Martina,graf ti izgleda dobro,imala si ko i ja nagli pad,po meni sutra ti treba skocit,vidit cemo kako ce bit 🤞🥰
Slee,sta da ti kazem osjecam se cudno,nadam se i ne nadam,a opet ne zelim se razocarat,a moram biti spremna na sve… najrade bi da mi netko kaze sad jesi ili nisi 😂
Justagirl,kad se tebi ono prosli mjesec pocela se pojavljivat crtica,tj kad si ulovila sjenu?
Hope,vjerujem ti… probaj makar sutra ujutro,trebalo bi ti bolje pokazat nego da sad napravis🤞☺️
Ma jok, tek 22. Ne trebam dobit, a ako mi vjerujes prolazi me pozitivna volja, a garant ce kasnit zbog godišnjeg, putovanja, ma svega

Breskva kod mene isto kao i kod tebe. Negativan test, ali mucnina i drugi simptom tu. I temperatura u porastu. U svakom slucaju, u srijedu opet test pa sto bilo.
Malena, kako si pila progesteron? Ne znam sto mozes krivo napraviti?
Martina, jesi dokucila sto je onaj iscjedak bio?
Nisam. 🤦♀️ 🤣

Mislim da dolazi polako,uranila je nesto ovaj mjesec,tek sam trebala dobiti za tjedan dana 😂😂😂

Mislim da dolazi polako,uranila je nesto ovaj mjesec,tek sam trebala dobiti za tjedan dana 😂😂😂
Kak tak rano? Pa imas jos sedam dana...🤔..jesi pocela krvariti ili?

Nova a koji je tebi dpo?
Danas mi je 9dpo... vrijeme mi tako sporo prolazi 😐😊

Nova jesi radila test? Prerano?
Čekam Božić ako ne procurim do tada... bit će mi 31dc pa ću vjerovati u ishod... neću prerano piškit jer sam već imala biokemijsku i ne želim više znati da se opet desi radi svoje psihe 😊😊

Kad si imala biokemijsku? I ja bih isto tak trebala al se nikad ne mogu kontrolirat 🙄

Kad si imala biokemijsku? I ja bih isto tak trebala al se nikad ne mogu kontrolirat 🙄
U 5. Imala biokemijsku, u 6. Ostala trudna ali prestalo u 10tt... radimo ponovo na bebi od proslog mjeseca, znaci ovo je tek 2. Ciklus 😏

Ja sam se opristavila sva. Vrat, vrada, čelo. A inace mi tu i tamo koji pristic izade, a sad masa potkoznih

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji