Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaD
    15. Prosinac 2019. 15:20

Cure cestitam. Na plusicima!!!!! ❤️💐❤️💐

Napokon 2804
    15. Prosinac 2019. 16:37

Mana_Mare

Hope2804

MM je danas poblesavio, leta za mnom po kuci kao priljepak, 3 puta se do sad seksali 🤭🤭🤭 kaze posebno zracim i ne moze mi odoliti. A meni sve teško palo 😂

Znas kako se kaze, sto se mora nije tesko hahaha
    Moj je tako jucer ujutro imao napad, pa sam se isto tako prepustila neka napada 😂😂😂😂

A kad je O ja njega lovim po kuci 😂😂😂 

15. Prosinac 2019. 18:00

Netko je pitao za temperaturu, nisam mjerila bazalnu tako da ne znam kak se kretala. Ono sto sam primijetila da mi je kad bi ju ovak random mjerila da mi je unutar 36 stupnjeva, a inace mi je unutar 35 (prek dana). 

Ostali simptomi su mi pms-asti: probadanje u jajnicima, osjetljive cice (ovaj put cak 5-6 dana prije nepozeljne, inace me znalo ponekad sam 2 dana prije menge boluckati), pojacan iscjedak. I jedna stvar koja mi se nikad ne dogadja: manje kolicinski sam mogla pojest odjednom - inace volim dosta jesti 😁 ne znam ima li to kakve veze, al je nesto sto sam uocila

Napokon 2804
    15. Prosinac 2019. 18:47

Mene jedino sise bole na sam pogled na njih, kakav dodir, sve mi smeta na njima. Do sad tako nije bilo

Slee
    15. Prosinac 2019. 20:17

A mene pak danas predtale skoro skroz boliti, a inace me bole nenormalno dok ne dode m. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

15. Prosinac 2019. 23:11

Cure cestitam na plusevima,Martina drzim fige da to bude to...a sto se mene tice... danas sam 24DC, pretpostavljam da je O bila tamo u pon ili uto posto sam par dana imala povisenu temeperaturu sto i inace bude kada bude O, e sad kako sam imala probleme s mozda nekom infekcijom ili jednostavno preosjetljivost koze,ne znam,muz i ja tih dana nismo uopce prakticirali seks, a tamo mislim da cetvrtak,petak i jucer smo imali odnos ali je bio prekinuti snosaj jer sam imala male bolove pa je to bilo vise na brzinu nego kako treba,a od dana kad sam pisala je bilo grceva kao da trebam dobiti M,danas isto samo sto sam veceras prije tusiranja vidjela da je to dobri smedi iscjedak koji nikad nisam tako rano imala,a trebam dobiti tek za 8 dana? Plus k tome grcevi kao da cu dobiti i kriza ubijanuuu..jel koja od vas imala tu situaciju? Malo mi je 8 dana nekako prerano da dobijem 😱🙈

Napokon 2804
    16. Prosinac 2019. 06:09

crnerupe

Cure cestitam na plusevima,Martina drzim fige da to bude to…a sto se mene tice… danas sam 24DC, pretpostavljam da je O bila tamo u pon ili uto posto sam par dana imala povisenu temeperaturu sto i inace bude kada bude O, e sad kako sam imala probleme s mozda nekom infekcijom ili jednostavno preosjetljivost koze,ne znam,muz i ja tih dana nismo uopce prakticirali seks, a tamo mislim da cetvrtak,petak i jucer smo imali odnos ali je bio prekinuti snosaj jer sam imala male bolove pa je to bilo vise na brzinu nego kako treba,a od dana kad sam pisala je bilo grceva kao da trebam dobiti M,danas isto samo sto sam veceras prije tusiranja vidjela da je to dobri smedi iscjedak koji nikad nisam tako rano imala,a trebam dobiti tek za 8 dana? Plus k tome grcevi kao da cu dobiti i kriza ubijanuuu..jel koja od vas imala tu situaciju? Malo mi je 8 dana nekako prerano da dobijem 😱🙈

Implantacijsko 😁

16. Prosinac 2019. 06:46

Hope2804

crnerupe

Cure cestitam na plusevima,Martina drzim fige da to bude to…a sto se mene tice… danas sam 24DC, pretpostavljam da je O bila tamo u pon ili uto posto sam par dana imala povisenu temeperaturu sto i inace bude kada bude O, e sad kako sam imala probleme s mozda nekom infekcijom ili jednostavno preosjetljivost koze,ne znam,muz i ja tih dana nismo uopce prakticirali seks, a tamo mislim da cetvrtak,petak i jucer smo imali odnos ali je bio prekinuti snosaj jer sam imala male bolove pa je to bilo vise na brzinu nego kako treba,a od dana kad sam pisala je bilo grceva kao da trebam dobiti M,danas isto samo sto sam veceras prije tusiranja vidjela da je to dobri smedi iscjedak koji nikad nisam tako rano imala,a trebam dobiti tek za 8 dana? Plus k tome grcevi kao da cu dobiti i kriza ubijanuuu..jel koja od vas imala tu situaciju? Malo mi je 8 dana nekako prerano da dobijem 😱🙈

Implantacijsko 😁

E to bi bilo Bozicno cudo da je to u pitanju 😂😂😂

• anaid
    16. Prosinac 2019. 08:33

Bas lijepe vijesti citam od jutra.. curke cestitam na plusicima 😍😍😍 sretno vam bilo 😉

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

anKol
    16. Prosinac 2019. 09:13

https://ibb.co/xD5Fcjn
    Ovo je od prije pola sata, tempica se drzi na 36,93

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.