Martina implantacijsko…??? hoces neki testic? 😊
Hmm 🤷♀️. Vidit cu kakva ce biti tempica sutra pa mozda u ponedjeljak pisnem. Imam ih doma 5 komada 🤭
Martina,vidjet ces onda sutra, ali ja ne bih iskljucila i implantacijsko. Bitno da ste i sada pokrili za svaki slucaj! Sto god da je neka bude na kraju pozitivan rezultat 💗
Zvjezdica, sretno i tebi! 2020. je sigurno ta godina!
Breskva, i ja sinoc povracala, ali mislim da je meni viroza. Temp je visa nego jucer, ali to mozda isto zbog viroze. Popodne budem bas jako lose. Cice bole manje, al su jos napuhane, grceva nemam. Iscjedak isto slabo. Letim na wc nesto cesce, ali mi to nekako nista nije neobicno. Malo sam pozitivna, malo negativna, nervoza nije jos nastupila. Ne znam. Jos maaaalooo!
Tvoji simptomi mi zvuce super! Cure su pokrenule lavinu plusica pa neka tako ostane do daljnjeg 💗💗🕺🏻💃🏽
I to sta kazes. Ako i nije implantacijsko onda je O a i to smo pokrili tak da...kako god dobro je 👍. Hajd jos malo pa da nam piskis jedan velikiii ➕
Ajmeeeee cureeee cestitammmm ❤️❤️❤️➕➕💋💋💋💋🤱🤱🤱🍼🍼🍼💗💗💗💗💗💗💗💗
Napokon lijepe vijesti,neka vam je sa srecom jeeeeeee
Martina,zvuci kao impl. 🤞🤞🤞🥰
Idemo daljee,plusice na suncee ❤️❤️❤️❤️
Sad mi dode da se i ja testam,ali mislim da je jos rano… aaaaa nemogu docekat 🤦♀️😂
❤👍🤞
Vuky malo sam se zeznula. Kontam da je danas subota 🤭 sutra cu vidit tempicu pa u utorak mozda testic.
Sljedeci tjedan nas onda dosta piski, jedva cekam lavinu plusica!
Ankol, je ti postepeno rasla temp ili je cijelo vrijeme bila takva? Imas graf?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
https://ibb.co/kQc81vK
Malo je zbrckan nisam mjerila svaki dan prije i nakon O pa mi je pomaknuo ovulaciju sam, iako je bila 15dc
Hvaala! Znaci koliko ja kuzim znala ti je i past mrvicu? Kako se sad osjecas? Kako uzbudljivo! 💗
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
MM je danas poblesavio, leta za mnom po kuci kao priljepak, 3 puta se do sad seksali 🤭🤭🤭 kaze posebno zracim i ne moze mi odoliti. A meni sve teško palo 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji