dana a simptomi ovulacije jači. Ja sam prestala pit nakon 3 mjeseca jer mi nisu pasali toliko dugi ciklusi, ali tu je bilo cura kao što je i ankol kojima je sriktalo ciklus. To ti je jako dobro za pcos pa probaj. Možda ovu verziju di je samo mioinozitol. 

url=https://lilypie.com]

Brunoibrankica
    30. Prosinac 2019. 20:49

Pijem ja inofolic, al pitam kakva su vasa iskustva!?
    A profertil, to nije ni jedan gosp koristio? Jako je skupo... Pa zato pitam... Nije da bas imamo za razbacivanje...

30. Prosinac 2019. 21:13

Ja sam kupila Inofolic ali jos ne koristim jer me strah
    Cure kazu da je to preporuka za Pcos a ja jos nisam obavila pregled i neznam dal imam Pcos.
    Mislila sam da se inofolic pije za brze zacece.
    A buduci da pijem cajeve,folnu,i kapsule konopljike strah me jos i to miksat.

anKol
    30. Prosinac 2019. 21:14

Marinalin

Ja sam kupila Inofolic ali jos ne koristim jer me strah
    Cure kazu da je to preporuka za Pcos a ja jos nisam obavila pregled i neznam dal imam Pcos.
    Mislila sam da se inofolic pije za brze zacece.
    A buduci da pijem cajeve,folnu,i kapsule konopljike strah me jos i to miksat.

Inofolic potpomaze jacanju jajnih stanica

• justagirl2201
    30. Prosinac 2019. 21:28

Ja sam pila gynositol...meni je on unormalio ciklus i donio O....pila sam 2-3 mjeseca i nakon toga sam uhvatila pik svaki mj i nakon 5 mj pokusavanja ugledala plus, biokemijska al bar znamo da mozemo...valjda :) sad pijem noćurak za plodnu sluz i folnu pa cemo vidit...nocurak sam pocela pit u mj.kad sam ostala T pa se uzdam u njega....sad je 7.mjesec pokusavanja...ako predemo godinu dana bez uspjeha, onda cu vidjet mozda za klomifen il nest trece....

• justagirl2201
    30. Prosinac 2019. 21:30

I Malla za ovo ubacivanje u forum sam bas ja htjela komentirat al pregrizla jezik!! Drago mi da netko misli kao i ja...kako god, ja sam sretna sto sam tu, volim pratit vas i vase price i volim sto smo zajedno u ovome za jedan cilj....i bas se veselim svakom iscekivanju kao i svom. Evo od ❤

• anaid
    30. Prosinac 2019. 21:40

Ja vas citam i pratim, tu i tamo nesto i stipkam dok imam nes pametno za rec 😁
    Evo u iscekivanju ovulacije, prehlada popusta i tako to..
    Justagirl piskis trakice ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Anchyy
    30. Prosinac 2019. 21:51

..ja de ispričavam ako netko aludira na moje "upadanje" u post/forum..
    ...javila sam se jer vidim da tu mogu dobit pametne odgovore i dobronamjerne savjete..
    .....ne znam kako bi drugačije "opravdala" upadanje u post/forum

Mallla
    30. Prosinac 2019. 23:22

Vidim da neke nisu shvatile "upadanje" pa forum je normalno da ćete dolazit i pisat. 
    Mislila sam konkretno na cure koje su trudne i nisu dio ove teme pa dođu napišu roman o tome kako su one trudne i nestanu..  Nisam mislila na trudilice koje pišu stalno ili pišu tu i tamo, nije mi to taklo žic... Ne bi bilo normalno da je.... Jednom sam i ja bila nova. Tako da cure nisam aludirala na nikog od vas!
    Neki dan je bio post od neke cure i na ovoj temi i na drugoj temi pisamce o tome kako je ona trudna i kako joj je uspjelo... Bravo super al daj ne mora nam nitko solit rane... Dovoljno su slane! 

url=https://lilypie.com]

• justagirl2201
    30. Prosinac 2019. 23:29

Anchy nisam ni ja mislila na tebe vec na slucajeve koje je Malla opisala tak da 😊
    Anaid piškim...dns 9dc...crtica je tamnija al ni blizu jos da je ista il tamnija od kontrolne a ti?? Nikak docekat tu O 😊 sutra se planiram napit i opustit pa Nova godina sta donese ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.