Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    16. Prosinac 2019. 15:19

Curke drage sigurna sam da je jos rano da se detektira hcg tako da nemojte biti obeshrabrene...meni je dns 8dpo i isto dolazim u napast za testic...kad je krenula kiša ❤ mozda cu ipak jos pricekat...pijem folnu i dalje, iscjedak je gust kremast i malo čak žut 🤔 temp je 37, a sise napuhane, ne bole cak toliko kolko su velike :D Nadam se da ce takve ostat :D Drzim fige svima i od ❤ vam želim + !!! 💪💪😊😊😊

Napokon 2804
    16. Prosinac 2019. 15:24

Joj ako mi vjerujete i mene nervoza sad bi i ja test radila. Curke cestitam

Breskva
    16. Prosinac 2019. 15:32

Martina,graf ti izgleda dobro,imala si ko i ja nagli pad,po meni sutra ti treba skocit,vidit cemo kako ce bit 🤞🥰
    Slee,sta da ti kazem osjecam se cudno,nadam se i ne nadam,a opet ne zelim se razocarat,a moram biti spremna na sve... najrade bi da mi netko kaze sad jesi ili nisi 😂 
    Justagirl,kad se tebi ono prosli mjesec pocela se pojavljivat crtica,tj kad si ulovila sjenu?
    Hope,vjerujem ti... probaj makar sutra ujutro,trebalo bi ti bolje pokazat nego da sad napravis🤞☺️

• justagirl2201
    16. Prosinac 2019. 15:48

Breskva imam slikica samo od pluseva koji su bili 14dc...ostalo sam obrisala...ne znam zasto 😡😡 sad bih znala kad bi bilo ok da napravim...spotting mi je bio 10dpo i mislim da sam od onda pocela vidat sjene...a prije toga znam da sam napravila par jeftinih i bilo negativno

Nova19
    16. Prosinac 2019. 16:14

Justagirl meni sve identicno kao tebi!!! (Osim ne znam za temp 😁)!! Jedva cekam da pišneš 👍

• justagirl2201
    16. Prosinac 2019. 16:23

Nova a koji je tebi dpo?

• justagirl2201
    16. Prosinac 2019. 16:27

Bila sam pozitivna nakon biokemijske prosli mjesec i sama sebe uvjerila ovaj mjesec je moj...mora bit...hormoni u balansu, znam da mozemo, pik bio 14dc itd.al sad kak vrijeme odmice mislim da nekako nece bit ovaj mj. Pokusavam bit pozitivna al jucer me uhvatila neka depra i iscrpljenost i nervoza...bas sam nekak bila ljuta i tuzna....zbog svog tog cekanja i razocaranja itd....proci ce valjd 💪

Malena0908
    16. Prosinac 2019. 17:03

Martina1982

malena0908

Ja ne znam jesam li sa progesteronom sta pogresno napravila. Ja nemam iskustva s tim tek sam prvi puta pila

Kako mislis pogresno napravila? Mislim da nemas sta pogresno napraviti. Ako si pila kako ti je receno.

Pa nemam pojma mogu vam postavit slike mojih trakica i onu aplikaciju pa da pokazem kako i sta, tj kad sam pocela pit. Doktorica mi je rekla dva dana nakon ovulacije. Pik sam imala 16 ti dan, s tim da mi je i 17ti dan trakica bila tamna, poslije vise nisam imala trakica da bi provjeravala. A 19ti dan sam pocela pit navecer progesteron.

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

16. Prosinac 2019. 17:15

malena0908

Martina1982

malena0908

Ja ne znam jesam li sa progesteronom sta pogresno napravila. Ja nemam iskustva s tim tek sam prvi puta pila

Kako mislis pogresno napravila? Mislim da nemas sta pogresno napraviti. Ako si pila kako ti je receno.

Pa nemam pojma mogu vam postavit slike mojih trakica i onu aplikaciju pa da pokazem kako i sta, tj kad sam pocela pit. Doktorica mi je rekla dva dana nakon ovulacije. Pik sam imala 16 ti dan, s tim da mi je i 17ti dan trakica bila tamna, poslije vise nisam imala trakica da bi provjeravala. A 19ti dan sam pocela pit navecer progesteron.

To je dobro onda. Tako se i pije 👍

Napokon 2804
    16. Prosinac 2019. 17:22

Breskva

Martina,graf ti izgleda dobro,imala si ko i ja nagli pad,po meni sutra ti treba skocit,vidit cemo kako ce bit 🤞🥰
    Slee,sta da ti kazem osjecam se cudno,nadam se i ne nadam,a opet ne zelim se razocarat,a moram biti spremna na sve… najrade bi da mi netko kaze sad jesi ili nisi 😂
    Justagirl,kad se tebi ono prosli mjesec pocela se pojavljivat crtica,tj kad si ulovila sjenu?
    Hope,vjerujem ti… probaj makar sutra ujutro,trebalo bi ti bolje pokazat nego da sad napravis🤞☺️

Ma jok, tek 22. Ne trebam dobit, a ako mi vjerujes prolazi me pozitivna volja, a garant ce kasnit zbog godišnjeg, putovanja, ma svega

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.