Cure cestitam na plusevima :))
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Čestitam vam od srca i neka bude skolski.... auuuu bas mi je drago da je krenilo napokon ❤❤❤❤
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Jutroo! Kakve su me lipe vijesti tu dočekali, jasni plusevi i jasni pikovi.
Ankol i RedRobin čestitam i hvala na otvorenoj kiši plusića. Vaši plusevi se jasno vide i mislim da nema potrebe ponavljati. To su baš jasne i nedvojbene crte. Naručite se kod gin za otprilike 2 tjedna. Javljajte nam situaciju. I posebno sada izanalizirajte sve što ste osjetili i štvo vas je ponukalo radit test, kad ste akcijali... Ma sve nas zanima u detalje.
Anaid kod tebe je baš sjena, vjerujem da će to isto postati čvrsti plus, ja na žalost mrzim sjene pa još neću čestitat.... Al već sutra mislim da leti i tebi čestitka.
url=https://lilypie.com]
Bok cure,pokusat cu ovaj mjesec sa clearblue testom za ovulaciju.mozete mi dati savjet kad je najbolje da krenem sa testiranjem da nebi dan fulala?😒hvala😊
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Bok cure,pokusat cu ovaj mjesec sa clearblue testom za ovulaciju.mozete mi dati savjet kad je najbolje da krenem sa testiranjem da nebi dan fulala?😒hvala😊
Zavisi kad ti je inace O. A mozda da krenes od 10DC. Drzim 🤞 da ulovis smajlica 😁. Pratis li temperaturu?
RedRobin to je isto bas lijep plus kao i kod Ankol. Čestitam!
Osim toga nemam nist pametno za napisat. Cekam vjesticu za koji dan. Nemam nikakve simptome, osim kaj me probada povremeno u jajnicima i ostalim dijelovima reproduktivnih organa. I ta bol se moze opisati kao i da me mrvicu peće. Nisam zabrijala da je to zbog trudnoce vec me brine da nije neka bakterija
Zavisi kad ti je inace O. A mozda da krenes od 10DC. Drzim 🤞 da ulovis smajlica 😁. Pratis li temperaturu?
Nisam dosad pratila temperaturu😊
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Ajmo misljenja zenske. Sad smo imali odnos i kad sam sisla s njega iscurilo je sve kao bijeljanjak iscjedak. Gusto i prozirno. Sad ne znam jel od njega ili od mene. Kaze M da nije sam nis radio zadnjih 5 dana a odnos prije danas smo imali prije 7 dana. Znaci sperma bi trebala biti bijela i gusta a ne prozirna. Osim toga do sad mu nikad nije takva bila. Pa pretpostavljam da je od mene. A i reko je da mu je dolje sve kod mene mokro jako. Zatim sam se obukla i proslo je 10 min ja odem na wc i na gacicama isto takav iscjedak i jedna crvena kao zilica. Onako kao kapilara. Ja obrisem to sa gacica papirom i ono na papiru kao od toga ko smeda krv. Sta bi to moglo biti? Inace danas sam kao 6DPO. Ali imala sam malo drugacija mjerenje temeprature u odnosu kako to inace radim. Jer sam ustala u 5 pa isla raditi i onds sam tek oko 10 mjerila tempicu. A inace se dignem u 5 spremim muzu gablec i onda legnem i opet se probudim oko 10 i mjerim temperaturu. I za sad u prijasnjim ciklusima je sve stimala u dolasku M u odnosu na O kad je bila. Pa eto.
Nisam dosad pratila temperaturu😊
Nista ond od 10 dana kreni. Najbolje pa ces vidit kad ce biti. Jest da je mozda investicijksi malo skupa al Boze moj. S obzirom kakav iahod zelimo onda nije skupo. I dobro nam dosla 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji