Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    15. Prosinac 2019. 11:41

Nešto se svakako događa...neka točkica se kači...impl.je inace izmedu 6-10 dpo tak da mislim da je to to!! Iscjedak je bez mirisa? Imas li grceve?

Slee
    15. Prosinac 2019. 11:43

Hm, Martina, neobicno. Po opisu sluzi bi rekla da je O, ali znam da sve pratis pa nema smisla. Da nije implantacijsko? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

15. Prosinac 2019. 11:45

justagirl2201

Nešto se svakako događa…neka točkica se kači…impl.je inace izmedu 6-10 dpo tak da mislim da je to to!! Iscjedak je bez mirisa? Imas li grceve?

Nema mirisa nikakvog. Ne znam sta bi ti rekla za grceve. Nisu pravi grcevi kao za dobiti M, nego onak...nes izmedu zarenja i grcenja...ma nemrem opisat 🤭 Ali ja cak mislim da bi mogla biti O. Znac cu sutra kad izmjerim tempicu. 

15. Prosinac 2019. 11:48

Slee

Hm, Martina, neobicno. Po opisu sluzi bi rekla da je O, ali znam da sve pratis pa nema smisla. Da nije implantacijsko?

E pa to. Ja bi rekla da je O prije nego implantacijsko. Malo me sjebalo to sto sam morala ici raditi pa nisam mogla bas mjeriti kao inace. Iako sam jucer u subotu..imala 36.7 tempicu. A normalno sam mjerila kao inace i ti bi mi bio pokazatelj da je O bila. Jer moja tem poslje O je iznad 36.4...36.5. Al opet...a ako je bila danas O onda bi sutra tempica trebala biti oko 37...cak i malo vise. 🤷‍♀️

Breskva
    15. Prosinac 2019. 12:24

Ajmeeeee cureeee cestitammmm ❤️❤️❤️➕➕💋💋💋💋🤱🤱🤱🍼🍼🍼💗💗💗💗💗💗💗💗
    Napokon lijepe vijesti,neka vam je sa srecom jeeeeeee
    Martina,zvuci kao impl. 🤞🤞🤞🥰
    Idemo daljee,plusice na suncee ❤️❤️❤️❤️
    Sad mi dode da se i ja testam,ali mislim da je jos rano... aaaaa nemogu docekat 🤦‍♀️😂

zvjezdica37
    15. Prosinac 2019. 12:24

Cestitke curama na plusevima i svima nama ostalima da krenemo sto prije vasim stopama😍😍
    Martina stavi sljedecu M ua 12.01.20
    Mozda sljedeca godina bude dobitna...
    Svima drzim🤞🤞🤞

vuky
    15. Prosinac 2019. 12:38

Martina implantacijsko...??? hoces neki testic? 😊

Breskva
    15. Prosinac 2019. 12:39

Slee,kod mene samo bolne sise na najace, neki grcevi jos od sinoc,u petak sam se izrigala ful jer sam navecer popila par casa vina, ali mislim da mi je to jer sam slabo jela,jucer prelezala dan sa zgaravicom vjerovatno jer sam iziritirala zeludac,bijeli iscjedak, temp se drzi,sanjam da sam trudna... joooj sva sam si cudna i jedva cekam da pisnem test .... kako je kod tebe? 

anKol
    15. Prosinac 2019. 12:42

Ovako mi smo pokrili 13 i 14dc s tim da je pik bio 14dc. Od simptoma nista posebno osim sto sam skuzila da me ledja ne rasturaju kao inace (bole me bar tj dana do M) i malo osjetljivije bradavice.

Slee
    15. Prosinac 2019. 12:51

Martina, vidjet ces onda sutra, ali ja ne bih iskljucila i implantacijsko. Bitno da ste i sada pokrili za svaki slucaj! Sto god da je neka bude na kraju pozitivan rezultat 💗
    Zvjezdica, sretno i tebi! 2020. je sigurno ta godina!
    Breskva, i ja sinoc povracala, ali mislim da je meni viroza. Temp je visa nego jucer, ali to mozda isto zbog viroze. Popodne budem bas jako lose. Cice bole manje, al su jos napuhane, grceva nemam. Iscjedak isto slabo. Letim na wc nesto cesce, ali mi to nekako nista nije neobicno. Malo sam pozitivna, malo negativna, nervoza nije jos nastupila. Ne znam. Jos maaaalooo!
    Tvoji simptomi mi zvuce super! Cure su pokrenule lavinu plusica pa neka tako ostane do daljnjeg 💗💗🕺🏻💃🏽

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.