Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    15. Prosinac 2019. 10:13

Cure cestitam na plusevima :))

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Malena0908
    15. Prosinac 2019. 10:58

Čestitam vam od srca i neka bude skolski.... auuuu bas mi je drago da je krenilo napokon ❤❤❤❤

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

Mallla
    15. Prosinac 2019. 11:17

Jutroo! Kakve su me lipe vijesti tu dočekali, jasni plusevi i jasni pikovi.
    Ankol i RedRobin čestitam i hvala na otvorenoj kiši plusića. Vaši plusevi se jasno vide i mislim da nema potrebe ponavljati. To su baš jasne i nedvojbene crte. Naručite se kod gin za otprilike 2 tjedna. Javljajte nam situaciju. I posebno sada izanalizirajte sve što ste osjetili i štvo vas je ponukalo radit test, kad ste akcijali... Ma sve nas zanima u detalje. 
    Anaid kod tebe je baš sjena, vjerujem da će to isto postati čvrsti plus, ja na žalost mrzim sjene pa još neću čestitat.... Al već sutra mislim da leti i tebi čestitka. 

url=https://lilypie.com]

• Luna55
    15. Prosinac 2019. 11:18

Bok cure,pokusat cu ovaj mjesec sa clearblue testom za ovulaciju.mozete mi dati savjet kad je najbolje da krenem sa testiranjem da nebi dan fulala?😒hvala😊

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

15. Prosinac 2019. 11:25

Luna55

Bok cure,pokusat cu ovaj mjesec sa clearblue testom za ovulaciju.mozete mi dati savjet kad je najbolje da krenem sa testiranjem da nebi dan fulala?😒hvala😊

Zavisi kad ti je inace O. A mozda da krenes od 10DC. Drzim 🤞 da ulovis smajlica 😁. Pratis li temperaturu? 

Lalla
    15. Prosinac 2019. 11:27

RedRobin to je isto bas lijep plus kao i kod Ankol. Čestitam! 
    Osim toga nemam nist pametno za napisat. Cekam vjesticu za koji dan. Nemam nikakve simptome, osim kaj me probada povremeno u jajnicima i ostalim dijelovima reproduktivnih organa. I ta bol se moze opisati kao i da me mrvicu peće. Nisam zabrijala da je to zbog trudnoce vec me brine da nije neka bakterija 

• Luna55
    15. Prosinac 2019. 11:29

Martina1982

Luna55

Zavisi kad ti je inace O. A mozda da krenes od 10DC. Drzim 🤞 da ulovis smajlica 😁. Pratis li temperaturu?

Nisam dosad pratila temperaturu😊

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

15. Prosinac 2019. 11:30

Ajmo misljenja zenske. Sad smo imali odnos i  kad sam sisla s njega iscurilo je sve kao bijeljanjak iscjedak. Gusto i prozirno. Sad ne znam jel od njega ili od mene. Kaze M da nije sam nis radio zadnjih 5 dana a odnos prije danas smo imali prije 7 dana. Znaci sperma bi trebala biti bijela i gusta a ne prozirna. Osim toga do sad mu nikad nije takva bila. Pa pretpostavljam da je od mene. A i reko je da mu je dolje sve kod mene mokro jako. Zatim sam se obukla i proslo je 10 min ja odem na wc i na gacicama isto takav iscjedak i jedna crvena kao zilica. Onako kao kapilara. Ja obrisem to sa gacica papirom i ono na papiru kao od toga ko smeda krv. Sta bi to moglo biti? Inace danas sam kao 6DPO. Ali imala sam malo drugacija mjerenje temeprature u odnosu kako to inace radim. Jer sam ustala u 5 pa isla raditi i onds sam tek oko 10 mjerila tempicu. A inace se dignem u 5 spremim muzu gablec i onda legnem i opet se probudim oko 10 i mjerim temperaturu. I za sad u prijasnjim ciklusima je sve stimala u dolasku M u odnosu na O kad je bila. Pa eto.

15. Prosinac 2019. 11:31

Luna55

Martina1982

Luna55

Nisam dosad pratila temperaturu😊

Nista ond od 10 dana kreni. Najbolje pa ces vidit kad ce biti. Jest da je mozda investicijksi malo skupa al Boze moj. S obzirom kakav iahod zelimo onda nije skupo. I dobro nam dosla 😁

• justagirl2201
    15. Prosinac 2019. 11:40

Martina meni to mirise na imlp.!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.