Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchyy
    30. Prosinac 2019. 17:40

Slee

Malla, a kad bi trebala stici?
    Anchyyy ne znam sto da ti kazem, mislim da i sama znas da je moguce i da jesi i da nisi, nema provjerenog recepta, neki pokriju tri dana prije O pa su trudni, neki dan nakon, neki taj dan, neki su trudni, a da ni ne znaju kad im je bila O tako da eto, nikad ne znas. Ja se nadam da vam je uspjelo, a sad se opusti i cekaj dva tjedna, sto ste napravili, napravili ste. Kad ne treba doci?

Pokrili smo 3 dana prije ovulacije i to jutro.. 😁👍🏼
    A ne treba doci 12.01.2020

Mallla
    30. Prosinac 2019. 17:50

E sad sam se malo igrala s FF-om i promjenila drtektor ovulacije, stavila sam na research i kaže da je O 23dc bila, što se meni čini logično (a zapravo nemam pojma) ja ću se praviti da je tako! Što znači da bi dan očekivane M bio 10.1.2020.!
    E sad imam potrebu još nešto prokomentirati, vi ćete me uglavnom razumjeti. Naletila sam tu na forumu nekoliko komentara cura s kojim sam tipkala još prije xy mjeseci, neke pd njih imaju skoro roditi, neke su već rodile istovremeno me ta spoznaja čini tužnom (jer pustila sam korjene tu) i sretnom (jer doć ćemo sve mi do toga) . Isto tako upadi random cura koje požele pisati o svom iskustvu pa napišu priču i nestanu 🙄 mene na tren žicnu, al onda se zbrojim i sve je ok! Znam da je to sve normalno i da tako biti mora al evo kada izbacim iz sebe osjećam se bolje! 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    30. Prosinac 2019. 18:47

Brunoibrankica jeste bili kod gin., što kaže? 

Brunoibrankica
    30. Prosinac 2019. 19:31

Mallla

Evo bila sam.... nista, onaj koji je u petak bio 13 mm sad je 12mm smanjuje se... Rekao je gin da sumnja da će bit ista, da mu je zao,i neka jos jedan ciklus probam sa klomifenom , ako ne uspijemo neka idemo u Petrovu ili nekud specijalistu, da ponovo napravimo sve preglede. Jer sve sto smo radili bilo je prije 8g, što se muza tice, a i kao bilo bi dobro da ja opet iznova sve napravim kod specijaliste, jer godine i vrijeme ide... Naime nisam ja tako stara, ali s obzirom na moje ovo stanje pcos i sveg skupa ... Ja imam 31g, muz 38g ... 
    Rekao je da on nebi tako napikavao , nego da bi radje da odem dalje ako stvarno zelim tu trudnocu 🤔
    Eto..... I sjednem u auto i veli meni muz, e sad se bu bas primilo, pa nek si on misli 🤣

Brunoibrankica
    30. Prosinac 2019. 19:35

Mallla

E sad sam se malo igrala s FF-om i promjenila drtektor ovulacije, stavila sam na research i kaže da je O 23dc bila, što se meni čini logično (a zapravo nemam pojma) ja ću se praviti da je tako! Što znači da bi dan očekivane M bio 10.1.2020.!
    E sad imam potrebu još nešto prokomentirati, vi ćete me uglavnom razumjeti. Naletila sam tu na forumu nekoliko komentara cura s kojim sam tipkala još prije xy mjeseci, neke pd njih imaju skoro roditi, neke su već rodile istovremeno me ta spoznaja čini tužnom (jer pustila sam korjene tu) i sretnom (jer doć ćemo sve mi do toga) . Isto tako upadi random cura koje požele pisati o svom iskustvu pa napišu priču i nestanu 🙄 mene na tren žicnu, al onda se zbrojim i sve je ok! Znam da je to sve normalno i da tako biti mora al evo kada izbacim iz sebe osjećam se bolje!

Da prokomentiram ovaj dio o upadima cura, ja sam dosla ovdje, ma da sam trazila forum trudnoća hr (ali nema toga vise ), na kojem sam bila za vrijeme moje prve trudnoce, tamo sam se skompala sa curama, zvale smo se sovice jer smo cijele noci precule u trudnoci . Nismo mogle spavati pa smo cijele noci tipkale, a kad smo rodile , napravile smo grupu i na facebooku, ali kako su djeca rasla tako smo smanjile tipkanje i sve se ugasilo, a s jednom mamom iz Osijeka se dan danas cujem... 
    Tako da ja kad dodem na forum onda sam kao uš.... 

Mallla
    30. Prosinac 2019. 19:38

Brunoibrankica

Mallla

Da prokomentiram ovaj dio o upadima cura, ja sam dosla ovdje, ma da sam trazila forum trudnoća hr (ali nema toga vise ), na kojem sam bila za vrijeme moje prve trudnoce, tamo sam se skompala sa curama, zvale smo se sovice jer smo cijele noci precule u trudnoci . Nismo mogle spavati pa smo cijele noci tipkale, a kad smo rodile , napravile smo grupu i na facebooku, ali kako su djeca rasla tako smo smanjile tipkanje i sve se ugasilo, a s jednom mamom iz Osijeka se dan danas cujem…
    Tako da ja kad dodem na forum onda sam kao uš….

Ma nisam na to mislila.... Dolazak novih cura je uvijek super.... Mislim na onaj dio " dođem, napišem post i nestanem" najčešće to bude post "kako sam ostala trudna" a ono mi ode grebemo na sve moguće i nemoguće načine... Tema ni blizu tome kako je netko ostao trudan (osim onih koje su tu aktivne inače - to nas sve zanima) 

Mallla
    30. Prosinac 2019. 19:41

Brunoibrankica

Mallla

Evo bila sam…. nista, onaj koji je u petak bio 13 mm sad je 12mm smanjuje se… Rekao je gin da sumnja da će bit ista, da mu je zao,i neka jos jedan ciklus probam sa klomifenom , ako ne uspijemo neka idemo u Petrovu ili nekud specijalistu, da ponovo napravimo sve preglede. Jer sve sto smo radili bilo je prije 8g, što se muza tice, a i kao bilo bi dobro da ja opet iznova sve napravim kod specijaliste, jer godine i vrijeme ide… Naime nisam ja tako stara, ali s obzirom na moje ovo stanje pcos i sveg skupa … Ja imam 31g, muz 38g …
    Rekao je da on nebi tako napikavao , nego da bi radje da odem dalje ako stvarno zelim tu trudnocu 🤔
    Eto….. I sjednem u auto i veli meni muz, e sad se bu bas primilo, pa nek si on misli 🤣

Pa nekako mi ostavlja dojam hladnoće taj dr. Ili stava ne bum se štel mešat.... Al ok, bolje da uputi dalje ako mu se već ne da.... Sviđa mi se izjava tvoga muža!
    I da jel postoji mogućnost da je krivo izmjereno ili da će O uslijedit tek za par dana.... Neznam ja uvijek tražim pozitivne ishode.... A slični pregledi čekaju i mene uskoro pa upijam sve informacije. 
    Što se godina tiče pa u cvijetu mladosti, samo si 1 god. Starija od mene.... Mislim 30 godina ne doživljavam velikim godinama! Što si ono rekla prije, vaši su svi nalazi bili uredni? 

Brunoibrankica
    30. Prosinac 2019. 20:14

Pa tako i ja mislim da sam u cvijetu mladosti... 😉😉
    Ali doktor je ja mislim mislio na to da se 7 godina nije primilo, pa da ako zelimo da ne gubimo vrijeme.
    Nalazi su bili ok,muzevi.
    A ja imam to sto imam,pcos,  nije bilo nista pre "opako" , osim sto kod mene stvarno nema ovulacije. 
    Muz je i mene iznenadio sa svojom izjavom... 🥰 
    Jos se ne predajem, mozda će ovulacija tek nastupiti 🤣🤣🤣, ako je kod mene sve zbrda zdola neka bude i to 😉

Brunoibrankica
    30. Prosinac 2019. 20:19

Jel čiji muž pio profertil ?!?!?
    Jel pije koja od vas Inofolic?!

anKol
    30. Prosinac 2019. 20:26

Brunoibrankica

Jel čiji muž pio profertil ?!?!?
    Jel pije koja od vas Inofolic?!

Ja sam pila inofolic prije prve trudnoce, sad za drugu mi je to bila preskupa varijanta pa sam si narucila posebno myoinsoitol i posebno folnu s iHerb stranice...izadje puno jeftinije....i meni to jako puno pomaze, ubiti samo mi je to pomoglo od svega sto sam probala piti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.